Haarverzorgingsproducten die je kunt eten | NL.Inspinre.com
De mode

Haarverzorgingsproducten die je kunt eten

Haarverzorgingsproducten die je kunt eten

Ga natuurlijk voor de gezondheid van uw haar!

Wat doen honing, avocado en olijfolie met elkaar gemeen? Ja, ze kunnen worden toegevoegd aan levensmiddelen om het lekker te maken, maar ze zijn ook de soorten van ingrediënten die je kunt vinden in haarverzorgingsproducten. Misschien weet u al die vruchten goed voor je haar zijn. Nu kunnen we essentiële oliën en natuurlijke ingrediënten toe te voegen vanaf uw keuken, en we hebben een feest voor je haar.

We weten wat we ons haar moet voeden, maar soms is het moeilijk om deze natuurlijke haar voedsel zelf te maken. Als iemand die een steek heeft genomen bij het mixen en mengen van natuurlijke ingrediënten door mij, kan ik je vertellen dat het vaak frustrerend en duur om een ​​aantal van deze mengsels te creëren. Dit is iets wat ik zal overlaten aan de professionals. DyeVerCity Salon, gelegen in Georgia, heeft het gemakkelijker gemaakt om deze gezond haar ingrediënten te krijgen. Ik had de kans om te interviewen DyeVerCity Salon eigen Stacy Hill. Ze praatte met me over de aankomende DyeVerCity Natural Line welke ingrediënten in de natuur gevonden kenmerkt.

load...

NaturallyCurly: Wat voor soort ingrediënten gebruikt u in uw producten?

Stacy Hill: Het product lijnen die we gebruiken natuurlijke ingrediënten bevatten. Honing, olijfolie, horsetail, shea butter, jojoba, rijstzemelenolie, lavendel, citroengras en nog veel meer. Alles wat het haar en lichaam nodig heeft kan worden gevonden in de natuur, dus we gebruiken veel natuurlijke producten die het haar te beschermen.

NC: Zijn jullie producten volledig natuurlijke?

SH: We maken gebruik van zowel natuurlijke en biologische producten.

NC: Hoe kwam je op het idee om voedsel in haarverzorgingsproducten te zetten?

SH: We onderzochten wat voedingswaarde natuurlijke ingrediënten voor het haar, huid en lichaam. Dat was genoeg om me er een beetje dieper in de materie. Honing helpt het haar om vocht vast te houden, dit is erg belangrijk in type 4 haar. Olijfolie is zeer belangrijk bij het vormen van een beschermende barrière healing. Dit is belangrijk om zwaar beschadigd haar van alle soorten, met name die kleur klanten zijn.

NC: Heb je een bepaald hair-type publiek in gedachten wanneer u deze producten gemaakt?

SH: Onze salon is met recht genoemd DyeVerCity Salon, omdat we bedienen elk haartype denkbaar. We hebben iedereen die met haar in het achterhoofd bij het selecteren van haarproducten.

NC: Waar kunnen we uw producten? Wanneer kunnen we behalve om ze te zien in de winkels?

SH: Ik hoop dat onze lijn te beginnen door de winter van dit jaar. Producten zullen beschikbaar zijn op DyeVerCity Salon, 706-922-8759.

Meer informatie over Stacy Hill weten in onze Stylist Spotlight-functie. En we houden jullie op de hoogte over haar nieuwe lijn als de lancering dichterbij komt.

load...