Dit is hoe je meisjes kunt aanmoedigen om van stam te houden | NL.Inspinre.com
De mode

Dit is hoe je meisjes kunt aanmoedigen om van stam te houden

Dit is hoe je meisjes kunt aanmoedigen om van stam te houden

STEM, wat staat voor wetenschap, technologie, techniek en wiskunde, is een industrie die vaak ondervertegenwoordigd is door vrouwen. Volgens de National Science Board, “In 2013, vrouwen vormden 50% van de college-opgeleide beroepsbevolking, 39% van de werkende personen van wie de hoogste graad was in een S & E veld, en 29% van die in de S & E beroepen.” Onlangs heeft de theatrale release van Hidden figuren, een verhaal van de Afro-Amerikaanse vrouwen wiskundigen en wetenschappers bij NASA, heeft ook leidde tot het belang van de meisjes nastreven van een loopbaan in wiskunde, wetenschap en technologie. Aldis Hodge, een acteur uit de film, vertelde The Cut “We hebben al gezien dat van invloed gebeuren op nationaal niveau, we zijn voortdurend bezig panelen voor STEM [Science, Technology, Engineering en Math] en stoom [Science, Technology, Engineering, Art & Design, en Wiskunde] allemaal voorbij.” 

Heeft uw dochter liefde wiskunde en wetenschap? Heeft ze een haat / liefde verhouding met die vakken op school? Er zijn vele manieren die u kunt invoeren en versterken van relaties meisjes met de wiskunde, wetenschap en technologie-industrie.

1. Schrijf je in voor programma's

Er zijn programma's die beschikbaar zijn om meisjes aan te moedigen houden STEM Deze programma's bieden vaak leersessies om vaardigheden in wiskunde en wetenschap te leren zijn. Sommige van deze programma's worden ook gratis aangeboden! Hieronder staan ​​een aantal wiskundige en wetenschappelijke programma's die programma's bieden voor meisjes: 

load...
  • Girls Who Code
  • De Amerikaanse Vereniging van Universitaire Vrouwen
  • Black Girls Code
  • National Girls Samenwerkingsproject
  • Girls in Tech

Op zoek naar een STEM-programma's in de buurt? Onderzoek uw lokale scholen, community colleges en universiteiten voor informatie over STEM educatieve programma's.

2. Zoek naar een mentor

Als u niet in staat om een ​​educatief programma in uw gemeenschap te vinden, probeer dan op zoek naar een mentor. Dit zal haar in staat stellen om een ​​één-op-één relatie met iemand die werkt momenteel vanuit dat de industrie op te bouwen. Daarnaast kan het helpen bij het verkrijgen van inzichten over het echte leven ervaringen in wiskunde, wetenschap en technologie.

3. Stimuleer een leuke leeromgeving

Leren hoeft niet saai te zijn. Laat zien dat wiskunde en wetenschap kan leuk zijn. Als haar huiswerk sessie is uitdagend, komen met een creatieve manier om te helpen met het begrijpen van haar huiswerk gemakkelijker. Het uitvoeren van fun wetenschappelijke experimenten in het weekend is een geweldige manier om zich te binden en het versterken van haar passie voor STEM

4. Expose haar succesverhalen

Er zijn veel vrouwen die breken barrières in de stengel velden. Leer uw dochters over hen door te kijken naar documentaires, gaande uitstapjes naar musea, of het onderzoeken van deze pioniers online. Gewoon haar bloot te stellen aan deze vrouwen kan haar een kans om te zien dat harde werk en toewijding zal haar in staat om haar dromen, wat ze kunnen bereiken geven. 

5. Ondersteunend

Moedig haar toen ze voelt zich ontmoedigd, haar prijzen voor die geweldige kwaliteit die ze kreeg op haar wetenschappelijk project, en vraag haar veel vragen over haar toekomstige carrière. Vertoon van uw rente zal niet alleen haar in staat stellen om te zweven, maar laten zien dat ze kan leunen op uw steun indien nodig.

Hoe bent u uw dierbaren aan te moedigen om te genieten van wiskunde, wetenschap en technologie? Gelieve te delen met de gekrulde gemeenschap.

load...