Binnen de naturalista-klasse van design essentials | NL.Inspinre.com
De mode

Binnen de naturalista-klasse van design essentials

Binnen de naturalista-klasse van design essentials

Ik had het voorrecht van het bijwonen van een klasse georganiseerd door Design Essentials bij het Bronner Bros Hair Show 2012. Terwijl de sessie vooral is ontworpen voor professionele kappers, was ik verbaasd over hoeveel ik geleerd als gewoon een regelmatige oude haarverzorging liefhebber en krullend meisje.

De klas werd geleid door Atlanta gebaseerd hair stylist Deshonica Kerrie en diverse andere natuurlijke haren specialisten (die haar eigen klanten als natuurlijke haar modellen die gebruikt) uit het hele land: Yolanda Mozes, van Winston Salem, NC, Antecia Thomas van Pensacola, FL, Cyd Charisse Lomax uit het DC gebied en Ketlie Hyacinthe uit NY.

Deshonica demontrated verschillende tools en technieken te worden gebruikt voor een verscheidenheid van stijlen voor veel verschillende haartexturen. Ze gebruikte een combinatie van flexirods en twee strengen wendingen om extra dimensie en mooie volume op een TWA en Curlformers breng aan de vrouwen te geven met 3C krullen meer uniforme en gedefinieerde krullen. Tot slot, ze meesterlijk gebruik gemaakt van de concentrator bijlage met een handheld blowdryer bij de lift en de hoogte van de wortels te brengen, vóór de uitvoering van een elegante up 'te doen.

load...

MORE: krullend haar Tips van Tamika Fletcher

Lead stilist, haar Deshonica Kerrie stijlen model met behulp van twist outs en flexi staven te bereiken haar blik »

Ontwerp Essentials model met Curlformers kapsel in progress »

Deshonica Kerrie stijlen model met een opgestoken en laat zien hoe je een föhn te gebruiken met concentrator gehechtheid aan volume toe te voegen aan wortels »

Ontwerp Essentials complete lijn van producten werden benadrukt, in het bijzonder uit de Natuurpark lijn, waaronder een aantal van Deshonica's favorieten: de versterking van Therapy Cleansing sulfaat vrije shampoo, het Natural Curl Stretching Cream, de Daily Moisturizing Lotion, de Twist en Set instellen Lotion en de Curl Verbetering van Mousse zijn slechts het topje van de ijsberg als het gaat om de uitgebreide lijn Design Essentials te bieden aan vrouwen met haar van alle textures. Ze lijken echt te hebben wat je nodig hebt om te bereiken wat je ziet er wenst!

Modellen met voltooide stijlen »

Tips van de Design Essentials Naturalist Class

  • Laat de bron die is YouTube niet onderschatten!
  • Een zijden motorkap is een must have voor het handhaven van elke stijl.
  • Zorg ervoor dat met je kapper om te communiceren met het oog op het vinden van de beste manier om een ​​look te behouden.
  • Wees niet bang om met laagjes producten om te experimenteren met het oog op de perfecte cocktail voor je lokken te vinden.
  • Botanische oliën zijn een geweldige toevoeging voor stoom behandelingen.
  • Zorg ervoor dat uw vingers voldoende worden gesmeerd met olie bij het verwijderen van wendingen, knotjes, etc. Om maximale glans en definitie te garanderen.
  • Spreken van stoom behandelingen: Een plastic dop en de stoom uit de douche kan de perfecte vervanging voor een stoommachine zijn bij het doen van thuis diep behandelingen.

Ik verliet de klas gevoel beter opgeleid over hoe om te zorgen voor mijn haren en onderhouden van mijn routine wash-and-go, en volledig gemotiveerd, geïnspireerd en uitgerust uit te stappen van mijn vak en probeer iets nieuws!

load...

Heeft u geprobeerd een ontwerp Essentials? Wat is uw ervaring geweest? Heeft u een favoriet product? Wat is uw go stijl en favoriete instrument om dit te bereiken?

Wilt u meer van de Bronner Bros International Hair Show 2012?

  • New krullend haar Kleuren uit Bronner Bros
  • Jane Carter bij de Bronner Bros Hair Show
  • Bernard Bronner: Natural Hair is geen modegril
load...