Hoe je je haar beschermt voordat je haarkleur gebruikt | NL.Inspinre.com
De merken

Hoe je je haar beschermt voordat je haarkleur gebruikt

Hoe je je haar beschermt voordat je haarkleur gebruikt

Je haar en hoofdhuid het beschermen terwijl het kleuren kan een uitdaging zijn, want er zijn ingrediënten in haarkleur producten die allergische reacties of huidirritaties kunnen veroorzaken voor sommige mensen met gevoeligheden. Houd in gedachten dat wat een reactie van kleur in één persoon kunnen leiden kan niet hetzelfde voor een andere persoon. Dit zijn enkele dingen die je of je kapper kan doen om veilig te kleuren en bescherm uw hoofdhuid.

Weten hoe kleur werkt om het eindresultaat te krijgen

Als u wilt dat de kleur van je haar te veranderen door de bliksem, zult u moeten haarverf, die moet worden gemengd met peroxide en vervolgens toegepast op uw haar te gebruiken. Als u krijgt een nieuwe basiskleur, wat betekent dat de meest dominante kleur die je ziet na de kunstmatige kleur wordt toegepast, kan uw hoofdhuid in contact komen met ammoniak, MEA, of monoëthanolamide. De ammoniak en monoethanolamine in haarkleurmiddelen openstellen van de opperhuid van de haarschacht, waardoor de kunstmatige kleurmoleculen en de ontwikkelaar dringen in de cortex laag.

load...

Als je het gevoel dat je een gevoeligheid voor een van deze ingrediënten kan hebben, dan kun je een off-the-toepassing op de hoofdhuid om kleur toe te passen proberen. Deze technieken kunnen worden gebruikt, zodat de kunstmatige kleur van de hoofdhuid in het geheel niet te raken. U kunt kleur toepassen op de toppen van je haar, ellepijp, of pony. Ombre en Balayage technieken kunnen worden gebruikt, die meer freestyle kleur plaatsing technieken die niet van invloed op uw huid of hoofdhuid.

Doe een patch-test als u krijgt een permanente kleur voor de eerste keer

Dit lijkt misschien een verspilling van tijd, maar ik beveel een patch test om ervoor te zorgen dat je niet allergisch bent voor een van de ingrediënten in de kunstmatige kleur die u gebruikt. De test moet je gewoon aan de chemische kleur te nemen en een kleine hoeveelheid met een wattenstaafje van toepassing op een gebied als in de plooi van je arm, achter het oor, of de nek van je nek. Wacht 48 uur. Om te zien of er tekenen van roodheid, jeuk, branden, of huiduitslag. Als u enig teken van irritatie opmerkt, geen gebruik van de kleur. De geringste reactie is een teken om weg te komen uit de chemische blijven, want als het wordt toegepast op uw hoofdhuid, kan dit resulteren in een groter probleem.

Weten hoe lang de kleur moet verwerken

Afhankelijk van het type van kleur wordt gebruikt en de look die u wilt bereiken, moet permanente kleur niet meer verwerken dan 30 tot 45 minuten. Kleur kan langer verwerken als het wordt behandeld door een erkende professional. Een chemische stof wordt gebruikt om uw natuurlijke haarkleur te veranderen, dus het is belangrijk voor de kleur te verwerken en onmiddellijk worden verwijderd, vooral als u haarverlies of andere hoofdhuid aandoeningen zoals roos en droge hoofdhuid.

Niet retoucheren of opnieuw permanente kleur binnenkort

Het is verstandig om je haar niet meer dan elke 4-6 weken opnieuw te kleuren als je gaat om permanente kleur te gebruiken. Probeer te beperken hoe vaak de haarverf je hoofdhuid, waardoor de kans op haaruitval, haarbreuk, droogte, en de hoofdhuid irritatie kan verminderen raakt. Als uw kleur vervaagt of uw grijze haren begint te vertonen, gebruik maken van een tijdelijke spoeling of semi-permanente spoeling om uw kleur vernieuwen of mengen in grijze haren, totdat het tijd is om een ​​permanente kleur retoucheren doen. Semi-permanente en tijdelijke spoelingen zijn alleen storting en doe een oxidatiemiddel niet nodig om het haar te kleuren. Ze vacht het haar en zijn niet schadelijk.

load...

Hoe beschermt u uw hoofdhuid, terwijl de toepassing haarkleur? 

load...