Hoe ik de juiste producten kies voor mijn natuurlijke haar | NL.Inspinre.com
De mode

Hoe ik de juiste producten kies voor mijn natuurlijke haar

Hoe ik de juiste producten kies voor mijn natuurlijke haar

Met honderden van haar bedrijven nu in de markt, het kiezen van de juiste producten aan de behoeften van uw haar te passen kan worden als op zoek naar dat ene laatste haren gelijkspel je dacht dat je had - wanhopig en vervelend! Velen van ons gewoon afgaan op een ledemaat en het beste van hopen. We kunnen kiezen voor producten die worden gepromoot door onze favoriete haren bloggers of kiezen voor doe-het-zelf recepten tot we geschikte winkel koopt producten. Als een van deze bent u, is hier een paar tips die hebben geholpen me identificeren van de juiste producten voor mijn haar: 

Begin met de behoeften van je haar

Haar producten zijn bedoeld om de behoeften van uw haar te passen. Voordat u contant geld in op uw producten, neem even de tijd om de toestand van uw haar te beoordelen. Voelt het droog of stijf? Heeft u gespleten haarpunten? Hebt u kale plekken en gevoelige plekken? Als je haar droog voelt en je hoofdhuid is schilferen, kunt u kiezen voor vochtinbrengende producten. Als je haar gemakkelijk breekt of is gemakkelijk gebogen uit vorm na wasdag, moet u wellicht eiwit-verpakte producten. Vergeet niet, haarproducten worden anders geformuleerd om de behoeften van onze haar te passen.

load...

Do not believe the hype

De natuurlijke haar gemeenschap is vol van beoordelingen op haar producten. Af en toe zijn er lovende kritieken van een product dat beweert te werken wonderen op onze haren. Ik herinner me een dergelijke een paar jaar geleden dat 6000mg van biotine, placenta, en bietensap gehad. Dit product is bedoeld om te klitten weg te smelten en het maximaliseren van vocht, maar na de hype weggeëbd, een aantal andere brouwsel in zwang was. Les geleerd: geloof niet dat de hype de hele tijd!

Zoek uit wat er in de pot

Uw producten formuleringen zijn de fundamentele factoren die de effectiviteit ervan zal bepalen. U wilt ervoor zorgen dat uw product de eerste ingrediënt is water / aqua. Andere ingrediënten zoals aloë vera sap of gedemineraliseerd water zijn ook geweldig, en ze kunnen eerst worden vermeld. Voor-eiwit verpakte producten, zie je ingrediënten zoals gehydrolyseerde tarwe, haver, keratine, en zijde eiwit. Voor vochtinbrengende producten, zie je ingrediënten zoals glycerine, glycerylstearaat, propyleenglycol, natriumlactaat, natrium PCA, acetyl, stearylalcohol, en cetearylalcohol. 

Echter, als je ziet ingrediënten die grotendeels onleesbaar zijn of dat er een hele hoop nummers zoals Red17 of Methoxoziedalialsiealliied bevatten (oke, ik heb alleen dat up), kunt u er zeker van zijn dat het product van uw keuze zal waarschijnlijk heb je weinig goeds.

Probeer monsters en doe je onderzoek

Als u een product kunt uitproberen voordat je koopt, doe dat dan. Als u geen toegang tot een product, Google het. Er kan een review online zijn op. Het is geweldig om te horen wat anderen denken van een product voordat je je hard verdiende geld te besteden. Als u een recensie niet kunt vinden, met alle middelen Google de ingrediënten. Zoek uit wat ieder eigenlijk doet voor je haar, zodat je weet wat te verwachten.

Maak het voor u werken 

De natuurlijke haar gemeenschap is vol met informatie. Er zijn veel verschillende manieren om stijl en de behandeling van uw haar. Eén persoon Holy Grail recept misschien niet voor je werken. Dit betekent dat je nodig hebt om dingen uit te proberen. Er is geen enkele formule aan natuurlijk haar. Wilt u extra ingrediënten zoals honing en aloë vera sap toe te voegen aan je haar mix, met alle middelen doen. Het hebben van natuurlijke haar is over het leren van wat voor jou werkt. U kunt veel informatie te verzamelen online, zoals je nu doet, maar om uw beste hoofd van haar hebt, moet u uw eigen haar specialist te zijn.

load...

Welke stappen gaat u nemen om ervoor te zorgen u het kiezen van de juiste producten voor je haar?

load...