12 lessen die ik heb geleerd over de rondleiding door het boek van de curl-revolutie | NL.Inspinre.com
De mode

12 lessen die ik heb geleerd over de rondleiding door het boek van de curl-revolutie

12 lessen die ik heb geleerd over de rondleiding door het boek van de curl-revolutie

Het is nogal een wilde rit dit najaar - de meest actievolle twee en een halve maand van mijn leven! Nu de 2017 deel van het boek tour voor The Curl Revolution: inspirerende verhalen en praktisch advies van de NaturallyCurly Gemeenschap voorbij is, heb ik de tijd om adem te halen, pak mijn koffer en nadenken over enkele van de hoogtepunten van de tour hadden.

Dankzij het momentum gebouwd door de beïnvloeders, stylisten en curlies die hebben omarmd, het boek heeft nog steeds zijn bestseller status topping al haar boeken in Beauty, Grooming & Style op Amazon in de afgelopen 90 dagen. Een grote dank Essence, Allure en Latina allemaal voor het op te nemen in uw vakantie cadeau gidsen!

Onder mijn sleutel afhaalrestaurants, in willekeurige volgorde:

1. Magic gebeurt in persoon.

Hoewel NaturallyCurly online is, kan er niets vervangen knuffelen iemand en met ze te praten van aangezicht tot aangezicht.

load...

Makeba Lindsay en seksuoloog Shan Boody in LA
2. Iedereen heeft een verhaal.

Sommige zijn hartverscheurend. Sommige zijn grappig. Alle hebben gevormd in een of andere manier de curlies ontmoette ik langs de weg. In één geval was het constant heen en weer tussen een moeder en een dochter - de moeder haar onder druk te houden ontspannen haar haar nadat ze ervoor gekozen om de overgang naar haar natuurlijke textuur. Nu is de moeder had verhuisd naar wat ze moet doen met haar haar kinderen. In een ander geval, het was een moeder met twee jonge krullend dochters, iemand die kwam en iemand die geweigerd omdat ze de manier waarop haar haar keek gehaat.

3. Krullend haar met elkaar verbindt.

Elk evenement trok een breed bereik van leeftijden, types textuur en etniciteiten. Het was geweldig om grijzende curlies die net was omarmd hun textuur als kinderen die zich lieten inspireren door alle krul liefde in de kamer te voldoen.

2 nieuwe curlfriends in Miami op Quintessential Naturals
4. Gooi oude hotel plastic toetsen.

Ik eindigde met een grote stapel en zat vast aan mijn deur proberen te achterhalen welke de juiste was. Had ik eindelijk naar beneden te gaan naar een nieuwe te krijgen.

5. Uber chauffeurs zijn geweldig!

Ik ontmoette zo veel interessante mensen, van San Francisco naar Toronto. Een groot schreeuw naar mijn Boston Uber chauffeur, die op het nemen van me voor een tour van Marblehead en Salem op mijn weg naar de luchthaven van Beverly aangedrongen. En zijn vrouw toevallig een klant van Cala Renee Salon, waar we hield het evenement.

6. Alleen maar omdat je een vroege vlucht is geen excuus om uw kleding binnen en van buiten of naar achteren te dragen.

Ik bleef me afvragen waarom mijn nek was jeukende en het bleek mijn label was aan de voorkant.

Evelyn & I in Miami
7. Sluit betekent niet best.

Bij het boeken van hotels, de nabijheid van het evenement was de grote beslisser in waar te verblijven. In sommige gevallen, dat was prima. In anderen, niet zo veel. Ik weet niet waar de reis-website kreeg de foto's van het "boutique hotel" in Miami, maar droeg geen gelijkenis met het oude motel dat Evelyn en ik heb verbleven. Het was ronduit eng, maar het hebben van Evelyn maakte het langs een stuk leuker. Vraag eens rond alvorens te boeken.

load...
8. Laag.

Ik ging van zwoele jaren '80 in Fort Lauderdale om af te koelen en mistig in San Francisco aan sneeuw in Toronto en terug naar de jaren '80 in Miami.

Mom & I in Los Angeles
9. Maak gebruik van de gelegenheid.

In bijna elke stad, was ik in staat om een ​​vriend of familielid te zien. Mijn vader en moeder hielp begroeten de menigte in LA en echt kregen om te ervaren wat dit krul revolutie is alles over! In één geval, een vriendje van 32 jaar geleden kwamen bij een gebeurtenis, die een beetje surrealistisch was!

10. De krullende wereld is gevuld met ongelooflijke ondernemers.

Vanaf Ouidad, "The Queen of krullen," naar Jonathan Torch of krullend haar oplossingen voor Nikia Phoenix, de lifestyle beïnvloeder en topmodel, deze gemeenschap is gevuld met verbazingwekkende vernieuwers. Ze hebben allemaal de wereld een betere plek voor vrouwen met krullend, coily en golvend haar.

Vrienden Jess McGuinty van Jessicurl en Cassidy Blackwell in SF
11. Elke naam kan en waarschijnlijk wordt gespeld meerdere manieren.

Ik ontmoette Ayshas, ​​Aishas en Aishias. Ik ontmoette Micheles, Michelles en Michels. Dus vragen voordat je schrijft.

12. NaturallyCurly heeft zo veel mensen op verschillende manieren geraakt.

Van de introductie ervan in de stylist die nu hun haar knipt of de producten die hun heilige Grails zijn geworden om ze te verbinden met andere curlies om te chatten met op CurlTalk, ik moet deze verhalen uit de eerste hand te horen. In sommige gevallen was de inspiratie voor hen om hun merken de plaats waar ze hun krullend bedrijf lanceerde te starten, of was.

Oasis Salon in Rockville, MG

Jonge genodigde in Miami

Met Diane Mary in NYC

Met Ouidad in Fort Lauderdale

Met MaduSalon in SF

Met Robin Sjoblom van Zuid-Curl

Met mijn krullend gelijkenis in Beverly, Mass.

Krullend haar Institute in Toronto

De eerste stop van het boek tour in Austin, TX

Jamyla Bennu en ik op Oyin Boutique & Salon in Baltimore

Cally van Curls & Co. Chicago

Ik wil graag onze sponsors die de tour mogelijk gemaakt bedanken: Ouidad, DevaCurl, Curlformers, Coconut herstellen, Paul Mitchell, As I Am, krullend haar Solutions en Oyin Handmade.

Ik zou ook graag alle geweldige stylisten die mij verwelkomd in uw salons bedanken: Oasis Salon in Rockville, MD, Southern Curl in Atlanta, Cala Renee Salon in Beverly, Ma, MaduSalon in San Francisco, krullend haar Institute in Toronto.. , Oyin Handgemaakte Boutique & Salon in Baltimore en krullen en Co. In Chicago.

load...