De krullend-golvende gids voor co-wassen | NL.Inspinre.com
De mode

De krullend-golvende gids voor co-wassen

De krullend-golvende gids voor co-wassen

Waarom co-wassen in plaats van shampoo?

Co-wassen of "conditioner wassen" wordt het wassen van je haar met een conditioner of een speciale geformuleerd product met de naam van een "co-wash / reiniging conditioner" in tegenstelling tot het gebruik van een gewone shampoo. Voor degenen met een soort van textuur, co-wassen is meestal een veiligere optie, omdat het reinigt ons haar nog houdt het gehydrateerd. Het belangrijkste voordeel van co-wassen onze haren ten opzichte van gewone shampoo is door het co-wassen, zijn we niet onze haren van natuurlijke oliën die droogt de haren leidt de overtollige kroezen en onbeheersbaarheid strippen.

Hoe vaak je co-wassen je haar is een kwestie van voorkeur.

Sommigen geven de voorkeur co-wassen elke wasbeurt en shampoo helemaal niet aanraken; anderen zullen een week samen te wassen een keer en gebruik gewone shampoo de volgende. Sommigen kunnen alleen gebruik maken van gewone shampoo een keer per maand. Het hangt af van de specifieke behoeften van uw eigen haar is. Ik meestal was mijn haar twee keer per week, co-wassen van de eerste wasbeurt en het gebruik van een sulfaat-vrije gewone shampoo de andere.

load...

Als ik ooit doen was mijn haar meer dan twee keer per week, heb ik altijd bereiken voor de co-wash voor de extra wasbeurten. Mijn reden voor het gebruik van een gewone shampoo voor één wasbeurt is dat ik stapel en stapel op mijn haar de hele week, zelfs de dagen dat ik niet wassen en ik, net als dat extra schoon gevoel van de shampoo. Nogmaals, het is een kwestie van voorkeur.

Betere hydratatie, meer bepaald golven en krullen 

Co-wassen maakt golvend en krullend haar, die meestal droog reeds van nature beter hydratatie dat tot een grotere kruldefinitie, minder kroezen en meer glans verkrijgen. Als je je haar kleurt, kan co-wassen ook helpen bij het onderhouden van uw kleur, waardoor het fris en levendig waar, zoals te vaak regelmatig wassen van de kleur kan strippen en veroorzaken zeer snel vervagen.  

Focus evenzeer op de hoofdhuid en de lengte

Als co-wassen, zorg ervoor dat voldoende product te gebruiken. Nu is niet het moment om te bezuinigen. In tegenstelling tot gewone shampoo, waar je wilt concentreren op de hoofdhuid om niet uitdrogen van de lengte, het goed is om samen te wassen je hoofdhuid en het haar - het zal reinigen en de toestand in één. Sommige krullend wavies, vooral die met fijner haar dat gemakkelijk wordt verzwaard, in staat zijn om daarna samen te wassen en sla conditioner afhankelijk van hoe haar voelt. U wilt er zeker van om echt te besteden een paar minuten door en door het masseren van de co-wash op de hoofdhuid, zoals de wrijving van je vinger pads (geen gebruik maken van je nagels - het kan je hoofdhuid krassen en / of leiden tot haarbreuk) helpt om vuil en olie om echt je hoofd schoon los te maken. 

Hoe ik graag samen te wassen mijn curly-golvend haar

  • Ik hou van te reinigen en te herhalen als ik voel de eerste reinigen is wat verwijdert vuil, gifstoffen en vervuiling door mijn haar en de tweede helpt om te hydrateren.
  • Ik wil ook graag een paar extra spatten van water toe te voegen. Co-wast niet schuim, en ze zijn niet verondersteld te wijten aan hun gebrek aan sulfaten, maar het toevoegen van extra water helpt om het product door het haar te verspreiden en krijg je haar schoon.
  • Ik kan gemakkelijk mijn haar ontwarren met mijn vingers in de douche, terwijl co-wassen. U kunt ook gebruik maken van een grove kam te ontwarren. Dit helpt verspreiding van de co-wash door je haar gelijkmatig.

De beste co-wast voor onze haren

1. Briogeo Zacht, Be Kind Co-Wash. Afgezien van dat heerlijke, verse Briogeo geur is deze co-wash verrijkt met shea butter, avocado-olie, quinoa extracten en aloë hydrateren, verbetert de beheersbaarheid, kalmeert plus reinigt het haar in één. Het is romige, voedende en reinigt zonder strippen.

2. Nubian Heritage Hennep & Tamanu Versterken en Grow Co-Wash. Dit is super betaalbaar en waanzinnig hydraterende. Ik hou echt van dit omdat van ingrediënten zoals knoflook en Bamboo die haargroei en Tamanu en Monoi dat houdt haar gehydrateerd helpt.

load...

3. Tweak-d. Dit is een unieke co-wash. Het merk beschrijft het als een "zelfreinigend behandeling" en wat als anders over is dat je toepassen op droog haar voordat je in de douche. Zodra je je haar nat u het product in te masseren. Er zijn verschillende formules van dit product, mijn favoriet is de Restore- Ik merk geen kroezen en extra glans zelfs de tijd gebruik ik het, zelfs zonder extra styling producten. Het laat ook mijn haar zacht en zijdeachtig.

4. Wen 613. De Wen 613 is een reinigende conditioner voor degenen onder ons met een extreem droge, kroeshaar, beschadigd, over-behandeld haar. De vanille citroen geur is hemels en het bevat zoveel heilzame extracten plus aminozuren te voeden en te versterken het haar. Met Wen, wilt u ervoor zorgen dat u echt spoel het allemaal goed uit, vooral van de hoofdhuid voor de beste resultaten.

5. Living Proof Curl Conditioning Wash. De Co-Wash beschikt over Wonen gepatenteerde molecule Proof, OFPMA dat is een verzachtend en polymeermengsel als time-released conditioners die niet alleen helpen bij het schoonmaken en conditioner je haar maar helpen met kruldefinitie en bieden pluisvrij luchtvochtigheid defensie en hydraterende effecten hele dag lang.

load...