4 overtuigende redenen om te ontwarren voordat je shampoo | NL.Inspinre.com
De mode

4 overtuigende redenen om te ontwarren voordat je shampoo

4 overtuigende redenen om te ontwarren voordat je shampoo

We moeten ons haar en de hoofdhuid te reinigen. Bij gebruik van shampoo genereert vaak klitten omdat tilt de cuticula, waardoor meer wrijving tussen elke streng. Als u al klitten en voeg shampoo je ze alleen maar verergeren; Dit kan de reden van uw wasdag is zo lang.

2. Tangled, gematteerd haar wordt nog erger wanneer nat van water of shampoo

Ernstig verwarde of gematteerd haar moet aan gewerkt worden voorafgaand aan de toevoeging van water en shampoo. Oliën, ONTKLITTERS, en de dagelijkse conditioners zijn het beste voor haar in deze staat. Werken via het terwijl droog gaat u met meer haren op je hoofd dan als het nat is. Hoe meer klitten je maakt, hoe meer je de kans op breuk te verhogen.

3. Hair is het meest kwetsbaar als het nat is
load...

Veel krullend meisjes zijn geen fans van droge ontwarren als de gedachte van de bestrijding door middel van droge klitten klinkt verschrikkelijk. Het probleem is “droge ontwarren” klinkt erger dan het eigenlijk is. Gebruik natuurlijke oliën (velen kiezen voor kokosolie) voor meer slip te breken op droog haar te verminderen. Brede tand kammen of zelfs een Denman borstel wordt vaak gebruikt in droge ontwarren, maar de meeste die doen het liever fingerdetangling.

4. Gesegmenteerd uitgekamd haar betekent minder tijd tijdens het wassen

Tenzij u schommelen een TWA of een korte snit, snijden je haar voor het wassen zal het werk tijdens het proces te verminderen. Dat geldt ook voor uitgekamd haar ook. Je weet wat ik bedoel als je in de douche lang genoeg voor je armen pijn doen als je worstelt met shampoo, terwijl je sectie en ontwarren. Reeds doorsnede haar is het gemakkelijker om de shampoo in te werken en vermindert hij kans op breuk.

Wat is de beste manier?

Voor uw best mogelijke resultaat, de beste manier om te ontwarren is voor en na je shampoo. Op die manier krijgt het komen en gaan en het verwijderen van alle de schuur haren samen met klitten en knopen. Pre-Poos zijn succesvol omdat ze prime het haar voor het wassen door bekleding verzachten, en ontwarren het haar voor het reinigen. Ik heb altijd klitten na het wassen totdat ik begonnen met het opnemen van pre-poos. Op dit moment ben ik met behulp van gefractioneerde kokosolie als een pre-poep en liefdevolle hoe het bestrijdt de nodige nog ruwe effecten van mijn shampoo.

Ik meestal opheffing van de meeste klitten bij het afspoelen met shampoo, maar ik vind altijd wel nog steeds slepende rond wanneer ik diep conditie. Nu kan de shampoo sommige hebben gemaakt, maar omdat ik zorgde voor de meeste van hen voorafgaand aan het wassen, het ontklittende is altijd gering achteraf.

Of u nu droog of nat ontwarren, gebruik dan het geduld en de vele tools die zal zorgen voor een meer productieve ontklittende sessie.

Volg Natalie Live (hierboven afgebeeld) in The Tiny Closet en Instagram.

load...
load...