Dit zal de manier waarop je labels leest voorgoed veranderen | NL.Inspinre.com
De mode

Dit zal de manier waarop je labels leest voorgoed veranderen

Dit zal de manier waarop je labels leest voorgoed veranderen

De FDA eist dat huidverzorging ingrediënten (inclusief haar) op het etiket van het product in de volgorde van de hoogste naar de laagste concentratie worden vermeld. Die lekkernij van de kennis maakt je kijkt naar de achterkant van uw producten heel anders, is het niet? Het product claims aan de voorzijde zijn niet zo aantrekkelijk als voorheen, zijn ze? 

Heeft het te maken de top 5?

Vaak bedrijven houden op te scheppen over hun ingrediënten op de voorkant van de verpakking om uw aandacht te krijgen, en natuurlijk zijn ingrediënten die veel curlies, spoelen, en wavies slijpen op zoals arganolie, olijfolie, kokosolie. Vaak zie je producten wervend ingrediënten zoals zeewier, shea boter, en rijke mineralen. De bottom line is om je denkt dat je dat product nodig, want van de ingrediënten, maar als je de fles omdraaien en de pochte ingrediënt niet binnen de eerste vijf ingrediënten dan is er een grote kans dat er niet genoeg in er om ervoor te een verschil of een voordeel voor uw lokken.

load...
Vermelde ingrediënten aan het einde van de lijst omvatten typisch minder dan 1% van het totaal.

Volgens de FDA, "ingrediënten aanwezig in een concentratie van ten hoogste 1% worden opgenomen in willekeurige volgorde na de notering van de bestanddelen welke meer dan 1% in dalende volgorde van hoeveelheid", maar een ingrediënt in een lage concentratie wel of niet effectief in de prestaties van het product. Denk aan acne crème: benzoylperoxide of salicylzuur misschien niet de eerste ingrediënten, maar ze zijn actieve ingrediënten die het product effectief te maken. Omdat de Beauty Brains legt uit:

"Nu, voordat u begint met een 'Occupy Cosmetics' beweging te klagen over de 1%, wil ik erop wijzen dat dit niet betekent dat geen van de ingrediënten onder de 1% regel zaak. Bijvoorbeeld, pigmenten gebruikt bij zeer lage toch levels zijn ze van cruciaal belang voor kleur cosmetica. En conserveringsmiddelen worden alleen gebruikt bij een paar tienden van een procent, maar ik zou niet willen om een ​​product te kopen zonder hen! Er zijn veel uitzonderingen op deze regel 'First Five'."

Waarom is water zo hoog op de lijst?

Volgens de The Natural Haven, neemt water in het algemeen tot 50% - 80% van het totale gewicht van het product voor shampoos en conditioners (inclusief leave-ins). Dit is de reden waarom je hoort dat het water is de beste moisturizer! Water doet hydrateren van onze huid en haren. Het neemt het meeste gewicht in de shampoos en conditioners, maar na dat de komende vier of vijf ingrediënten het belangrijkst of verantwoordelijk zijn voor de belangrijkste doelgerichte eigenschappen van het product. Beauty Brains zegt dat de vier of vijf ingrediënten na de eerste ingrediënt in shampoos zijn de reinigingsmiddelen en conditioners zij zijn de weekmakers en moisturizers. Dat magische ingrediënt dat maakte je pick-up die fles in de eerste plaats dient te worden in de buurt van de top van de lijst, dus als het niet dan kunt u het terug op de plank te zetten.

Nu weet je waarom de eerste vijf ingrediënten bespreken we en hoe belangrijk ze zijn te lezen in plaats van harte vertrouwen de marketing claims op de verpakking. De kracht van het product is op de rug en je kracht als een consument is in uw vermogen om te ontcijferen wat het beste is voor de wensen en behoeften van uw haar.

load...

Heb je kijkt naar de lijst van ingrediënten van uw producten?

load...