9 redenen waarom je haar kroeshaar uitziet nadat het droog is | NL.Inspinre.com
De mode

9 redenen waarom je haar kroeshaar uitziet nadat het droog is

9 redenen waarom je haar kroeshaar uitziet nadat het droog is

Op Dag van de was te wijden je een paar uur van uw leven aan het bereiken van zachte, gladde, gedefinieerde krullen. Dan krijg je uit de douche, laat je haar droog terwijl op zoek naar kneden uit de crunch en zien wat al je harde werk heeft gedaan - maar het onthullen is nogal flauw. Als, in plaats van het zien van perfect gedefinieerde krullen klontjes, je merkt dat je op zoek naar pluizen, zou één van deze oorzaken zijn te wijten.

1. Breuk veroorzaakt een kroes halo.

Als u niet afgesneden uw beschadigde eindigt, kunt u beginnen om breuk te zien in uw haar. Helaas breuk is een van de oorzaken van kroezen die niet kan worden vastgesteld of omgekeerd.

De beste manier om te gaan met het is om te begrijpen wat de oorzaak is van de schade in de eerste plaats: misschien uw haarverf of hitte hulpmiddel gebruik van de schuld. Zodra je dit begrijpt, zal het makkelijker zijn om problemen te vermijden. Behandel je krullen om wat extra eiwit of vocht maskers.

load...

2. U borstelen van je haar na het douchen.

Ontwarren golvend en krullend haar met textuur is een must of u kunt de wind met matten in je haar; Echter, na de douche is niet het moment om het te doen. Haar klonten beste als het wordt drijfnat, dus zodra je uit de douche, het krijgen van golvend haar te klonteren wordt het moeilijker. Door het uitvoeren van een borstel door je golven, bent u effectief verwijderen van hun definitie die je zo hard in de douche had gewerkt.

De manier om je krullen definitie te houden: kwast of ontwarren je haar tijdens uw douche wanneer u een conditioner met een goede slip in je haar. Omdat je niet wilt dat je haar veroorzaken te rekken of breken, vinger kam of gebruik een zachte borstel die niet zal blijven haken en trek tangles, maar in plaats daarvan de haren zal buigen en je kunt langzaam krijgen de klitten uit over een paar borstels.

3. U bent niet geven van je haar voldoende vocht.

Droog haar is kroeshaar, dus als je ervaart kroezen, is je haar waarschijnlijk dat je vraagt ​​om meer vocht.

Dit kan komen in een aantal verschillende manieren: het toepassen van een diepe conditioning masker dat wordt ingepakt met vocht op een eenmaal per week basis. U kunt ook proberen een blijvende leave-in conditioner die sluis zal helpen bij het vocht en houd je haar gelukkig de hele dag lang.

4. U bent niet met behulp van een product met voldoende hold.

Als u niet alleen zien kroezen, maar ook het zien van je krullen vallen gedurende de dag, u waarschijnlijk behoefte aan een styling product met een sterkere greep. Het bedrag van de wacht die u nodig hebt, hangt af van uw textuur type.

Wat je ook doet, vergeet dan niet: zorg ervoor dat uw haar op om het vocht die het nodig heeft in combinatie met een sterkere greep gel omdat dit type krul definer kan uitdrogen je haar, waardoor je meer kroezen zou geven.

Foto met dank aan @SILLYGIRLCARMEN

5. U gebruikt een gewone badstof handdoek.

Terwijl sommige mensen een normale badstof handdoek kan gebruiken en ervaren geen problemen, voor degenen onder ons met natuurlijk golvend en krullend haar badstof is bekend dat te veel vocht uit van ons haar te snel te tekenen. Het schuurmiddel lussen veroorzaken onze curl klompen te vervormen en kroezen veroorzaken.

load...

Gelukkig is er nog een gemakkelijke oplossing voor dit: droog je natte haar met een oude t-shirt, omdat zij veel minder schurend en zal niet zuigen zo veel water uit je haar.

6. U wordt diffunderen met te veel warmte.

Voor degenen die een diffuser gebruiken, is het belangrijk om te onthouden laag en traag om te gaan. Met behulp van de hoogste kookstand of een hogere klap instelling kan grote kroezen veroorzaken, zelfs door een diffuser.

Hoewel het een beetje langer duren, doe dit: stel uw diffuser op koele plaats van warm of warm. Het kan helpen om je haar gedeeltelijk de lucht drogen tot 75% voordat u verspreiden.

7.You zijn niet genoeg zachtaardig bij het verwijderen van clips.

Voor volume op golvend en krullend haar, kunnen clips worden gebruikt om te helpen creëren lift bij de wortels en helpen het droog. Als u deze methode gebruikt, je moet niet vergeten ongelooflijk voorzichtig te zijn bij het verwijderen van die clips. Hoewel dit lijkt misschien gezond verstand, soms clips in de rug zijn moeilijk te zien en als je vast komt te zitten je zou kunnen worden ruffling opgestoken haar en het veroorzaken kroezen.

Als je merkt dat je met een harde tijd om een ​​clip uit: stoppen met wat je aan het doen bent en of om hulp te vragen of zoek een spiegel en trek de clip uit. Naast het veroorzaken kroezen, versnellen dit proces kan leiden tot scheuren en breuk (hallo kroezen halo).

8. U raken je haar voordat het helemaal droog.

Natuurlijk haar is mooi en ziet er zo darn tastbaar, het is de reden waarom we moeten schreeuwen om mensen terug te trekken de hele tijd. Dit maakt ons meestal onze eigen ergste vijanden.

Hoewel het moeilijk zou kunnen zijn: houd je handen af, waardoor je haar 10 extra minuten nadat je denkt dat het helemaal droog is voordat je iets anders te doen. Zodra je haar droog is, snel ragebol uw golven voordat je samenperst de crunch.

9. Je hebt schade die moet worden afgesneden.

Dit is een belangrijke oorzaak van kroeshaar. Beschadigde golven en krullen niet zo makkelijk samenklonteren en daardoor zullen ze proberen weg te duwen uit andere onderdelen veroorzaken kroezen.

Omdat de schade die aan de onderkant van je haar zal worden gevestigd, doe je dit: een knipbeurt nemen om de schade te verwijderen en verdere problemen te voorkomen. Misschien wil je niet om de lengte te verliezen, maar het zal de moeite waard om u de gedefinieerde krullen die je hebt gewerkt voor te geven.

Watch The Polished Curl's golvend haar zorg video's op YouTube

Lees Wat maakt golvend haar anders dan andere Texture Types

Als wat u ziet? Voor meer artikelen zoals deze, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

load...