3 haaroliën voor gezond haar | NL.Inspinre.com
De mode

3 haaroliën voor gezond haar

3 haaroliën voor gezond haar

Bent u een easy-going meisje met een eenvoudige regime? Of ben je echt hoge onderhouds- en je haar is geen uitzondering? Ongeacht hoeveel tijd je hebt of niet voor je haar, haar oliën zijn geweldig aanvullingen op enige gezond haar regime. Als u niet zeker weet welke olie het beste werken of geven de beste resultaten, ik stel je deze drie toe te voegen aan je arsenaal.

Kokosnootolie

Kokosolie is opgebouwd uit een klasse van verzadigde vetzuren, die helpen bij het effenen van de hoofdhuid en het houden van het zacht. Een gehydrateerd hoofdhuid stimuleert de haargroei, want dan zijn er geen dode of droge huidcellen aan de haarfollikel verstoppen. Kokosolie kan ook bijdragen tot het verminderen haarbreuk, omdat de olie draagt ​​bij aan de kracht van de haarschacht. Dit is vooral een voordeel als je droog haar. Wanneer haar breuk wordt verminderd, is er een goede kans van het haar te bereiken langere lengtes en groeiende gezond. Vanwege de voordelen ervan, wordt kokosolie gebruikt als een van de belangrijkste ingrediënten in veel van haarverzorgingsproducten.

load...

Kokosolie is een nietje in mijn haar regime, omdat het mijn haar behandelt als een prinses, verbazingwekkende glans geeft mij en ruikt naar een exotisch eiland. Bij het winkelen voor kokosolie, zorg ervoor dat ongeraffineerde kokosolie met geen additieven of andere ingrediënten. U kunt grote hoeveelheden kokosolie te krijgen tegen een lage kostprijs.

Extra vergine olijfolie

Pure Argan olie voor het haar is niet goedkoop, maar de effecten zijn niets minder dan spectaculair. Veel problemen zoals droog haar, ruw haar, dof haar en kroeshaar kan worden opgelost met het gebruik van dit wonder olie.

Extra maagdelijke olie is rijk aan hoge niveaus van mono-onverzadigde vetzuren en vitamine E. Vitamine E is een antioxidant, die goed is voor de haargroei. Zowel mono-onverzadigde vetzuren en vitamine E zijn goed voor vochtinbrengende, bescherming en voedende. Olijfolie maakt het haar sterker en zijn verzachtende eigenschappen te voorkomen haaruitval. Als dat niet genoeg is, olijfolie helpt bij het vechten roos, die een van de redenen voor haar verlies kan zijn. Olijfolie niet opnieuw te groeien je haar, het maakt de bestaande haar sterker wat leidt tot minder breuk.

Ik heb genoten van extra vierge olijfolie in mijn pre-poo behandeling en ook voor hete olie behandelingen. Deze olie jassen het haar heel goed, en wanneer gekoppeld aan conditioner, laat het mijn vers gewassen haar voelt zeer zacht aan. Bij dagelijks gebruik, ik vind dat het laat mijn haar gevoel vettig.

Arganolie

Pure Argan olie voor het haar is niet goedkoop, maar de effecten zijn niets minder dan spectaculair. Veel problemen zoals droog haar, ruw haar, dof haar en kroeshaar kan worden opgelost met het gebruik van dit wonder haar olie. Het is rijk aan vitamine E en bevat omega-3 en omega-9 vetzuren die voeding voor haar. Naast deze bevat het ook linolzuur en oliezuur dat helpt te hydrateren en hydrateren haar.

Arganolie is in staat om de haarschacht en reparatie van beschadigde haarzakjes te dringen. Het wordt onmiddellijk geabsorbeerd door het haar en herstelt de verloren vocht. Het verhoogt glans of matte, droog haar door het blokkeren van het vocht. Een van de grootste dingen over arganolie is dat het niet vet, en zal niet verzwaren het haar of maak het slap. Het is ideaal voor het temmen van ruwe, droge, pluizig en onhandelbaar haar. Aangezien het licht en bijna gewichtloos, is er minder kans op opbouw. Het herstelt de verloren glans van te veel haar rechttrekken en andere chemische behandelingen, zorgt ervoor dat de kleuren levendig en tot droog in gekleurd haar te voorkomen, werkt als een schild tegen schadelijke UV-stralen en beschermt het haar tegen milieuvervuiling.

load...

Arganolie is zeer effectief voor de haargroei, maar het is erg duur. Als je je handen kunt krijgen op pure arganolie, go for it. Het is een grote investering. Ik hou wrijven argan olie op mijn haren alvorens over mijn wendingen, omdat het gaat over zacht als zijde en geeft mijn haar verbazingwekkende glans.

Dit zijn slechts drie van de vele oliën die zijn geweldig voor je haar. U kunt ze solo gebruiken of meng ze voor een luxe oliemengsel.

Zijn klaar om uit te gaan en nog wat olie, of heb je al wat in je kast? 

load...