4 manieren om uw haartextuur te beschrijven zonder krulpatroon | NL.Inspinre.com
De mode

4 manieren om uw haartextuur te beschrijven zonder krulpatroon

4 manieren om uw haartextuur te beschrijven zonder krulpatroon

Textuur beschrijft de breedte van elke individuele haarlok die je hebt. Haartexturen zijn ingedeeld 3 manieren: Fijn, medium of dik. Je zult vaak mensen verwijzen naar dik haar als grof. Omdat fijne textuur is buitengewoon fijn deze textuur is ook meer kans op breuk. Dit geldt vooral als je vaak zodanig te manipuleren als constant draaien, vlechten, raken etc. Ik ben een echte slachtoffer van deze! Dikkere texturen waar de breedte van de streng groter is vaak sterker en kan meer manipulatie te ondersteunen, zonder zo veel schade. Inzicht in uw textuur zal helpen bij het re-evalueren van uw gemeenschappelijke haar regime, beter te helpen begrijpen welke producten te kopen en ook welke natuurlijke oliën het beste werken voor uw textuur.

Dichtheid

Dichtheid heeft betrekking op hoeveel individuele lokken haar je hebt in totaal. Een gemakkelijke manier om te denken van dit is hoeveel strengen je per vierkante inch. Extreem dichte haar kan gemakkelijk te bereiken grote volumineuze stijlen simpelweg omdat het haar is compacter per vierkante inch. Ooit afgevraagd waarom die ene geweldige blogger's twist-out of te wassen en ga zo popping, maar de resultaten waren net zo-zo? Hier is de catch....u jongens konden beide dezelfde haartype nummer (3c / 4b) nochtans; de dichtheid zou dramatisch anders zijn. Als gevolg hiervan zal dezelfde stijl anders te kijken op jullie beiden. Voor haar lage dichtheid, probeer pluis je krullen meer bij de wortel voor volume. Gebruik ook lichtgewicht producten zoals serums en gel-achtige producten om uw krullen te definiëren, zodat het niet je haar doet verzwaren.

load...

Poreusheid

Porositeit beschrijft het vermogen van uw haar om vocht te absorberen. Ik ben ervan overtuigd dat dit een van de belangrijkste dingen om te weten over uw eigen haar. De 3 soorten porositeit niveaus zijn laag, normaal en hoog. Lage porositeit haar is moeilijker voor vocht aan te gaan; maar zodra de strengen volledig zijn gehydrateerd, wordt het vocht opgesloten in krap. Hoge porositeit haar neemt snel vocht op, maar kan ook vocht verliezen net zo snel. Zodra u de porositeit van je haar te begrijpen een hele nieuwe wereld van de zorg voor uw natuurlijke krullen goed naar voren. Correct verzegelen vocht voor uw porositeit niveau zal leiden tot meer gehydrateerd haar na verloop van tijd, het vasthouden van de lengte en de groei. Stel jezelf de vraag: is mijn haar nodig lichte oliën of zware boters om af te dichten in het vocht?

Elasticiteit

Elasticiteit meet de “rekbaarheid” van je haar. Als je haar heeft een harde tijd uitrekken als het nat is en niet terug te keren naar zijn natuurlijke staat na het trekken, je haar meer dan waarschijnlijk heeft een lage elasticiteit. Lage elasticiteit zal ook resulteren in een verhoogde breuk omdat het haar is zo fragiel. Onderzoek toont elasticiteit niet bestaan ​​wanneer er een onbalans van vocht en eiwitten. Voor lage elasticiteit, haar zoeksleutel eiwit ingrediënten in je haarverzorgingsproducten voor de versterking. Echter, als je een eiwit overbelasting kiezen voor meer vochtinbrengende conditioners om het evenwicht te behouden.

load...