Hoe een ernstige allergische reactie op permanente haarkleur te voorkomen | NL.Inspinre.com
De mode

Hoe een ernstige allergische reactie op permanente haarkleur te voorkomen

Hoe een ernstige allergische reactie op permanente haarkleur te voorkomen

In het tijdperk van virale foto's en social media, degenen die hopen om hun verlangen te voldoen voor een verblijf op de trend kan mis gaan als ze niet over de juiste kennis die nodig is voordat je probeert een product te bezitten. We voelen de jeuk nieuwsgierigheid voor een nieuwe look, maar als budget factoren in veel streven naar de meest betaalbare, kosteneffectieve route te gaan.

Tylah Durie: Boxed, de winkel koopt haarverf is altijd al een toegankelijke route voor jonge mensen die niet de middelen hebben om een ​​afspraak met een professionele colorist, dat brengt me bij de laatste publieke visuele aan het licht om de gevaren te brengen boeken geweest. De Australische 16-jarige werd in het ziekenhuis deze week na een poging om haar wenkbrauw haren en wimpers thuis, wat haar ernstige chemische brandwonden aan haar oogbollen, alsmede een extreme allergische reactie op haar gezicht en de oogleden gaf tint.

load...

“Mijn ogen waren opgeblazen zoals reusachtige ballonnen, 'Durie vertelde Yahoo! Beauty.' Ik was schreeuwen en huilen. Mijn moeder zei dat ik zag eruit als een kikker omdat mijn wenkbrauwen waren omgeslagen en mijn ogen waren verschrikkelijk opgezwollen.”

Wat is de oorzaak een allergische reactie?

De chemische p-fenyleendiamine, kort voor 'PPD' in het haar en beauty-industrie, is een organische verbinding die vaak in permanente en natuurlijke haarverf om te helpen bij het behoud van het leven van de kleur na meerdere wasbeurten en styling. Hoewel het wordt beschouwd als een laag niveau toxiciteit hebben, PPD is een bekend irriterend en allergeen. Het is belangrijk om een ​​test te doen alvorens een product met PPD op je hoofdhuid, huid en haar. Volgens dermatoloog Dr. Debra Jaliman, ernstige haar allergische reacties gevolgen hebben voor ongeveer één op de 250.000 mensen. “Om ergens allergisch voor zijn, meestal uw immuunsysteem in contact met haar te komen en besluiten dat het niet leuk vindt, 'zegt ze.' Afhankelijk van hoe gevoelig je systeem is, kan de allergie langzamer ontwikkelen dan anderen.”

Foto courtesy van Next Shark

Terug in augustus ging het internet gek voor de "Chillest Koreaanse Dude Ever," die zijn afschuwelijke salon kleuring ervaring in een ongelukkige aaneenschakeling van beelden die de wereld een allergische reactie letterlijk ballonvaren toonde, vlak voor onze ogen gedocumenteerd.

Hoe om te voorkomen dat een allergische reactie op je haarkleur

Gelukkig zijn zowel mensen begonnen met tekenen van verbetering, maar natuurlijk, iedereen moet erop gericht zijn de bovenstaande scenario's helemaal te vermijden. Dit vergt tijd doorbrengen doen van de volgende dingen:

1. Doe altijd een patch test.
2. Onderzoek van de ingrediënten label.

Ga er niet vanuit dat, omdat een product wordt verkocht in winkels die het veilig zal zijn voor u om te gebruiken. Ons lichaam reageert op chemische stoffen op verschillende manieren, en mensen met een verzwakt afweersysteem dient extra voorzorgsmaatregelen te nemen, omdat ze een verhoogd risico op het niet hebben van de mogelijkheid om zo gemakkelijk om infecties te bestrijden of allergische reacties.

load...
3. Blijf op de hoogte van nieuwe formuleringen van uw favoriete merken.

Hoe kan ik een allergische reactie te verlichten

  • Appelcider azijn
  • Aloe vera
  • Havermout
  • Bakpoeder

Heeft u ooit een allergische reactie op haarverf ontwikkeld?

Lees 100% natuurlijke manier om Lichter Your Hair Color

load...