Kan ik van sponskrullen naar biologische haarlokkers gaan? | NL.Inspinre.com
De merken

Kan ik van sponskrullen naar biologische haarlokkers gaan?

Kan ik van sponskrullen naar biologische haarlokkers gaan?

Kunt u nog steeds vrije vorm (locs) als u begonnen met een spons je haar eerst?

Antwoord

U zeker kunnen, maar laten we eerst precies uitleggen wat elk type is. Vrije vorm locs, ook wel bekend als organische locs, ontstaan ​​doordat het haar op natuurlijke vormen zonder regelmatig styling onderhoud. Hands-off aanpak maakt het mogelijk de sluizen te trouwen als zij dat nodig achten.

Sponzen gebruikt een angst spons of krullen spons, die grote gaten die wonderbaarlijk verzamelen of klonteren haar in kleine secties in een fractie van de tijd in vergelijking met de installatie met de hand heeft.

Foto Courtesy of Diamond Cuts

5-Minute Quick Sponge Coils

Voor meer informatie over het kweken van locs, wierf ik de hulp van een professionele loctician dus ik heb contact FlyGuy Locs, die gespecialiseerd is in loc onderhoud, barbering en natuurlijk haar, voor de hulp.

load...

“Nou, de spons krullen of (shingling) is een grote natuurlijke stijl. Er zijn mensen die zijn begonnen van deze methode, maar ik denk het niet aanraden als je een fatsoenlijke stylist die weet wat ze doen. Wanneer u locs je begint, wil je een sterke basis, zodat wanneer je locomotieven rijpen ze zal sterk zijn bij de wortels, evenals de as en langs de loc zelf. Met doen krullen sommige kunnen kleine, middelgrote (of) groot zijn. Geen echte duidelijke structuur. Vrijvormen locs aan de andere kant zijn gewoon locs getrouwd samen met geen bijzondere structuur.”

“De meeste krijgen het verkeerd dat u geen onderhoud met vrije vormen, maar net zo goed gaat in hen als het doet met traditionele locs nodig. Er is onderhoud voor elke methode van het vergrendelen van haar. Het nummer één ding dat ik raak met aan elke klant is structuur. Als er niet een sterke basis voor elke stijl of methode van locs op de lange termijn zal niet lang op alle. Net als bomen hebben een stevige basis dus doe je wortels.”

“De spons krullen zijn gewoon een natuurlijke stijl. U kunt ze (dwz locs) op die manier te beginnen, maar ik denk het niet aanraden. Ik ben niet tegen een van beide methode helemaal niet, maar mijn focus ligt op gezondheid en levensduur. Zelfs met vrije vormen, de meeste zijn begonnen aan een soort van structuur... De meeste niet besluiten om vrije vorm totdat hun locs zijn volwassen, maar ik heb een paar start van vrije vorm gezien. Meestal op het niveau van volwassenheid, kan je vrij veel doen wat je wilt met uw locs en of zelfs te laten ontwikkelen door zichzelf in hun eigen gevoel voor stijl of karakter.”

Afhaal

Loc stijlen kan worden veranderd en men kan gaan van het gebruik van de sponzen aan vrije vorm in elk stadium, hoewel de meeste beginnen organische locs zodra de voormalige locs hebben gerijpt. U kunt zoeken naar een professionele, want het is het meest essentieel als je wilt dat je haar naar buiten te komen precies hoe je voor ogen had of gewoon doe het zelf door het verlaten van hen. Vergeet niet dat met alle loc stijlen, FlyGuy Locs stelt te beginnen met een solide basis om ervoor te zorgen dat ze zijn sterk en gezond.

load...

Volg FlyGuy Locs hier:

StyleSeat en Instagram 

load...