De krulrevolutie: Boston, mis | NL.Inspinre.com
De mode

De krulrevolutie: Boston, mis

De krulrevolutie: Boston, mis

Maandagavond was de zevende halte van de Curl Revolution boek tour, en het was een van de beste tot nu toe.

De salon, gelegen in de badplaats van Beverly ten noorden van Boston, snel gevuld voor maandag evenement. Saloneigenaar Cala Sabella Mahoney van Cala Renee salon haalde alles uit de kast, uit de ballon versie van mij - compleet met krullend haar - om de krul-thema cookies. Het was de perfecte omgeving voor curl kameraadschap.

Na het geven van een korte introductie over NaturallyCurly en wat inspireerde mij om het boek te schrijven, de vrouwen deelden hun krullen verhalen. One, uit de Republiek Domincan, opgegroeid in een cultuur waar krullen werden altijd gezien als iets rechtgetrokken worden - aangeduid als pelo Malo (bad hair) iets. Haar vader gaf haar het gevoel alsof ze was niet aantrekkelijk, tenzij ze haar haar rechtgetrokken. Een andere oudere vrouw, die opgroeide in de jaren 1960, herinnerde strijken haar haren op een strijkplank. Er was een 9-jarige die met trots droeg haar natuurlijke stijl, versierd met roze pompoms.

load...

Een thema dat echt opvalt aan dit boek tour is het belang dat krullen stylisten hebben spelen in de reis van elke persoon om acceptatie en emancipatie krullen. Het vinden van een ervaren stylist die echt hield en hun krullen begrepen - iemand die niet onmiddellijk aannemen dat ze wilden een blow out of a relaxer - was levensveranderende voor veel van deze vrouwen.

Ik ben ook blij om alle stylisten uit verschillende salons die hebben deelgenomen aan te zien, en werd verwelkomd door de gastheer salon. Er is een verwantschap en begrip tussen hen. In plaats van te concurreren met elkaar voelen, ze zijn ondersteunend.

“In het verleden, zou je niet meer dan een salon eigenaar op een haar evenement uitwisselen van ideeën en ondersteuning,” zei Cala. “Maar in de krullend meisje wereld, is er steun, liefde en begrip voor ons vak. We krijgen enthousiast om te horen wat productlijnen iemand anders gebruikt en wat cocktailing ze doen, en we zijn blij om onze ideeën en conclusies met hen te delen.”

Cala aanvankelijk opende haar salon in 1989 als een familie salon gericht op kapsels voor kinderen. In de jaren '90, de salon begon zijn aandacht te richten op krullend haar, en in 2005 het was echt een krullende salon. Alle stylisten zijn krullend haar specialisten die training van DevaCurl en Lorraine Massey hebben ontvangen. Ze heeft het veranderd in een ware krul mekka, onlangs een verdubbeling van haar ruimte aan een groeiende klantenkring tegemoet te komen. Veel reiswebsites uur om hun haar daar gedaan.

Na het evenement, Cala perfect vatte de rol van de stylist

“Na de gasten waren verdwenen en de salon was opgeruimd, ik had echt een kans om gewoon na te denken over de impact Ik heb persoonlijk in krul reizen van mijn cliënt maakte. Ik loop weg met een zeer warm hart omdat ik weet dat ik een verschil maken in het leven van elke persoon die krullend haar heeft. Ik zeg altijd. We veranderen de wereld een krul op een moment.”

Het is stylisten zoals Cala die de macht hebben om een ​​aanzienlijke invloed hebben op de gezondheid haar evenals de mentaliteit van gefrustreerde curlies overal via hun werk. “Ik wil deze volgende generatie van stylisten helpen om te houden van wat ze doen en hebben een passie voor het. Er is niets beter dan het tonen van stylisten hoe om te helpen krullend meisjes werken met hun natuurlijke haren en trots op te zijn.”

load...

De Curl Revolution boek tour is in volle effect nu, en we hebben al te Oasis Salon in Washington DC, Ouidad Salon-FL, MaduSalon San Francisco en Southern Curl in Atlanta geweest.

We willen graag tot ziens bij de volgende! Hier is waar we volgende zullen zijn:

  • Los Angeles - 11 november
  • Toronto - 16 november
  • Baltimore - 2 december

U kunt het boek nu uit SHOPNaturallyCurly af met de coupon code te bestellen voor 20 procent: CR20

Dankzij de Curl Revolution Promotional Partners: Aunt Jackie's, As I Am, Coconut herstellen, Curlformers, DevaCurl, John Paul Mitchell Systems, Ouidad.

load...