Amanda seyfrieds advies: Co-was je golven | NL.Inspinre.com
De mode

Amanda seyfrieds advies: Co-was je golven

Amanda seyfrieds advies: Co-was je golven

Ooit afgevraagd hoe Amanda Seyfried, de ster van “Letters to Juliet”, “Dear John” en “Mamma Mia”, krijgt haar warrige type 2 golven? Eenvoudig - niet wassen it!

Dat klopt, de Hollywood-actrice toegelaten tot de Belfest Telegraph dat ze wast alleen haar haren om de drie dagen, en maakt gebruik van droge shampoo in plaats van de in-de-douche vloeibare spullen. We gaan ervan uit dat dit betekent dat de schoonheid maven co-wast haar haar toen ze het water aan te maken.

Wil je haar blik te stelen, en krijg gezonder golven in het proces? Gewoon beknibbelen op de dagelijkse shampoos en kiezen voor, in plaats daarvan, een co-wassen gewoonte. Hier is hoe:

  1. Ophalen van een in water oplosbare producten. Lees de etiketten hier. Kijk voor airconditioners en freestylers die geen siliconen bevatten - of inhalen op die siliconen in water oplosbaar zijn en welke niet. Als je niet van plan bent om shampoo, moet u producten die kunnen gemakkelijk uit met alleen water worden gewassen gebruiken.
  2. load...
  3. In de douche, natte haren grondig en een groot deel van conditioner toepassen op je haar. Je haar moet worden gedekt en verzadigd van aanzet tot punt.
  4. Noodle jouw haar. Dit is gewoon chique term voor vinger kammen en ontwarren. Grab secties van je haar en vinger kammen klitten uit, het runnen van uw handen door de sectie op een snelle manier, meerdere keren. Dit zal de conditioner wrijven in de haarschacht, in principe "wassen" is de manier waarop een shampoo zou doen.
  5. Voor uw hoofdhuid, gebruik dan de conditioner zoals je zou een shampoo. Als u nog steeds wrijven en tousling je hoofdhuid in de douche - zoals ze doen in de Herbal Essences commercials - stop er nu mee! Alles wat wrijven is slecht nieuws voor je krullen, en alleen veroorzaakt meer klitten en vernietigt de krul patroon. In plaats daarvan, maken gebruik van dezelfde "noodle" methode op je hoofdhuid, wrijven je handen door het haar te ontwarren, en dan zachtjes masseren van de conditioner in de hoofdhuid. Dit maakt het reinigen.
  6. Als je haar ooit voelt vettig of vuil is, moet u mogelijk een reinigende shampoo om zich te ontdoen van het product opbouw te gebruiken. Zorg ervoor dat u alleen de shampoo van toepassing op de hoofdhuid, en maken gebruik van dezelfde werkwijze als hierboven. Niet meer Herbal Essences nabootsen! Of, gewoon doen wat Amanda doet en gebruik maken van een droge shampoo, in plaats daarvan!

Meer willen?

Golven opgeluisterd Rodeo Drive van dit jaar - uit te vinden hoe je de beroemdheid lijkt!

Laatste gedachten

Co-wassen kan een paar weken duren om te wennen aan, en in de tussentijd kan je haar vetter of vuiler dan voorheen voelen. Het is niet. Als je eenmaal voorbij de eerste verandering, zal uw golven curlier en gezonder zijn - net als Amanda Seyfried's!

load...