Bescherm je haar tegen winterschade | NL.Inspinre.com
De mode

Bescherm je haar tegen winterschade

Bescherm je haar tegen winterschade

Droge lucht en verwarmingssystemen kunt alle goede vochtinbrengende en conditionering we doen om onze krullen ongedaan te maken. Hoe durven ze!

Gelukkig hebben we een paar trucjes achter de hand om de schadelijke effecten van de winter droogte dwarsbomen. De eerste stap is om te weten uw krul-type, de tweede stap is om ze als zodanig te behandelen!

Mooie Winter Curls

1. Vul in de "gaten"

Omdat krullend haar is zeer poreus, conditioner helpt om de “gaten” in te vullen en het vocht vast.

Type 2 Waves

Gebruik dagelijks een voorbereidende behandeling als je douche. Breng een lichte leave-naderhand zoals een spray leave-in of lichte crème. Behandel je krullen om een ​​diepe voorbereidende behandeling een keer per week.

Type 3 Curls

Laat uw dagelijkse conditioner in je haar een extra 5-8 minuten tijdens het douchen. Breng een leave-in conditioner, of laat uw dagelijkse conditioner in je haar. Deep staat 1-2 keer per week, afhankelijk van uw blootstelling aan de elementen en krullen type.

load...

Type 4 Spoelen

Laat uw dagelijkse conditioner op een extra 5-10 minuten in de douche. Breng een hardhandige hoeveelheid leave-in conditioner achteraf (crèmes werken het best) en het gebruik van een diepe conditioner behandeling tweemaal per week.

2. Ban Borstels & Kammen

Hoewel styling, deze producten zijn een no-no. In uw douche, maar alle types krul kan een grove kam te gebruiken om te gaan door middel van hun krullen te ontwarren doeleinden.

Type 3 en Type 4

Doorkammen met conditioner aangebracht op het haar, en houd het soppende nat.

3. Lock It In

Na uw leave-in, is het tijd om te vergrendelen in de krul patroon. Houd haar natte mogelijk en maken 3-5 secties (afhankelijk haarlengte) omkrullen gels of crèmes toepassen.

Type 2 Waves

Breng een niet op basis van alcohol curling spray gel om je krullen of golven.

Type 3 Curls

Breng een niet op basis van alcohol krul gel. Wees gul, en houd je haar nat. Als het nodig is, houden een fles water bij de hand en mist je krullen terwijl u de gel van toepassing op alle drogen gebieden.

Type 4 Spoelen

Breng een krul crème of gel royaal en vinger twist krullen op zijn plaats als u van toepassing zijn.

4. Besteed aandacht aan je Ends

De uiteinden en tips van onze haren kan vooral worden blootgesteld tijdens de wintermaanden. Zorg ervoor dat ze krijgen extra hydraterende als je douche en stijl.

Type 2 Waves

Breng conditioner aan de uiteinden van je haar in de douche en laat gedurende 3-5 minuten.

Type 3 Curls

Breng extra conditioner, of een diepe voorbereidende behandeling om uiteinden voor een paar extra minuten tijdens het douchen.

Type 4 Spoelen

Breng diepe conditioner of shea boter uiteinden van je krullen tijdens het douchen en niet uitspoelen alle van de behandeling.

Foto met dank aan SHINESTRUCK

load...

5. Als je moet je haar droog.

Voor alle haartypes, is het best om weg te blijven van het föhnen en warmte gereedschappen. Echter, als je echt nodig hebt om ze te gebruiken ervoor te zorgen om te bezuinigen op droogtijd en hen zo min mogelijk te gebruiken. Wanneer u droog uw krullen, zorg ervoor dat u gebruik maken van:

Type 2 Waves

Een papieren handdoek of katoenen t-shirt.

Type 3 krullen en Type 4 Spoelen

Microvezel handdoek of een oude kussensloop. Je moet iets glad en absorberend dat niet pluis zal veroorzaken. Blijf uit de buurt van badstof en getextureerde handdoeken.

Wees er zeker van te wissen en niet wrijf je krullen als je droog.

Foto met dank aan LOVEAESTHETICS

6. Refresh gedurende de dag

Alle krullen en golven kunnen profiteren van een mid-dag en avond “spritz” verfrissende spray. U kunt sprays vinden in drogisterijen of zelfs je eigen te maken. Hier is een populaire refreshening spuiten gemaakt met lavendel essentiële olie die kan worden gebruikt op elke krul soort:

  1. Kook 2 liter water en laat gedurende één uur
  2. Haal van het vuur en voeg 5 druppels pure essentiële olie van lavendel, en roer.  
  3. Laat hem afkoelen en giet het in spuit flessen.
  4. Breng een mini-spray fles in je tas of houd één op het werk. Het is een geweldige manier op te frissen uw sloten gedurende de dag.
Foto met dank aan LEAFTV

7. Good Night

Slaap met een satijnen kussensloop.

Alle krullen kunnen profiteren van dit als krullen en golven niet zo snel zal opdrogen, zoals ze zouden met een katoenen zaak. U kunt kiezen voor uw krullen verpakken in een zijden of satijnen muts of sjaal plaats.

Hoe dan ook, krullen meer gedefinieerd en minder pluizig zijn.

8. Cover Up

Terwijl venturing in de natuur, en de droge, koude elementen, zorg ervoor dat je krullen bedekken met een gehaakte hoed of losse sjaal.

Sta niet toe dat krullen te worden “gedrukt” naar beneden op je hoofdhuid. Poging om krullen stapelen en ze niet plat.

MORE: Stop Winter Hat Head, Once & For All

load...