5 beste lange bob-haircuts | NL.Inspinre.com
De mode

5 beste lange bob-haircuts

5 beste lange bob-haircuts

Foto met dank aan Jean-Marc MANIATIS

Met al de nieuwe bob variaties over, terug te gaan naar de klassieke bob vorm is het noodzakelijk om de fundamentele kenmerken te begrijpen. Toby Vernay, meester stylist en educatief medewerker in PuraVida Salon and Spa bepalend voor de klassieke bob. “De werkelijke definitie van een klassieke bob is een vlakke lijn gesneden op een ronde oppervlak zonder afstuderen en geen lagen.” Deze look was en is nog steeds een populaire nietje voor vrouwen al eeuwenlang, vandaar het woord klassieker. De oprichting van de bob vroeg op stond als een symbool van kracht in een vrouw; een standpunt in te gaan tegen het graan van de idealistische, langharige, onderdanige vrouw. De bob was om de onafhankelijkheid en kracht te communiceren.

VisforVintage.net verklaart de vele historische, vrouwelijke figuren dat de bob de langdurige klassieker die het nu is. “Sterke vrouwelijke personas door de geschiedenis heen zijn gedefinieerd door hun bob kapsel. Cleopatra wordt vaak afgebeeld met aspecten van de dobberde stijl (eigenlijk, het is een gevlochten hoofddeksel). Ook, Jeanne d'Arc in de 15e eeuw. Pioneer vliegenier Amelia Earhart droegen kortgeknipt haar.”

Vrouw van vandaag is niet gedefinieerd door voorspelbare faux paus en onrealistische verwachtingen, waardoor het vormgeven van onze huidige haar en beauty trends. Vandaar dat de variant bobs die we vandaag zien. Toby Vernay klokkenspel licht te werpen op het verschil: "een gegradueerde bob is anders een klassieke bob met een ondiepe 45 graden aanzicht van graduatie in de nek een geprofileerde bob en anderszins klassieke bob met een gelijkmatige hoeveelheid zachte graduatie helemaal. Door middel van de rug en aan de zijkanten.”en het stopt niet hier. Krullend haar vrouwen zijn nu de fundamentele bob genomen en introduceerde de asymmetrische bob, gestapelde bob, lange bob, gelaagde bob, etc. Terwijl de nieuwe bob-vormen zijn opkomende elke dag, hier is een beetje woordenschat om u op snelheid te brengen.

load...

A-Line Bob

Deze zeer karakteristieke uitstraling vormt het haar in een A rond de omtrek van de snede. Het punt van de 'A' zijn bij de nek van de nek en de twee pijlers van de A stoppen rond je kin, nek of sleutelbeen gebied.

Foto met dank aan KARLASCLOSET

Asymmetrische Bob

Het meest populair onder curlies! Deze bob is bekend om één zijde van de voorkant van het haar langer is dan de andere kant. Alle andere factoren zijn bespreekbaar. Deze bob is zeer geprezen onder vrouwen met getextureerde haar voor haar zachter effect op het gezicht en een multifunctioneel karakter.

Foto met dank aan ISTOCK

Gestapelde Bob

Ook bekend als de afgestudeerde bob eerder genoemde. Dit kan een bob een kabel of een vlakke lijn hoogte, kenmerkend snijden onder 45 graden om de illusie van haar gestapeld bovenop elkaar geven.

Foto met dank aan FASHION BEVOLKING

Lange Bob

Deze populaire zomerse look maakt de vrouw om een ​​klassiek of trendy bob dragen met minder van een lange termijn inzet voor kort haar. Deze bob valt meestal rond het sleutelbeen.

Gelaagde Bob

Lagen worden bereikt die het haar op bepaalde hoogtes tijdens het snijden. De resultaten verschillen per haar textuur, maar piekerige uiteinden die eindigen op verschillende lengtes en een naadloze afwerking zijn gemeenschappelijke kenmerken.

Rechte en golvende haartypes zullen profiteren van alle versies van de bob kapsels. Krullend of kroeshaar types hebben ook opties echter minder lagen worden meer aan te raden om te geven van de “val” van de bob met de meest gunstige stijl is de asymmetrische gekrulde bob die elke krullend eindelijk eens moet proberen!

Zou je ooit een bob kapsel te krijgen?

load...