Cristinas schoonheidsfoutjes op de middelbare school | NL.Inspinre.com
De mode

Cristinas schoonheidsfoutjes op de middelbare school

Cristinas schoonheidsfoutjes op de middelbare school

In onze nieuwste serie, My Middle School Beauty Blunders, NaturallyCurly redacteuren bespreken dat een lastige fase we soms willen zou kunnen komen met een redo: onze pre-tieners.

Hieronder onze Managing Editor, Cristina, bespreekt een belangrijke schoonheid les uit haar middelbare schooltijd.

In de middelbare school, ik herinner me een hoop mat make-up.

Zilverachtig matte lippen, ijzig eyeliner, misschien zelfs wat lichte blauwe oogschaduw. Onnodig te zeggen, was het niet goed.

Net als andere krullend meisjes, ik haatte mijn "poofy" haar.

Ik probeerde (tevergeefs) om het recht met behulp van vele niet-effectieve methoden, zoals het strekken met een krultang, Velcro rollers - Ik denk dat ik heb zelfs een kleding ijzer (zie foto hierboven) geprobeerd. Ik was ook het krijgen van kapsels die niet bedoeld zijn voor krullend haar, net als Jennifer Aniston's "Rachel" en veel flippy lagen die op de meisjes schattig keek met fijn, steil haar maar alleen mijn haar poofier. Ik herinner me dat het breken van een veel vlinder clips proberen om mijn haar te stylen.

load...

Mijn grootste schoonheid blunder probeerde trends die werkte voor haar en de lichamen van andere mensen en proberen hen te dwingen op mijn eigen.

Dit leidde tot zo veel teleurstelling. Ik wou dat ik toen wist wat ik nu weet over haartypes. Dit werd verergerd door het feit dat mijn vrienden en ik vond om zich te verkleden en doen ons haar hetzelfde.

Advies aan mijn 7de rang zelf: het is cool om anders te zijn.

Je nu niet begrijpen, maar op een dag zal het jouw taak zijn om het haar dat je zoveel haat liefde.

Mijn favoriete kapsel droeg twee Franse vlechten. (Het is grappig dat hetzelfde kapsel eigenlijk op dit moment is trending.) Ik denk dat mijn stijliconen op het moment waren de meisjes van Clueless en Clarissa verklaart het allen.

Ik herinner me vaak naar school gaan en excursies gekleed in dezelfde outfits als mijn vrienden. Ik denk dat het vrij een indicatie van wat maakte me een veilig gevoel op het moment. Iedereen droeg dezelfde kleren, hetzelfde haar, dezelfde Jansport rugzakken zelfs. Ik heb veel tijd proberen te zijn als andere mensen, en ik wou dat ik had die tijd gewerkt aan het leren en mijzelf lief plaats.

Meer van Cristina wilt? Natuurlijk doe je dat.

Volg haar op Instagram @cristinacleveland en las haar krullend haar reis

load...