Toermalijn versus keramiek | NL.Inspinre.com
De merken

Toermalijn versus keramiek

Toermalijn versus keramiek

Ceramic heeft een uitstekende reputatie voor hoge kwaliteit van de resultaten door stylisten en at-home-gebruikers. Het is een niet-metallisch, anorganisch materiaal dat negatieve ionen produceert. Het warmt snel op en verdeelt de warmte gelijkmatig. Duurder en een hogere kwaliteit keramische ijzers zijn gemaakt van volledig keramische platen. Er zijn echter gemeenschappelijke keramische strijkijzers uit aluminium of titanium platen, bekleed met keramische. Hoewel dit nog steeds maakt een high performance stijltang, kan langdurig gebruik leiden tot de keramische om weg te dragen, waardoor de niet-keramische plaat, die zouden kunnen leiden tot vastlopen, ongelijkmatige verdeling van de warmte en hardere warmte. Folica.com meldt dat, “keramische verspreidt hitte en sluit de cuticula voor glanzend, pluisvrij sluizen.”

Een nadere blik op Toermalijn

Toermalijn is de nieuwste in warmte stijl technologie. Het is een kristallijn mineraal dat biologisch wordt geproduceerd en gebruikt voor het bekleden van de platen van een strijkijzer. Deze kostbare-edelsteen kan produceren zes keer meer negatieve ionen dan keramiek. “Het is vaak toegediend in keramiek en titanium platen nog rechter, glanzender resultaat te produceren.” - Folica.com. Toermalijn voert de negatieve ionen voor hoge glans en gladheid. Wanneer de negatieve ionen van ijzer in contact komen met de positieve ionen van droog haar, het resultaat een neutrale lading, waarbij de cuticula plat te glasachtige, pluisvrij haar bevat.

load...

Een woord van een expert

"Als je een styling tool te kopen, wilt u er zeker van dat het is gezonder haar alternatieven. Keramiek is een uitstekende keuze voor glans, beschermt het haar tegen hitte schade en afscherming tegen kroezen. Het doet dit door middel van het afdichten van vocht in het haar, waardoor een. Glanzende afwerking Toermalijn is een juweeltje;... Het helpt om vocht ook en verbetert de glans zal je haar gezonder verschijnen, bolder, en slanker Toermalijn en keramische beide toestaan ​​afdichting van de cuticula, zodat het lijkt meer gepolijst Ze zijn geweldige functies te hebben en geef meerdere opties voor verschillende markten.

Als u een droger zonder keramische of toermalijn, bent u in principe toepassen van intense hitte, die net droogt het haar, weg te nemen vocht. Dit is vergelijkbaar met de manier waarop de zon droogt, waardoor het haar dof, droog en beschadigd. Een titanium ijzer verschillend. Het wordt echt warm en zorgt voor warmte niveau dat in overeenstemming voor gelijkmatige warmteverdeling. Deze vorm van ijzer is populair voor keratine behandelingen." -Jazmin Brunson, Associate Brand Manager van Exceon American Beauty Supply (de makers van Sedu).

Wat is het beste voor u?

Evalueer uw haartype. Als je haar is beschadigd, fijn, of als u zich zorgen over schade door hitte zijn, kan een keramische stijltang doordrenkt met toermalijn wil je. Als je haar is zeer gezond en sterk, met dikke, grof, krullend haar, beschikt u over eindeloze keuzes. Echter, ongeacht de steiltang u beslissen, langdurige of verkeerd gebruik kan schade toebrengen aan uw strengen, dus neem alle voorzorgsmaatregelen bij plat strijken. Met betrekking tot prijs, toermalijn alleen is goedkoper te produceren dan keramiek, maar sommige van de beste ijzers gebruiken beide technologieën, zodat de prijzen variëren. Ervoor kiest een ijzeren die past bij uw budget zonder verlies van kwaliteit, en zorg ervoor dat de garantie te controleren!

We vroegen Sedu over de juiste manier om je haar te beschermen tegen de hitte en dit is wat ze te zeggen had:

"Mensen die krullend haar zou een toermalijn of keramische ijzer voor extra bescherming krijgen. Je moet ook zeker om shampoo en conditie zijn voordat warmte styling, die zowel voorzien in voedsel in je haar. Bij het gebruik van een warmte-functie, gebruik dan een anti-frizz product te weren tegen kroezen, UV-stralen en hitte. Dit zal zorgen voor het gebruik van de minste hoeveelheid warmte. Een geweldige optie is de onlangs vrijgegeven, Sedu Moisturizing Collection, compleet met shampoo, conditioner, Thermal Primer en Anti-frizz polijsten Treatment.”

load...

Ons haar verdient de zorgvuldige analyse van styling tools en producten. Elke stap in het richtproces is even belangrijk en noodzakelijk passende follow door. Uitgaande van een grondige reiniging, conditionering en warmte bereidingswerkwijze, gevolgd door voorzichtig en geregelde warmtetoevoer. The New Cupuacu Anti-Frizz Smoothing Collection van Carol's Daughter is een complete set van een adequate bescherming voor een soepele maar gezonde lokken.

Dus, welke ijzer en product begeleiding ga je gebruiken bij uw volgende strijkijzer sessie?

load...