Een reisroutine voor type 3 krullend haar | NL.Inspinre.com
De mode

Een reisroutine voor type 3 krullend haar

Een reisroutine voor type 3 krullend haar

Hallo, NaturallyCurly Community! Het is Nina Sultan hier. Vandaag ga ik met u delen mijn reis krullend routine.

Dus meestal wanneer ik reis ik graag proberen om zo licht mogelijk te doen. Als ik bracht alle producten die ik gebruik normaal zou mijn tas 100 pond waarom ik meestal gesneden mijn normale routine in de helft af te wegen. Het enige belangrijke ding dat ik heb met te brengen is mijn föhn en diffuser, maar overdracht van al mijn relevante producten in hun respectievelijke reizen grootte containers. Het volgende is mijn standaard reis routine wanneer ik op de weg.

Cleansing

Veel vaker onderweg I co-mijn haar wassen dan het gebruik van een sulfaat-vrije reinigingsmiddel. Als ik uiteindelijk met behulp van een shampoo op alle Ik breng een paar sulfaat-vrije sample pakketten - Ik heb een bos van deze cumulatieve in de afgelopen paar maanden als ze een handige reizende accessoire zijn geworden! Ze zijn ook een geweldig excuus voor mij om van verschillende producten uit te proberen, zonder toe te voegen gewicht aan mijn tas.

load...

Styling

Voor mijn styling routine ik meestal gebruik maken van een 2-in-1 styling product als Bounce Curl Light Crème Gel. Dit is een product dat ik zal knijp in een kleinere fles om mee te nemen met mij op mijn reizen. Ik hou van dit product omdat het goed is voor het houden van mijn krullen gehydrateerd en gedefinieerd op hetzelfde moment. Het enige andere product dat ik graag tot stand te brengen is mijn Ouidad Mongongo Oil. Ik hou van deze olie, omdat het fungeert als een warmte-beschermer, afwerking olie en maakt mijn krullen verschijnen glanzender en voelen zachter aan. Bovendien is deze olie is ideaal voor het strand of trips die ervoor zorgen dat ik een ton van de blootstelling aan de zon te krijgen.

Andere items:

In aanvulling op mijn producten, zijn er een paar andere essentiële items die ik met me mee op mijn reizen excursies. In de eerste plaats is mijn satijnen kussensloop. Ik wil deze mee te nemen want vaak hotels of andere plaatsen meestal gewoon katoen kussenslopen en daarom, als ik gewoon gebruik maken van die zou mijn haar gek in de ochtend te maken. De satijnen kussensloop Ik heb past over vrijwel elk kussen en houdt mijn krullen beheersbaar terwijl ik op reis ben.

Een ander punt dat ik graag mee te nemen is mijn Cricket Ultra Smooth Hair Pick Comb. Het is een lichte en helpt me gemakkelijk in staat zijn om het grote volume Ik heb de laatste tijd verlangen te bereiken. Ik breng ook mijn standaard t-shirt te kunnen plop en voorzichtig droog mijn krullen zodat ik niet naar een gewone handdoek te gebruiken en zorgen over beschadiging of frizzing mijn haren.

Last but not least, breng ik mijn föhn en diffuser. Ik hou van big hair en wetende dat ik de hitte kan diffunderen zonder opgaaf van mijzelf aanzienlijke hitte schade door het gebruik van een föhn zonder.

Samengevat: reis licht, maar effectief.

Ik doe dit om te voorkomen dat te zware tassen te dragen.

Wat doet uw routine eruit?

Vind je het leuk om een ​​bos van producten te brengen of wilt u om te bezuinigen uw routine zoals ik dat doe? Laat het me weten in de commentaar hieronder!

load...