Een gezonde hoofdhuid leidt tot gezond haar | NL.Inspinre.com
De mode

Een gezonde hoofdhuid leidt tot gezond haar

Een gezonde hoofdhuid leidt tot gezond haar

Er bestaat niet zoiets als “bad hair,” alleen ongezond haar. Enkele van de oorzaken die ons minder geeft dan wenselijk lokken zijn buiten onze controle, maar de overgrote meerderheid kan worden gecontroleerd door veranderingen in onze levensstijl. Als je klaar bent om een ​​hoofd van haar dat iedereen jaloers op zou moeten zijn, kunt u beginnen op het vandaag, maar wees gewaarschuwd dat het proces is een levenslange verbintenis, niet een keer per maand nabeschouwing.

Net zoals de toestand van de bodem beïnvloedt hoe een plant groeit, de conditie van je hoofdhuid stelt de gezondheid van je haar. Een gezonde hoofdhuid heeft schone, open poriën met een goede doorbloeding. Een gezonde hoofdhuid wordt gekenmerkt als losse en dik. Een ongezonde hoofdhuid kan worden gekenmerkt door een droge en jeukende hoofdhuid, schilfering of gevoeligheid. Een ongezonde hoofdhuid is ofwel te droog of te vettig. Een vette hoofdhuid weerspiegelt de talgklieren in overdrive, wat betekent dat de klieren in de haarfollikel produceren te veel olie. Dit creëert een toevluchtsoord voor bacteriën om te broeden. Roos, die kenmerkend droge hoofdhuid, het is ook veroorzaakt door een op groei van gist. Droge hoofdhuid kan worden veroorzaakt door producten van het verlaten van een opbouw op de hoofdhuid. Zoals eczeem of psoriasis kunnen ook de schuld van een aanhoudende droge en jeukende hoofdhuid, evenals slechte circulatie of slechte voeding. Een ingrediënt, laboratoriumtests hebben gevonden effectief in de bestrijding van de groei van bacteriën is Tea Tree Oil te zijn, dus het toevoegen van producten die bevat deze natuurlijke genezer ten goede zal komen aan een gezond haar regime.

load...

Echter, na haar groeit uit je hoofdhuid, schadelijke milieu-omstandigheden en styling routines kunt alle ongedaan voeden je in de eerste van uw haar te zetten “bloei.” Het is belangrijk om te onthouden, dat het haar elke persoon natuurlijk groeit met verschillende snelheden, dus als je vergelijkt uw haargroei aan iemand anders, je instelling zelf voor een grote teleurstelling. In het algemeen, krullend haar soorten groeien in een trager tempo dan van nature steil haar types. Maar om je haar te blijven kijken het beste kan worden, lang nadat het is gegroeid uit je hoofdhuid, behandelen met TLC. Dit betekent, draagt ​​in losse, beschermende stijlen, hem gehydrateerd en onthouden van thermische styling, wat kan leiden tot haar breuk door overmatige hitte.

Top 10 levensstijl keuzes te bevorderen van een gezonde hoofdhuid en het haar:

1. Masseer je hele hoofdhuid dagelijks door het plaatsen van alle 10 vingers op je hoofdhuid en masseer op dezelfde manier als het deeg zou kneden, werken vanuit de voorkant van je hoofd naar achteren.

2. Kras niet je hoofdhuid met uw nagels en geen plastic borstels, maar doe borstel je haar dagelijks naar de natuurlijke oliën gelijkmatig te verdelen.

3. Eet een goed uitgebalanceerd dieet, het vermijden overdreven verwerkt, gebakken en suikerhoudende voedingsmiddelen en dranken zo vaak mogelijk. Drink veel water per dag om het lichaam gehydrateerd te houden.

4. Ontwikkel een regelmatige workout routine (en de stok met het!).

5. Vermijd extreme temperaturen, met inbegrip van het dragen van een hoed in de winter en te voorkomen dat het wassen van je haar met zeer heet water.

6. Kies haarverzorgingsproducten die je haar vrijlaat van product opbouw en zorgt voor de juiste hoeveelheid vocht voor je haar tot droog die leidt tot breuk te voorkomen. Probeer PARNEVU Extra Dry producten.

7. Inclusief haarverzorgingsproducten, in je dagelijkse regime, dat Tea Tree Oil en essentiële vitaminen bevat je hoofdhuid gehydrateerd en vrij van bacteriën zoals PARNEVU T-Tree producten te houden.

8. Kies kapsels die koesteren, in plaats van martelen je haar, met inbegrip van strakke beperking van up-dos, warmte styling, en chemische processen. Gebruik een eiwit conditioning behandeling ten minste eenmaal per maand te herstellen beschadigd haar, zoals PARNEVU Hair Mayonaise helpen.

load...

9. Snijd gespleten en beschadigde uiteinden regelmatig verdere breuk te voorkomen.

10. Slapen op een satijnen kussensloop of gebruik een satijnen hoofddoek of pet (andere kussenslopen absorberen natuurlijke olie uit je haar, waardoor het kan uitdrogen).

 

load...