Hoe pastelkleur haarkleur met krijt te krijgen | NL.Inspinre.com
De merken

Hoe pastelkleur haarkleur met krijt te krijgen

Hoe pastelkleur haarkleur met krijt te krijgen

Als de lente elk jaar nadert, pastels overnemen winkelcentra, boetieks en winkelketens. Het is niet een nieuw evenement, en terwijl de mode-industrie er prat op dat dit jaar is het een grotere trend dan ooit, zou ieder van ons hebben voorspeld dat pastels in de aanloop naar en onmiddellijk na Pasen populair zou zijn.

Dit jaar, hoewel, de trend is verder uitstrekt tot in de warmere maanden en het resoneert niet alleen in wat we dragen, maar heeft uitgebreid naar onze haren.

Van Lauren Conrad's suikerspin-dip geverfd tips om Kelly Osbourne is bijna grijs, pastel blauw 'te doen, beroemdheden van alle leeftijden zijn omarmen het haar stervende trend die is draaiend lokken de kleur van paaseieren.

En terwijl beroemdheden de mogelijkheid om eenvoudig krijgen pastel haar dankzij top-notch stylisten die net een beetje uit budgettaire beperkingen van de gemiddelde persoon kan hebben, ons 99 percenters zijn niet bekend met dat soort van luxe, en tijdelijke kleurstof kan worden net zo duur als de permanente spul. Wat is een on-trend krullend te doen?

load...

Het antwoord is eenvoudig, aangezien de beste antwoorden zijn: krijt. Dat klopt, door het gebruik van zachte pastel krijt (niet de basis van olie of trottoir natura) kunt u snel en eenvoudig en volledig wassen-outable pastel haarkleur sans duur en schadelijke kleurstoffen te krijgen. Het proces is een hit met kinderen en pre-tieners geweest en beweegt zich recht op maximaal modieuze jonge vrouwen op zoek naar unieke oplossingen om de status van beroemdheid stijl te bereiken.

Het is moeilijk tijden, curlies, maar dat betekent niet dat je kan niet blijven op de top van de trends. Volgens de Columbus Dispatch, toepassen en het krijgen van uw gewenste kleur is eenvoudig en werkt voor alle haarkleuren en haartypes.

  1. Begin met het aanbrengen van krijt om haar eerst te drogen. Als je donkere haar en het krijt is niet komen opdagen, bevochtigen het haar voor het aanbrengen.
  2. Gebruik een krultang of steiltang na verkrijting te helpen dichten je haar. Zorg ervoor dat u een goede warmte-beschermer van toepassing op uw haar voordat u begint met het krijt toe te passen om je krullen te beschermen tijdens deze stap.
  3. Schud of borstel het krijt uit je haar voordat je het wassen. Getting gekalkt haren nat kon je haar te kleuren. Schud of borstel het krijt uit je haar voordat je het wassen. Getting gekalkt haren nat kon je haar te kleuren. Voor alle haarkleuren, gebruik dan een reinigende shampoo om de kleur snel en gemakkelijk.
  4. Bescherm uw kleren en handen. Draag handschoenen en een kiel of een handdoek om krijt houden van het krijgen op je terwijl je dit toe te passen. En zorg ervoor dat lichte kleding niet te dragen, omdat krijt kan afschilferen terwijl het in je haar.

Wilt u gebruik maken van krijt om je krullen, spoelen of golven tijdelijk verven?

load...