Wat niet te eten als je langer haar wilt | NL.Inspinre.com
De merken

Wat niet te eten als je langer haar wilt

Wat niet te eten als je langer haar wilt

We reeds gepubliceerde uw gids voor de ultieme haargroei dieet, maar als je weet dat een dieet kan net zo veel over wat je niet eten. Het goede nieuws is, het voedsel dat je haar groeidoelstellingen gekwetst zijn voedingsmiddelen die uw algemene gezondheid zou kunnen profiteren van het kappen van ook.

“Elk voedsel dat zou je breakout, zoals die gevuld is met suikers en vet gaan een opbouw op je hoofdhuid dat het gaat om de manier waarop je haar voelt negatief beïnvloedt, ziet en groeit. Alles wat je huid irriteert (denk ijs) zal je hoofdhuid, die uw haarfollikel kunnen beschadigen storen. Een beschadigde haarfollikel zal ofwel slap haar of niet groeien haren helemaal”, vertelt Carla Rivas, hairstylist en mede-oprichter van de all-natuurlijke haargroei vitamine Hair La Vie.

Dus als je verlangend staren lange krullen van je hairspiration, dan je zou willen om deze groepen voedingsmiddelen uit te laten uw volgende boodschappenlijstje.

load...

1. Sweet Treats

Suikerhoudende voedingsmiddelen zoals uw favoriete snoep of cupcakes ertoe leiden dat uw insuline niveau te stijgen, wat ook veroorzaakt anincrease in androgeen (een mannelijk hormoon) in je lichaam. Dit hormoon is bekend voor het veroorzaken haarzakjes te krimpen of geïrriteerd raken. Dit leidt tot haaruitval en haaruitval.

2. Vette voedingsmiddelen

Het vet vorm vet vlees zoals gebakken kip en frieten Meer secretie op de hoofdhuid. Ook een groot deel van de tijd na het eten van vette voedingsmiddelen mensen raken hun gezicht en haar zonder hun handen te wassen. Dit zorgt ervoor dat zowel acne en schade aan het haar. Je moet een schone, puin vrij hoofdhuid of je haar niet gezond groeien en uw follikel kunnen worden beschadigd.

3. Zoute voedingsmiddelen

Denk chips en ingeblikt / diepvriesmaaltijden. Het consumeren van veel zoute maaltijden en snacks zal je haar uitdrogen en laat het zwak, levenloos en breken.

4. Low Protein, Filler Foods

Zetmeel zoals pasta en een heleboel granen die laag kan worden in eiwit laat je haar slap en ongezond. Dat bounce en glans de meeste dames willen is niet mogelijk zonder een gezonde dosis eiwit.

load...