Living proof lanceert een nieuwe krullijn | NL.Inspinre.com
De merken

Living proof lanceert een nieuwe krullijn

Living proof lanceert een nieuwe krullijn

Het is geen verrassing voor iedereen dat ik een product junkie. Ik geef toe dat het met trots en nog steeds enthousiast over elke nieuwe doos van producten die aankomt op mijn bureau.

Dus ik was blij om een ​​uitnodiging voor de launch party te krijgen voor Living Proof Curls, een nieuwe lijn van vier producten die speciaal voor krullen. De lijn (Curl Conditioning Wash, Curl Detangling Rinse, Curl Defining Styling Cream en Curl Enhancing Styling Mousse) was drie jaar in de maak, die na het onderzoeken van de krul landschap te vinden van de belangrijkste uitdagingen van een krullend meisje, zoals:

"Mijn krullen alleen kijken gedefinieerd als ze nat zijn."

"Ik kan genoeg frizz bescherming krijgen."

"Mijn krullen voelen knapperig, stijf of plakkerig."

"Ik kan mijn haar niet aanraken. Als het eenmaal is ingericht, moet ik mijn krullen met rust te laten."

"Zelfs toen ik vorm te geven en te temmen mijn krullen, het moment dat ik naar buiten, mijn krullen zijn onder aanval."

Ik was geïntrigeerd.

De Tsunami Test

Ik keek met nieuwsgierigheid en traden ze op de “Tsunami” test. Ze hingen twee identieke krullen op de muur - een stijl met Living Proof Curl en één met het product een niet nader genoemde concurrent. Toen nam ze een spuitfles en spritzed de krullen zeven keer, totdat ze werden doorweekt. In de loop van een paar minuten, de Living Proof krul keek relatief onbeschadigd, terwijl de andere krul begon te hangen en verliest zijn vorm. Het was zeker de meest unieke presentatie die ik ooit in een product te lanceren gezien.

load...

Stylisten Ward Stegerhoek en Tim Rogers brachten vier modellen gestyled met Living Proof Curl producten. Het haar van de modellen varieerden van nauwelijks golvende krullend-coily. Terwijl elke stijl was mooi, wat was het meest indrukwekkend was hoe de stylisten in staat waren om hun handen te lopen door hun haar - en in één geval zelfs borstelen - zonder de stijl te vernietigen. Als u ooit een borstel hebt door je krullen kunt u waarderen hoe ongewoon dit is. In sommige gevallen werd het meer het haar aangeraakt en opgeschud, hoe beter het eruit zag.

Uitgebreide Curl Memory Technology

Living Proof werd opgericht als technologie gebaseerde bedrijf, dus ik wilde Eric Spengler te praten, Living Proof chief commercialisering officer en senior vice-president van onderzoek en ontwikkeling voor Living Proof. Hij zei dat de Curl lijn echt is voortgekomen uit het bedrijf de eerste No-Frizz producten - een voor krullen en een voor steil haar. Hoewel de resultaten waren goed, hij zei dat ze beseffen dat ze niet aanpakken van de belangrijkste zorgen van krullende meisjes. In de komende drie jaar, begonnen ze van plan een lijn voor krullen. Het doel was om de wortel van het probleem te komen om de oplossing te vinden. Ze wilden om te bepalen waarom mensen met krullend en golvend haar waren niet krijgen resultaten die ze waren tevreden met.

De producten bevatten Extended Curl Memory Technology, een gepatenteerde formule van het bedrijf gezond haar molecuul dat polymeren en verzachtende middelen combineert met een time-released marine extract. De technologie werd ontwikkeld om vocht af te weren, glad de nagelriem en vasthouden zonder crunch. Spengler dat ze de producten getest door haarlokken in een vochtige kamer (77 graden en 75 procent vochtigheid). The Living Proof lokken hield zijn vorm, zei Spengler. De Curl lijn is ontworpen om te werken met Living andere producten Proof's, zoals de leave-in conditioners, Perfect Hair Day, en herstellen Mask Treatment.

Mijn beoordeling

Al deze vorderingen klonk indrukwekkend. Maar het bewijs is in de pudding. Hoe zou Living Proof Curl werken in mijn haar? De Curl Conditioning Wash is super hydraterend, maar nog steeds mijn haren liet gevoel schoon. De Detangling Rinse is echt uniek, met een gel consistentie die veel slip heeft. Ik gebruikte de Curl Enhancing Styling Mousse in mijn haar, omdat er meer in de wacht. Ik kreeg gedefinieerde krullen die ik kon pluisjes om het volume te Ik hou van te krijgen. Ze waren tastbaar, niet knapperig. En het beste van alles, zelfs wanneer ik liep naar buiten in een New York City regen storm, mijn krullen gaf geen krimp.

load...
load...