Beleef de beste momenten opnieuw van textuur op de baan 2018 | NL.Inspinre.com
De mode

Beleef de beste momenten opnieuw van textuur op de baan 2018

Beleef de beste momenten opnieuw van textuur op de baan 2018

Wanneer was de laatste keer dat je een modeshow bijgewoond waar echte vrouwen werden gevierd? Society's idee van mooie is recht en smal, er zijn niet veel bochten of knikken vertegenwoordigde voor het alledaagse meisje. Gelukkig zijn veel mensen werken om verandering te creëren en showcase van de vele facetten van schoonheid en alles wat het met zich meebrengt.

NaturallyCurly mede-oprichter, Michelle Breyer, werd geïnspireerd om textuur te creëren op de baan, want als ze een journalist die Fashion Week was, onmiddellijk ze het gebrek aan diversiteit op de baan, merkte vooral als het ging om haar zag ze zelden een krul of kink in zicht. Omdat dat ze een krullend meisje dat ze wilde helpen veranderen het verhaal en is hard gewerkt aan een inclusieve ruimte voor krullen, spoelen en golven worden gevierd maken en onder de aandacht net als de mode is.

load...
We willen textuur te vieren en te worden gezien als iets dat niet hoeft te worden vastgesteld. Iets dat is trendy en mooi.

Onlangs zijn er veel merken werken meer inclusief te zijn, in plaats van strooi diversiteit op de baan, Michelle Breyer wilde opzettelijk te zijn en maak haar eigen modeshow tijdens NYFW waar echte vrouwen, echte fashion en echte textuur waren op de voorgrond. “Hoewel meer merken en ontwerpers omarmen textuur, traditioneel Fashion Week is een herinnering voor veel vrouwen die hun schoonheid is niet de juiste soort van schoonheid geweest. Jarenlang hebben we gewerkt om dat gesprek te veranderen - en het is zo belangrijk voor de Texture On The Runway plaatsvinden in New York Fashion Week elk jaar. Omdat vertegenwoordiging zaken.”

Van de modellen aan de deelnemers, het bewijs is in de bladerdeeg die vertegenwoordiging van belang is. Dit jaar meer dan 700 mensen verzamelden zich bij TOTR te omhelzen, illustreren en vieren alle formulieren van de haarstructuur. In het geval dat u het miste, kunt u het allerbeste Texture herbeleven op de Baan 2017 momenten hieronder!

Deze schoonheden De McClure Twins en The Lee Twins heeft ons hart gestolen zonder twijfel!

Iemand anders hier voor de prachtige stijl straat tijdens NYFW?

Eenvoud altijd winnen!

Van krullen, werd locs en vlechten textuur gevierd in elke vorm.

Deze schoonheden hebben ons Fall klaar en kwam om te doden!

Wanneer u uw IG verplettert IRL, snap een selfie.

Dit is hoe je een florale broekpak, komen door Mo rock! Ze was onze fantastische co-emcee voor de nacht.

load...

#SQUADGOALS

Als de liefde echt is, de glimlach is net zo helder als het hoogtepunt!

Hebben we al gezegd de mannen kwam en toonde out, de Twins bracht alle swag.

Nu, dat is hoe je showcase Textuur op de baan! Dank aan iedereen die aanwezig waren, onze partners, merken, modellen en community voor al uw voortdurende liefde. Speciale dank aan Sophie voor dit mooie beeld dat werkelijk vertegenwoordigt TOTR.

load...