4 tips voor het drogen van krullend haar | NL.Inspinre.com
De mode

4 tips voor het drogen van krullend haar

4 tips voor het drogen van krullend haar

Hoe je droog uw krullend haar heeft een grote invloed op de vraag of je een goede, goede of slechte haardag zult hebben. Maar zoals de meeste dingen krullend, de regels zijn redelijk straight-forward en minder is meer. Hier is hoe u uw krullen droog met zorg.

1. Lucht droog je krullen

Als u de tijd hebt, laat je haar drogen aan de lucht is uw bovenste optie. Dit houdt krullen uit de buurt van hoge hitte van een föhn en het mogelijk maakt hun natuurlijke vorm te voorschijn te komen. Zorg ervoor dat u een alcohol-vrij gel op haar wanneer je uit de douche en dan niet uw draden aan voordat ze volledig droog. Als je haar nat wordt druipen, gooi een microfiber handdoek over je schouders of dragen een gewaad om geen water te absorberen.

2. Hop onder een hooded droger

load...

Hooded drogers zijn fantastisch, omdat ze haar te drogen zonder dat kroezen en doe het snel. Plus, omdat je handen vrij zijn, kunt u lezen, surfen op het web of wat dan ook al tijdens het maken van uw haar prachtig. De hooded droger kreeg ik bij Amazon.com voor ongeveer 50 € is een tafelmodel, maar u kunt ook een paar modellen op wielen vinden, hetzij online of bij beauty aanbod winkels.

3. Diffuse correct

Traditionele diffusers hebben altijd beweerd dat krullend haar te helpen, maar ze laten altijd mijn haren op zoek naar meer poedel-achtig dan de mens. Probeer in plaats daarvan een diffusor gemaakt voor krullend haar, zoals de kant-vormige DevaFuser. Het unieke ontwerp zorgt voor 360 graden verspreid luchtstroom. Ik weet niet precies duidelijk hoe dat maakt mijn krullen zien er zo zacht en mooi vormgegeven, maar het doet!

4. Vergeet het drogen don'ts

Niet de warmte van een traditionele droger rechtstreeks van toepassing zijn op haar. Het is te warm en hard voor krullend haar, die van nature kwetsbaar en kan breuk veroorzaken evenals kroezen. Gebruik geen badstof handdoek op haar omdat haar nubby oppervlak oorzaken fly-aways en kroezen en nooit wikkel uw haar tulband stijl als dit rekt je krullen en verstoort hun natuurlijke vorm.

Hoe maak je je krullen te drogen?

Meer willen?

  • Manuka Honing: Voordelen voor Hair & Skin
  • 5 Best Hair Oliën voor krullend haar
  • Hoe maak je een Hair Rinse voor gezond haar doen
load...