Curly hair vragen 16: Titi Branch | NL.Inspinre.com
De mode

Curly hair vragen 16: Titi Branch

Curly hair vragen 16: Titi Branch

Vraag: Ik hou van je haar. Heeft u twee-streng twist is in die zin te krijgen? Ik heb niet zo veel haar als je dat doet, maar ik kijk ernaar uit om te groeien mijne aan de lengte u in de afbeelding. De bovenkant van mijn haar groeit veel sneller dan de rest en ik wil weten hoe het neerwaartse coax in plaats van dat rechtop allemaal voorbij. Ik zou graag willen weten welke producten je gebruikt om je look te krijgen ook.

Titi: Thanks! Ik heb geen 2-streng twist mijn haar. Ik heb een Silkener die ik fingerstyle. Ik schakel verschillende producten voor verschillende effecten. De laatste tijd heb ik met behulp van Miss Jessie's Stretch zijdeachtig Creme voor fingerstyling dat als het nat is geweest. Als je haar is volledig natuurlijk zou ik adviseren Shingling het haar met Miss Jessie's Curly Pudding als het nat is om het haar te bewegen in een neerwaartse beweging.

Vraag: Ik heb wat advies / hulp. Sinds ik heb geprobeerd om beter te maken door mijn krullen te doen (dat wil zeggen natuurlijke krul-vriendelijke producten, geen warmte, conditioner wassen, niet rechttrekken, en meer hydraterende), het is alsof ik heb twee totaal verschillende texturen van haar op mijn hoofd. Ik heb mijn haren rechtop in meer dan een maand (een lange tijd voor mij). Ik weet dat we allemaal een mix van verschillende soorten haar, maar hier is mijn probleem. De voorkant van mijn haar wordt steeds steiler en steiler terwijl de rest van mijn haar wordt steeds duidelijker omschreven en curlier. Wat moet ik doen?

load...

Titi: Dit is niet ongewoon. Rechttrekken van de haren heeft de neiging om de voorste delen rechter dan de rest te verlaten, omdat dat gebied heeft de neiging om te snel met de meest. Proberen om al het haar meer consistente om naar te kijken. Doe een twist set of een spiraal staaf ingesteld om alle de krullen zien er hetzelfde uit. Het belangrijkste is dat je je haar krullend "trainen" erop om in die formatie blijven dragen.

Vraag :: Hoe weet u dat te bereiken "hangen", zo te zeggen? Mijn haar (4a) is een fatsoenlijke lengte, en als het nog een beetje nat, krijg ik het gewicht dat ik graag. Het zal hangen en ziet er mooi in het algemeen. Maar zodra het volledig droog is, het is gewoon soort blijft op een plek. Ik weet niet of de mensen te bereiken die "hangen" met dikker haar, langer haar of specifieke producten.

Titi: Ah, de "Hang." Wat zijn de oorzaken van nature krullend haar op te hangen is wanneer de individuele strengen worden gestrekt en verlengd, zodat ze vrij zijn om te bewegen. Dit kan chemisch tot stand worden gebracht met een thermisch Silkener of met warmte. Als je het doet door middel van warmte fingerstyling je natuurlijk krullend haar, wanneer het haar volledig droog is, neemt u de nozzle tip van een föhn en blast warmte naar de wortels, halverwege de haarschacht. Dit minimaliseert de strak verdichte karakter van krullend haar dat het de neiging om vast te stellen na het haar gedroogd. Dit strekken-out techniek zal de beweging die u zoekt te creëren!

Vraag: Mijn haar (3c) is ongeveer op schouderlengte en ik heb problemen met kroezen (met name het bovenste deel, dat is raar). Sinds mijn haar raakte beschadigd toen ik jonger was, uit chemisch rechttrekken het, het is pas echt kroeshaar. Ik ben momenteel met behulp spullen om het weer gezond te krijgen; Echter, iedereen vertelt me ​​met behulp van gels verslaat het doel van het gebruik van producten om weer mijn haar normaal te krijgen. Hoe kan ik de strijd dit kroezen?

Titi: Kroeshaar is over het algemeen beschadigd haar. Deep conditioning behandelingen zoals Miss Jessie's Rapid Recovery Treatment zijn erg behulpzaam bij het plumping en het vullen van de haarschacht, zodat de streng lijkt overeen te komen van wortel tot eind. Je moet ook gels die alcohol bevatten, die zeer drogen aan het haar kan worden voorkomen.

Vraag: Hoe is het mogelijk dat ik piepkleine knopen op de individuele onderdelen van haar (3c). Is er een manier om het te stoppen? Het lijkt erop dat iemand met opzet nam een ​​pluk haar en bond het in een knoop aan de onderkant. Ik denk dat mijn haar is gewoon dat krullend. Ik heb meerdere opgemerkt en er is geen manier voor mij om ze ongedaan te maken.

load...

Titi: Ik heb dit fenomeen eerder gezien, en hoewel het is erg vervelend, er is een manier om de knopen te minimaliseren. Knopen treedt op wanneer de draden in de war raken aan zichzelf en vormen een knoop aan het einde. Door het houden van het haar volledig gehydrateerd en het maken van de strengen van het haar "glad", dit kan echt bezuinigen op het bedrag van de knopen die kan optreden in een droog haar omgeving.

Vraag :: Ik ben in de war over de beste manier om diep conditie. Moet ik het toepassen op droog of nat haar? Wat is de beste manier om het meeste uit mijn diepe conditioner te krijgen?

Titi: Breng diepe conditioner aan op nat haar. Nat haar is in zijn meest plooibare staat. Warmte versterkt echt het effect van een diepe conditioning behandeling, omdat de warmte zorgt ervoor dat de cuticula van het haar te zwellen, waardoor de behandeling van de as dieper doordringen. Breng uw behandeling aan op nat haar. Als je in de douche, gelden de behandeling om je haar en laat de stoom uit de douche om elke streng dringen gedurende ongeveer 15 minuten. Spoel met warm water en dan eindigen met een "koude shot" te spoelen om de cuticula te sluiten. Als u een droogkap, gelden de behandeling op nat haar en onder een overhead droger zitten met een hoog vuur in ongeveer 15-20 minuten. Volg de spoelen bovenstaande instructies!

Neem contact op met Titi of lees haar bio.

load...