Een bleke studentengids voor gezonder haar | NL.Inspinre.com
De mode

Een bleke studentengids voor gezonder haar

Een bleke studentengids voor gezonder haar

De volgende keer dat u uw dorm te verlaten en naar de eetzaal voor de les, neem je conditioner! Voor wat je vraagt? Je merkt dat honing naast de koekjes station? Wil je zien waar ik ga met dit? Neem de honing, giet het in een beker of kleine portie kom, ga dan naar uw tafel (laten we houden dit stijlvol en discreet), en giet het in uw conditioner. Honing is een bevochtigingsmiddel en zal een dagelijkse conditioner upgraden naar een diepe conditioner. Ik weet dat je denkt dat honing is waarschijnlijk moeilijk toe te passen en spoel uit je haar, maar dat is niet waar. Honing wordt minder viskeuze wanneer het een wisselwerking met water, zodat het spoelen zal geen probleem zijn. Als je je schuldig voelt vergeet niet dat je betaald voor mijn maaltijd plan en universitaire eetzalen verwerp honderden ponden voedsel elke dag, dus waarom het niet redden? Zie het als hen te helpen niet verspillen eten... Die je al voor betaald.

Salade bar

Nu is 12:30 en je honger hebt. Je race naar de cafetaria sneller dan oma in een trainingspak uit te werken in het winkelcentrum. Nadat u in rekening brengen om de pizza station en omzeilen de salade bar, maak uw weg terug rond om de lommerrijke groene sectie. Nadat u ranch motregen dressing op uw pizza (ik weet dat ik was niet de enige), vragen om een ​​to-go cup en vul deze met olijfolie. Dit zal zorgen voor een geweldige pre-poo terwijl het bestuderen voordat je je haar wast. Oh, en als je wilt glans toe te voegen aan je haar, ga je gang en vragen om een ​​andere te gaan kruiderij container voor appelazijn voor uw ACV spoelen.

load...

Supermarkt

Het maken van een supermarkt lopen voor snacks met je vriendinnen? Je hoeft niet langs deze kans. Terwijl u het inslaan van Golden Oreos en gemakkelijk Mac, slenteren naar de producten sectie, rukken een paar plastic producten zakken, en pak een appel terwijl je er bent. Deze zakken zijn perfect voor diepe conditioning. Ze zijn beter dan de plastic zakken bij de kassa lijn, omdat je niet hoeft te binden en het is gemakkelijker om de warmte compact te houden.

Uw closet

Voordat u weg uw oude sneakers te gooien en gaan spaarzaamheid winkels, verwijder de veters uit de schoenen en geef ze een wasbeurt. Als haar banden zijn te strak en je kunt niet lijken te stoppen met ze te verliezen, kunt u overwegen uw oude schoen veters om een ​​trekje te creëren. Dit is perfect als je op weg naar de sportschool om die vijf plakken van pizza en de Franse frietjes u scarfed naar beneden af ​​te branden. Met behulp van een schoenveter zal u toelaten om het bladerdeeg om de gewenste grootte aan te passen en het is perfect voor alle lengtes. Niemand wil om te oefenen met haar dat in zijn of haar gezicht en deze snelle truc is de go-to voor al uw draai-out mislukt. Houd een in je tas of rugzak voor de dagen dat u moet rennen naar de klas en zweet je haar uit.

Hoe stap je je haarverzorging spel up voor gratis? 

load...