Hoe de devacurl-buildup-breker mijn bounce terugbracht | NL.Inspinre.com
De mode

Hoe de devacurl-buildup-breker mijn bounce terugbracht

Hoe de devacurl-buildup-breker mijn bounce terugbracht

In een recent artikel heb ik uitgelegd hoe de zwangerschap mijn haar is veranderd. De toename van de lengte en het uiterlijk van dikker haar hebben fantastisch geweest - maar één verandering, echter, is zo respectloos. Mijn dierbare krulpatroon is veranderd. Mijn roots waren zo strak en krullend en nu leggen ze slap. Daarom is de release van DevaCurl's Buildup Buster niet op een beter moment kunnen komen. Hun innovatieve nieuwe product is een game changer te wijten aan het feit dat ze gebruik maken van een micellaire technologie om voorzichtig te reinigen van de hoofdhuid en het haar van product opbouw. Dus, wat betekent dat voor mij? Een serieuze wake-up call voor mijn krullen.

Wat is micellaire water?

Betekent het woord 'micellaire' u bekend voor? Dat komt omdat in de afgelopen jaren, een golf van huidverzorging merken hebben micellaire wateren in hun lijnen vrijgegeven. “Micellaire water ontleent zijn naam aan micellen, kleine balletjes van reiniging [olie] moleculen die zweven in het water," volgens schoonheidsexperts La Roche-Posay. Deze reinigende wateren zijn zacht genoeg voor gevoelige huid en effectief verwijderen van alle sporen van make-up terwijl het reinigen van de huid de schoonheid van micellaire wateren. Ze vereisen geen spoelen daarna.

load...

Dezelfde techniek is toegepast op DevaCurl Buildup breker, een micellaire water reinigende serum. Opbouw breker is niet naar laag schuim reinigende serum die zachtjes verwijdert afzettingen van hard water, het product en de omgeving zonder strippen haar van het vocht het nodig heeft. Bevat abyssinian zaadolie en jojoba esters te hydrateren en verzachten de hoofdhuid. Het is vrij van sulfaten, parabenen, siliconen, paraffine, minerale olie, ftalaten, DEA / MEA / TEA.

Hoe te gebruiken DevaCurl Buildup Buster

Buildup Buster kan worden gebruikt in plaats van uw traditionele reinigingsmiddel wekelijks of als dat nodig is. Begin met het goed spoelen van de haren en dan gebruik maken van de naald-neus tip voor toepassing in de gehele hoofdhuid te richten. Masseer de hoofdhuid goed en werk het door het midden van de lengtes en eindigt. Spoel en breng uw favoriete conditioner te ontwarren en te verzegelen in vocht. Eindig door spoelen grondig.

Hoe het maakte mijn haar gevoel

Mijn krullen houden van de originele DevaCurl Styling Cream dus na handdoek drogen, ik deel mijn haar en toe te passen door mijn krullen. Dan heb ik gebruik een diffuser om mijn haar te drogen en follow-up met een pick. Mijn uiteindelijke resultaat is een hoofd vol veerkrachtige krullen en een grote verbetering aan mijn krulpatroon bij de wortels.

Wie is dit?

Krullen die flauw en neer van productafzettingen gewogen zijn. Het is ook een geweldig alternatief voor degenen die niet graag de geur van een appelazijn spoelen. Als u gebruik maakt van een reinigende shampoo die strippen je haar dan zeker van zijn dat Buildup Buster zacht, effectief zullen zijn en hebben een frisse geur.

Let op mijn Buildup Buster demo:

Ben je te popelen om te proberen DevaCurl Buildup Buster zoals ik was?

Laat ons weten wat je denkt.

Volg ons op Instagram @NaturallyCurly en abonneer je op mijn YouTube-kanaal, Disco Curls.

load...