Curly hair tutorials met loreal Paris evercurl | NL.Inspinre.com
De mode

Curly hair tutorials met loreal Paris evercurl

Curly hair tutorials met loreal Paris evercurl

Het is de bekroning van een gezonde hoofd van krullen: de tweede dag van haar. We weten allemaal dat de eerste stap om gezonder haar is minder shampoo, maar wat doe je als je wakker wordt op de tweede (of derde of vierde) dag en moeten vers te kijken? Shannon, voorheen bekend als de ene helft van de beste vriend duo Die meisjes zijn wild, net begonnen met haar eigen YouTube-kanaal ShannonTBoodram en we zijn zo enthousiast om te zien haar nieuwe natuurlijke reis ontvouwen. Toen Shannon begon die meisjes zijn wild met haar beste vriendin Andrea, ze nooit de bedoeling om "curus" (curl goeroes), maar zo veel van hun abonnees werden bereiken voor natuurlijk haar advies - en we kunnen zien waarom, ga naar Shannon's krullen ! 

We zijn gek op krullen Shannon's ook, dus we zijn blij dat ze deelde de tweede dag krullend haar routine met ons. Een paar platte wendingen en één van onze favoriete technieken, de scrunch, zal uw tweede, derde of zelfs vierde dag krullen in vorm te krijgen!

Om de hele look stijl van begin tot eind te zien, en om meer over Shannon's channel horen, bekijk haar video!

Deze les wil delen?

load...

NaturallyCurly

De mythe die van nature krullend of coily haar is onprofessioneel is al lang verbannen. We samen met YouTube zusters NaturallyGG om te laten zien dat er zijn tal van manieren om je natuurlijke haar te dragen aan het werk of je nu een verpleegster, zoals Amber, of een accountant, zoals Carissa. De NaturallyGG zusters begonnen hun kanaal met een knal toen ze beiden Big Chopped op YouTube, en zijn hun natuurlijke haar reis sindsdien met ons te delen!

In deze tutorial, Amber deelde haar go-to kapsel voor haar baan als verpleegster, de Roll en Tuck. Deze stijl houdt haar haren omhoog en uit haar gezicht, evenals stopte de uiteinden weg, zodat het werkt als een beschermende stijl!

Om Amber en Carissa's looks stijl van begin tot eind te zien, en om meer over hun kanaal horen, bekijk de video!

NaturallyCurly

Draag uw golven in Halo vlechten deze zomer voor een relaxte kapsel dat je van het strand zal nemen om een ​​glam avondje uit. Niemand heeft dat onder de knie beter dan Californische megababe Jacquie van YouTube kanaal The Style Kittens. Jacquie is de ene helft van de golvende blonde duo dat elke vrouw gelooft moet sexy, zelfverzekerd te voelen, en als een Sex Kitten! Ze ontwerpt ook haar eigen sieraden, JNB Style, die we zijn totaal liefdevol in het kantoor.

Dus toen we een golvend blonde expert om ons te tonen hoe je de meest begeerde kapsel van de zomer te creëren die nodig is, wisten we gewoon wie te bellen.

load...

Om de hele look stijl van begin tot eind te zien, en om meer over Jacquie's kanaal horen, bekijk de video!

Wat je nodig hebt

Bobby Pins

Dit geheime wapen zal uw 'te doen in plaats de hele dag te houden.

Haarelastiekje

De Ouchless verscheidenheid zal breuk te voorkomen voor uw strengen.

L`Oreal Paris EverCurl Sculpt & Hold Cream-Gel

Jacquie toegevoegd één pomp van Cream-Gel en gedistribueerd er zachtjes door haar haren alvorens te beginnen voor een beetje van textuur en vast te houden.

L`Oreal Paris EverCurl Silk & Gloss Dual Oil Care

Een spritz van de Dual Oil gaf haar golven een glanzende afwerking aan het einde van de look.

Deze les wil delen?

NaturallyCurly

load...