Curl to teen carrière make-over | NL.Inspinre.com
De mode

Curl to teen carrière make-over

Curl to teen carrière make-over

De overgang van student tot loopbaan meisje is een moeilijk jaar voor de meeste meisjes. Je bent ineens ondergedompeld in een wereld van bureau zitten 9-5, als ze niet zo lang geleden was je voortdurend op je voeten lopen van klas tot klas. Niet alleen is uw schema anders, maar de dagen van wakker worden en het gooien op uw college hoodie zijn voorbij. Nu bent verwacht je er professioneel uitzien van top tot teen. Wat is een meisje te doen? Of u nu uw eerste baan begonnen, u hulp nodig dressing voor uw volgende interview of wil je gewoon om te proberen een nieuwe look, hier zijn enkele tips voor het geven van jezelf een carrière-ready makeover.

Professionele krullen, spoelen en Golven

De meeste dames zijn onder de indruk dat getextureerde haar is onprofessioneel. Dit is fout. Kroeshaar, onverzorgd en niet-gestyled haar is onprofessioneel - niet omdat het is geweven, maar omdat het laat zien dat je weinig te maken aan geen inspanning in je haar. Hetzelfde kan gezegd worden van steil haar. Dus hoe krijg je perfect gestyled krullen die uw vertrouwen te brengen? De sleutel is de zorg voor uw krullen met een goed bedacht regime.

load...
  • Voeg een verlof in conditioner om uw regime: leave-in conditioner kan kroezen te verminderen en voeg vocht en kan u helpen een schoon, gepolijst uiterlijk krijgen.
  • Activeer uw styling agent in de ochtend: U hoeft niet om je haar te wassen elke ochtend om dat vers vormgegeven look te krijgen. Gebruik in plaats daarvan een nevel van water of een spray, zoals Kinky-Curly volkomen Opgepoetste om eerste-dag op zoek krullen te krijgen op de tweede dag.
  • Voeg een finishing product aan uw regime: Om ervoor te zorgen dat je haar ziet er netjes en professioneel, breng dan een finishing product na styling. Als je golvend of krullend haar, vaak een lichte serum is genoeg. Echter, als je haar is coily, probeer dan de Original Moxie Hair Shine Pomade.
  • Wanneer al het andere faalt, trek het haar uit de buurt van je gezicht: De meeste werkgevers zijn het erover eens dat het haar opknoping in je gezicht is de meest onprofessioneel look die u kunt dragen naar het kantoor. Als je met een bad hair day, te verhelpen is door het nemen van de strengen die het dichtst bij je gezicht en pinning ze achter je hoofd. Wees creatief met een krullend updo of een coily opgestoken om een ​​oude twist uit te kijken fantastisch en professioneel.
load...