Hier zijn de 4 beste hulpmiddelen voor het ontwarren van haar, volgens een stylist | NL.Inspinre.com
De mode

Hier zijn de 4 beste hulpmiddelen voor het ontwarren van haar, volgens een stylist

Hier zijn de 4 beste hulpmiddelen voor het ontwarren van haar, volgens een stylist

Het duurt een bepaalde manier van denken en een schema met de juiste tools om de funk van detangling overwinnen. Net als een goede hygiëne, ontwarren is een van die dingen die je moet committeren aan voor het bereiken van een vlotte en hanteerbaar aantal haren. Plus je hebt de juiste tools! Ik heb een niet-managed wirwar knoop gezien, zelfs op een Wash & Go, worden zo strak dat het verstrikt in een weerbarstige staat waar de persoon had om te overwegen het kweken van een loc, gedwongen door gebrek aan een stijl op te nemen als "The Weeknd. "

Detangling is essentieel om de uitkomst van een stijl en voor het haar adequaat te beheren. Net als "het raken van de spots" met een doek zal het niet snijden om te zwemmen, je bent niet gewoon gaan halen alles en gaan dwars door wat haar bij het ontwarren. Echter, er zijn een aantal prachtige tools die u kunt gebruiken voor het ontwarren natuurlijk haar van de wortel naar de tip. Als een stylist, dit zijn de 4 tools die ik raad iedereen in hun detangling tool kit.

load...

# 1: kneuzers en leave-ins

Conditioneren altijd en breng een leave-in voor elk instrument wordt gebruikt voor het ontwarren om prime uw haar en voor te bereiden om te worden verplaatst. Conditioners hebben een lage pH en lagere pH bouwt de nagelriemen en zorgt voor slip. Ook, conditioners bieden broodnodige hydratatie in aanvulling op het bereiken elasticiteit voor beheersbaarheid. Conditioning is zo belangrijk omdat zelfs sterk haar zal breken wanneer het uitgedroogd. Hydratatie creëert flexibiliteit en elasticiteit, dat de rekbaarheid zonder te breken.

Zo kan een kind beneden vallen een aantal stappen en hoprecht back-up in veel gevallen zonder dat het te kwetsen, want lichaam en beenderen van het kind zijn veerkrachtig en flexibel. Maar, laten een oudere volwassene die dezelfde stappen te missen, en ze zouden kunnen zijn in een full body cast.

# 2: Friction-free borstel

Ik heb het gevoel alsof ik het weggeven van een bedrijfsgeheim met dit! I Love Love Love Love Love de Wet Brush! Ik verlies mijn gedachten als het niet in mijn geval.

Veel naturals zal in mijn salon en paniek als gevolg van ontwarren problemen komen, maar dit beeld Natte Borstel doet de truc. Andere borstels werken ok als je haar nat is, maar deze borstel is ontworpen voor nat haar. De afstand van de haren zijn absoluut perfect - ze zijn niet te dicht bij het haar te trekken, maar dicht genoeg om vloeiend te krijgen. De borstelharen wrijvingsloos en weinig ballen die mini ONTKLITTERS op het einde ook. Ze zijn wel heel zacht en glad, waardoor nul wrijving op het haar.

Een rake kam en de Denman borstel niet zelfs mijn lijst. Ze werden cool om te zeggen dat in het natuurlijke haar gemeenschap - maar naar mijn mening de Friction Gratis Wet Brush is de top ontklittende instrument dat ze allemaal troeven. Mijn schuur test is mijn natte borstel, die me in staat stelt om duidelijk te zien het vergieten en in staat zijn om bepaalde problemen met de klant aan te pakken.

load...

Er is niet een haardos ik doen vanuit 1A-4C, ontspannen natuurlijk, dat ik niet mijn natte Brush te gebruiken op. Ik hou ervan!

# 3: Snijden clips

Een belangrijke stap in het proces ontklittende sorteert. Als je haar als een grote weer of jumbo krullen, moet je een aantal van die clip tot een pad naar ontwarren te organiseren. Het is net als een kamer die moet grondig worden gereinigd. Je moet deel van de gebieden die u schoonmaken en vallen ze in secties. Clips houden u op de taak en helpen bij het organiseren van het haar, wat bijdraagt ​​aan een betere ontklittende ervaring. Clips zal ook helpen om een ​​duidelijk onderscheid te houden tussen de secties die u hebt uitgekamd en degenen die niet hebben, zodat je niet liquideren doet twee keer zoveel werk.

# 4: Shears

Als je in een kwestie waar u ondervindt "fee knopen" (ook bekend als enkele streng knopen) of gespleten haarpunten te voeren, een geweldig hulpmiddel om uit te trekken is de schaar. Met de schaar kun je een dun laagje (de meest minimale van een trim) alleen maar om zich te ontdoen van de kleine uiteinden van het haar te doen. Die gespleten haarpunten zijn als de rotte appels in het bos op school je ouders verteld dat je niet om rond te hangen. De waarschuwing was "als je hangen rond hen, kunt u worden net als hen." Gespleten haarpunten zijn die rotte appels. Gespleten haarpunten leiden tot meer gespleten haarpunten, en ga rechtdoor de strengen, omdat je ze niet in de kiem smoren van de sprong. Dit maakt het haar knoop omhoog, waardoor het te breken. Bekijk deze volledige tutorial over hoe je je eigen haar stof thuis.

Net zoals douchen en baden, ontwarren is een stap die u kunt niet overslaan. Als je dat doet, zal het je haar te zetten in een staat van funk die alleen zal verergeren en kost je op het einde.

Afhankelijk van je haartype, detangling kan een grotere uitdaging zijn. Op een schaal van 1-10, grof haar is een 20 in ontwarren uitdaging. Maar al haar van alle texturen en de gezondste van het haar, vereist ontklittende. Het zal nooit een eind, je altijd te ontwarren. Net zoals douchen en baden, ontwarren is een stap die u kunt niet overslaan. Als je dat doet, zal het je haar te zetten in een staat van funk die alleen zal verergeren en kost je op het einde.

Wat is al je ergste ontwarren nachtmerrie, en welke tools heb je gebruikt om het te temmen?

Reageer hieronder uw ontwarren ervaringen en best practices.

load...