Hoe rode palmolie je haargroeispel kan veranderen | NL.Inspinre.com
De merken

Hoe rode palmolie je haargroeispel kan veranderen

Hoe rode palmolie je haargroeispel kan veranderen

Rode palmolie is ook rijk aan vitamine E en dat de voordelen van het haar door het bevorderen van de groei van de haarzakjes cel, wat resulteert in een sterkere haar. Vitamine E vermindert ook grijs worden van het haar en haaruitval. De carotenen uit rode palmolie is ook verantwoordelijk voor de groei en deling van cellen en wordt voorkomen dat de haren uit steeds zwak en broos. Oilypedia zegt dat de verzadigde vetten en lipiden maken dit een perfecte moisturizer voor onze huid en haar.

Palmolie is te vinden in shampoos, conditioners, zeep, lotions en andere beauty producten vanwege zijn anti-aging eigenschappen en zijn vermogen om olie te verwijderen (ja, olie kan de olie op te lossen) en vuil vorm huid en haar. Volgens Livestrong, het bevat ook een refatting agent die zal helpen bij het herstel van onze haren en natuurlijke oliën van de huid die zijn bekende standaard zeep en shampoo voor het strippen.

Dit wonder olie heeft ook antibacteriële eigenschappen die parasieten zal elimineren, de huid en de hoofdhuid schoon te maken, en het creëren van een gezondere omgeving voor de haargroei. Palmolie is voordeliger dan onze wonder olie kokosolie? Nou, ze komen beiden uit de palmboom familie en zijn tropische oliën, maar het vet en de voedingswaarde van beide verschillen met palmolie met 45% verzadigd vet met een hoog percentage van enkelvoudig onverzadigd vet. Kokosolie is ongeveer 90% verzadigd vet. Wat betekent dat? Omdat de American Heart Association raadt het minimaliseren van verzadigd vet (vooral tropische oliën), palmolie is de betere keuze uit de twee voor consumptie.

load...

Voor zover onze haren, geen andere plantaardige olie heeft meer vitamine A en E dan rode palmolie. Is dat genoeg voor curlies en coilies om onderaan hun felbegeerde kokosolie zetten en bereiken voor rode palmolie? Ik denk het niet en om verschillende redenen. Kokosolie is niet het verkrijgen van de slechte pers rode palmolie krijgt over zijn oogst. Green Palm Duurzaamheid adviseert om bij het kopen van rode palmolie u wilt ervoor zorgen om gecertificeerde duurzame palmolie (CSPO) want er zijn grote bedrijven die het vernietigen van bomen om de oogst palmolie te kopen.

Het eten van uw voedingsstoffen is altijd het beste, maar de heilzame vitaminen dat rode palmolie aanbiedingen zijn goede redenen om het eens te proberen of in een product of in uw doe haar recept.

De rijkdom van palmolie maakt het ideaal voor alle haartypen, vooral voor degenen die lijden aan uitdroging, haaruitval, of de hoofdhuid aandoeningen. Het eten van uw voedingsstoffen is altijd het beste, maar de heilzame vitaminen dat rode palmolie aanbiedingen zijn goede redenen om het eens te proberen of in een product of in uw doe haar recept als Fred Fro's DIY Deep Conditioner recept.

Bekijk deze producten met palmolie of extract:

  • Karen's Body Beautiful Secret Weapon Restorative Hair Treatment
  • Ouidad Mongongo Olie Multi-use Hair Treatment  
  • Briogeo Zacht, Be Kind Cleansing Shampoo

Hoe ga je palmolie gebruiken?

load...