Waarom je je kammen en borstels echt moet reinigen (en hoe je het moet doen) | NL.Inspinre.com
De merken

Waarom je je kammen en borstels echt moet reinigen (en hoe je het moet doen)

Waarom je je kammen en borstels echt moet reinigen (en hoe je het moet doen)

Waarom schone uw haar tools?

Je haar gereedschappen en toebehoren in contact komen met je haar, producten en het alledaagse elementen. Haar tools verzamelen vuil, dode huid, en opbouw op een dagelijkse basis. Haar tools hebben de neiging om genegeerd, omdat we soms zijn zo druk zorg voor onze haren die we vergeten om onze gereedschappen te wassen. Clean haar tools zal ervoor zorgen dat je niet meer deeltjes of residu terug zijn toe te voegen aan je haar na het wassen.

We spraken met Kyra Allen-Brown, een gediplomeerd schoonheidsspecialiste educatief medewerker in Chicago Curl Collective, en ze zei: “Er is een gezegde dat je bent slechts zo goed als uw gereedschap, dus je moet voor hen zorgen.” Kyra gebruikt 99,9% alcohol haar gereedschap ontsmetten tussen cliënten. Ze vertelde ons ook dat, “Aan het eind van de nacht is het zeker belangrijk om uw hulpmiddelen, zoals kammen vallen, in barbecide om ervoor te zorgen dat u effectief schoonmaken van uw gereedschap.”

load...

Hoe je haar instrumenten te reinigen

Hier zijn een paar tips over hoe u uw haar tools thuis kan schoonmaken.

  1. Verwijder het vuil in - Gebruik een tandenstoker of je vingers om zoveel haar als mogelijk van uw gereedschap te verwijderen. 
  2. Soak - doorweken uw gereedschap in warm water met afwasmiddel of een reinigende shampoo zal helpen te verzachten en te verwijderen vuil, puin, en product opbouw. 
  3. Gebruik een tandenborstel - Nadat u klaar bent met het weken uw gereedschap, gebruik dan een tandenborstel om de resterende puin te verwijderen van het gereedschap. Spoel als u klaar bent.
  4. Droog uw gereedschap - Gebruik een doek of papieren zakdoekjes om uw gereedschap te drogen. Bij het drogen borstels zorgen ervoor dat de haren naar beneden lag op de handdoek te voorkomen dat het water zitten in de haren. Dit zal helpen voorkomen dat het water uit het losmaken van de haren en huisvesting bacteriën. U kunt ook een föhn te gebruiken om het proces te versnellen.

Als u gebruik maakt van een houten instrumenten of accessoires, vermijd weken uw gereedschap voor langere tijd om scheuren te voorkomen.

Jij je haar tools en accessoires op een regelmatige basis?

Lees komende 5 hulpmiddelen waarmee Natural Hair zo veel makkelijker en 5 haar tools gebruikt u waarschijnlijk verkeerd.

load...