Deze 6 influencers zorgen ervoor dat ik blond wil worden | NL.Inspinre.com
De mode

Deze 6 influencers zorgen ervoor dat ik blond wil worden

Deze 6 influencers zorgen ervoor dat ik blond wil worden

Het is gemakkelijk te willen, te gemakkelijk eigenlijk, maar het is veel moeilijker te doen. Bleken mijn haar is absoluut een van die dingen die is moeilijk voor mij om te doen.

Je hebt mijn haar gezien, ik wil natuurlijk niet zeggen dat het gaan blonde hard alsof het neemt veel van mijn tijd, ik bedoel meer dat het is gewoon moeilijk om te aanschouwen! Voor elk advies en zekerheid, hoor ik een ander horror verhaal, stel vijf horror verhalen, en het concept maakt me extra angstig.

Alleen maar omdat ik heb een paar pruiken betekent nu niet dat ik kan gaan door een derde grote chop, jongens. Ik ben niet sterk genoeg.

Maar het potentieel voor blond grootheid? Holy hydratatie, Batman. Sommigen van jullie zijn hier maakt me willen het allemaal riskeren! "All", wat betekent gewoon mijn HAIR natuurlijk, dit is niet een thirsticle.technically...

B. Carter Rey

Heeft u al zien hoe REGAL dit eruit ziet? Nevermind dat ik ben niet een man, maar ik kan absoluut rocken een all dark clean-lijn ensemble. Ik kan een lint borstel te krijgen. Het contrast met de gothy stukken in mijn garderobe zo de moeite waard zijn!

load...

De meeste Fly

Blondeness? Blazer? Classic rock tee? Squee!

De meeste Fly beantwoordt aan haar naam zeker, deze look heeft me over te bereiken voor de handschoenen en bleekmiddel. Of het nummer van een stylist, eigenlijk. Maar ik kan bereiken voor de wasserij bleekmiddel, voor een knockoff versie van de onderstaande look.

Curly_Bishop

Het grootste deel van de self-made blond / es over deze functie rocken een dicht gewas, maar lichtheid en lengte naast elkaar kunnen bestaan! Kenny bewijst het hier prachtig. Gewoon aan deze kant van de witte-blond is een goede goede uitstraling.

Anzie

Minding mijn magere bedrijf pic.twitter.com/wdcTctKGE6

- anzie (@egyptique)

Een verblijf in uw rijstrook houdt uw huid helder, dus ik ook erg vindt dat ik dik business. Anzie's zonnige gouden lokken hoewel, die ik zou kunnen hebben om een ​​beetje rubberneck. Ik voorzag altijd platina blonde op me, maar weet je wat, dit ook zou kunnen werken als ik ooit genivelleerd genoeg om te proberen! Blonde: de schaduw van dit alles. Ik doe mee.

Kristia Tolode

Ik kon ook heel zijn in bijpassende mijn haar naar mijn hoogtepunt? Dat is geen vraag eigenlijk, ik zeker zou kunnen zijn. Ik las ergens dat we niet zijn "toegestaan" met zwarte, die alleen maakt me willen om het meer te doen, maar aangezien dat het geval is, zou ik wil blond gaan en krijgen dat gloed zodat mijn kroon afgestemd mijn jukbeenderen te benadrukken dit mooi.

Natuurlijk, als ik niet mijn haar niet overeen met mijn make-up, kon het niet overeen met mijn vakantie plek.

Ludi Djama

Wie heeft gouden zand als je buff gekleurde rotsen? Nou, nee, laat me niet. Alle stranden zijn goede stranden, en zijn van Corpus Christi, zal ik niet anders horen. Zijn alle bleekmiddelen goede bleekmiddelen is het onderzoek dat ik moet wel te doen. Dit bepaalde schot heeft geen mooie glimlach Ludi's vast te leggen, maar ze is natuurlijk om iets uit het leven dat ik niet mezelf nog niet geopend is. Het is waarschijnlijk niet alleen het haar, maar is dat het ergste uitgangspunt heb je ooit gehoord?

ZUCHT.

Ik zou liegen als ik zei dat ik was zeker gaan om te gaan krijgen mijn haar nu verlicht. Persoonlijk, zo veel als ik hou van het idee van een brutale brassy godin, of de volgende komst van Storm, ik ben waarschijnlijk niet van plan om haar licht hebben tot deze kleur op zijn eigen veranderingen. Of tot mijn volgende pruik aankoop...

load...

Heb je ooit je donkere spiralen in het licht? Laat me weten hoe het ging in de commentaren, en geef allemaal te danken steunen aan onze geweldige featurees!

load...