Cozys Corner voor kinderen | NL.Inspinre.com
De mode

Cozys Corner voor kinderen

Cozys Corner voor kinderen

Vraag: Mijn 3 jaar oud heeft een zeer fijn, golvend haar - nog steeds een soort van de baby haar. Ze haat absoluut om het te hebben geborsteld of gekamd, maar ze verdraagt ​​het haar goed wassen. Ik ben benieuwd of er een soort van product dat ik kan in te zetten tijdens het bad dat het zal voorkomen eindigend fly-away en rommelig kijken.

Gezellig: Dat is geweldig dat ze het niet erg wassen. Dat is meer dan de helft van de strijd! Ik zou zeggen dat als ze comfortabel in het bad, je slim om te zoeken naar manieren om te maximaliseren dat zijn. Na het wassen, probeer dan zo gezellig Lucky Lime Pre-Detangling Treatment in het bad met een grove kam. Niet alleen doet het voorzichtig verwijderen klitten, maar het helpt om wapperend haar te voorkomen. Zoals voor het houden van het mooi ogende, rug en uit haar gezicht te trekken met een leuke clip kan uw beste weddenschap zijn totdat ze door deze fase gaat.

load...

Vraag: Mijn oudste dochter (9 1/2) heeft bijna taille lengte, zeer dik haar. Vroeger was het helemaal recht te zijn. Ongeveer een jaar geleden, merkte ik golven / rimpelingen verschijnen. Ik merkte een beetje spiraal aan de voorkant van vandaag. Op dit moment is ze nog steeds gebruik van shampoo en conditioner en borstelen het in de ochtend. Haar haar krijgt nogal vettig bij de wortels en haar haar moet terug voor school worden vastgebonden. Het is niet kroes op het moment, maar ben gewoon benieuwd of ik iets anders zou moeten doen?

Gezellig: Je weet wat ze zeggen: “Als het niet gebroken is, repareer het dan niet" Als het haar niet pluizig, dan zou ik geen zorgen te maken over iets anders te doen voor vet haar, probeer elke dag te wassen, zachtjes. Masseren van de hoofdhuid met je vingers om het sop verspreid. Als je wil haar golven verbeteren, moet u een kapsel met lange lagen te overwegen. Heavy haar weegt beneden de krullen, het voorkomen van de “bounce." U kunt het beste is met een stylist te praten en aanbevelingen.

Vraag: Ik ben moeder om 4-jarige Paige, die lange tijd zeer fijne kroes krullend / golvend haar heeft. Ik weet niet zeker of ze een 2b of 3a, omdat het onder deel van haar haar is krullend (inclusief krulletjes), maar de top is golvend. Het is een echte nachtmerrie! Het ziet er altijd rommelig en ik heb wat advies over welke producten ik kan gebruiken om de krul en de bestrijding van frizzies verbeteren. Had moeten knippen in een andere stijl om de krul te verbeteren? Ik heb geen krullend haar, dus ik niet heb een idee.

Gezellig: Frizz doet zich voor wanneer het haar cuticula wordt verstoord. Dit wordt vaak veroorzaakt door borstelen krullend haar. Krullend haar mensen moeten hun haar niet te poetsen. In plaats daarvan, probeer dit na het baden: “Scrunch” Zo gezellig Groovy Grape Styling Gel in het haar van Paige. Laat het op natuurlijke wijze of met een diffuser drogen. Haar krullen zal worden versterkt en pluisvrij! Zoals voor haar kapsel, moet u met een ervaren stylist die een goede stijl kan aanbevelen voor haar haartype en gezichtsvorm praten.

Vraag: Ik ben de moeder van 5-jarige Audrey. Ze heeft 3b / 3c strakke krullen, maar ik ben een kaarsrechte-haired Aziatisch moeder. Kam ik alleen haar haar met mijn vingers, maar ze heeft een hekel aan het nog steeds. Het is zo droog hier in Colorado, en het lijkt erop dat ik te hebben om het tweemaal kammen per dag om het er goed. Het is zo moeilijk om haar haar te stylen, en haar haar lijkt af te breken gemakkelijk. Ik denk dat ze behoefte heeft aan een kapsel, maar ik weet niet waar om haar te nemen. Iemand een idee?

load...

Gezellig: Een goede kapsel is van cruciaal belang voor krullend haar. Vraag aan vrienden en mensen die je ontmoet wiens haar is vergelijkbaar met Audrey's waar ze naartoe gaan voor een knipbeurt. Een persoonlijke aanbeveling is altijd de voorkeur. Waarom heeft ze haat het als je haar haar te kammen? Is het verward? Is het ongemakkelijk voor haar? Ik stel voor dat je zo gezellig Lucky Lime PreDetangling Treatment gebruiken tijdens het baden. Na het wassen, Smeer en vervolgens doorkammen met een grove kam. De kam moet rechts glijden door haar haar. Ze zal waarschijnlijk zelfs genieten!

Vraag: Dus na zeven jaar van het kijken naar andere ouders omgaan met luizen, mijn dochter thuis kwam met het. Ze heeft dik, lang krullend haar en het lijkt bijna onmogelijk om een ​​kam er doorheen te komen. Eventuele suggesties?

Vraag: Kan ik iets doen om luizen te voorkomen, zodat ik nooit dit opnieuw doen? Iedereen die ooit heeft behandeld luizen zal u vertellen dat het een nachtmerrie. Preventie is zeker de sleutel! Gebruik BOO! Shampoo & Conditioner. Het schrikt luizen natuurlijk! Boo is doordrenkt met pure tea tree olie, dat is de bekende sterkste natuurlijke luizen afstotend is. Het werkt zoals citronella werkt om muggen te voorkomen. Luizen worden afgestoten door de geur van tea tree olie. Als u gebruik maken van BOO! dagelijks, moet je veilig zijn.

Vraag: Ik ben in de middelbare school met 3b / 3c mid-back lengte haar. Ik droeg mijn haar naar beneden naar school voor vrijwel de eerste keer, en in de ochtend het zag er zo goed uit. Maar ik zet het later omdat het te groot en poofyish was. Dus hoe groot zou je zeggen is te groot?

Gezellig: Er is geen goed of fout antwoord over je kapsel. Style is een zeer persoonlijke zaak, en iedereen heeft zijn eigen ideeën en voorkeuren. Het belangrijkste is dat je gelukkig bent met hoe je haar lijkt. Als je zegt “poofy," doe je kroes bedoel je? Doe je krullen blijven de hele dag of hebben ze kroeshaar en fuzzy krijgen? Probeer het gebruik van zo gezellig Kooky Kiwi Styling Cream nadat u uw haar te drogen. Dat zou moeten helpen om je haar te controleren en te voorkomen de “poef ".

Voor meer informatie over het kopen van zo gezellig producten, bezoekt CurlMart.

load...