Hoe ik mijn haarproducten opsla - als visuele productjunk | NL.Inspinre.com
De mode

Hoe ik mijn haarproducten opsla - als visuele productjunk

Hoe ik mijn haarproducten opsla - als visuele productjunk

Gezien hoeveel ik heb, of.everything, kan het een beetje moeilijk, maar het is niet minder waar. Echter, ironisch genoeg, ik kan niet tegen rommel. Het rommelt met mijn hoofd. Ik ben een maximalistische in elk opzicht, maar als alles een toegewezen plek heeft, kan ik niet omgaan. Dus om mijn tellers gewoon overspoeld met producten die niet goed zitten met mij te hebben. Maar als ik niet de producten op een regelmatige basis ziet, ga ik nooit om ze te gebruiken. Ze zullen vervallen, mijn haar zal lijden, mijn ziel zal lijden, is het helemaal een puinhoop. En ik weet dat sommigen van jullie zijn die er net als ik-visueel georiënteerde hoarders.er, verzamelaars. Dus dit is wat ik heb geleerd om mezelf te helpen op het gebied van opslag die, geen laden noodzakelijk voldoet aan mijn product junkie behoeften!

1. Kleine boekenkasten

Zoals te verwachten, mijn blerd (zwarte nerd) kont heeft veel boeken bij de hand. Nee, niet alle van hen zijn graphic novels, ook ik "gelezen te lezen". Ook, hou je mond. Maar nu ik grote meid banen en grote voertuigen voor een paar jaar heb gehad, heb ik het lopen van Half Price volledig vaker wel dan niet geladen. Dus dat liet me met een overbelaste kleine bookshelf.that onmiddellijk in mijn badkamer was gezet en bedekt met haarproducten. Zoals zo.

load...

Ik kan niet zeggen dat spul gericht op de rug zal niet de laatste wennen, maar aangezien ik dit alles stuff for work proberen, is een groot deel daarvan gaat uiteindelijk geschonken onder familie en vrienden als het niet de pan voor mij.

Perfect systeem!

2. Curios en Curiouser

Ik ben een sucker voor stof verzamelaars. Mooie vintage glas en porselein dingen gewoon bellen om me! En gelukkig, een paar van die dingen kan eigenlijk bedienen meer dan één doel. Net als opslag! Met behulp van flessen en vazen ​​tot hairties op te slaan, of kleiner tools zoals de tandenborstel je gebruikt voor je randen en uw eendenbek clips is niet alleen visueel aantrekkelijk, het is praktisch! Plus, krijgt u te kijken helemaal 'Pinteresty' voor je minimalistische vrienden.

Maak kennis met deze garage sales en aan de slag gaan!

3. Gratis en Clear containers

Helaas, ik bedoel niet vrij als in ze niet anything.unless kost je mijn ambacht opslag raid terwijl ik ook op school om je te stoppen, MAMA. Gewoon grappen, ik hou van haar, en ze is welkom op every.most.SOME van mijn spullen. Maar open duidelijke containers als dit

En dit

Daadwerkelijk kan worden gebruikt voor kleinere flessen, in het bijzonder al uw DIY oliën, heel gemakkelijk! Zoals ik in onze Pound legde voor pond uitdaging intro video, vond ik een glazen flesje van Phyto serum vernield bits uit onjuiste opslag in een lade van mij. Wat we niet de tijd om op te noemen hebben was dat ik vond het met mijn vingers als ik was betasten voor een pen. "Hmm, mijn schrijven werktuigen zijn meestal niet deze oily.or this.sharp" is niet een grote lijn van denken om ooit te hebben en op een meer zichtbare opslagoplossing als dit echt geholpen zou hebben. Niet dezelfde fouten die ik heb niet te maken. Boven en bescherm uw kleine artisanale formules. En je vingers.

4. Douche manden ROCK

Je weet wat ze je niet over douche manden vertellen? Ze daadwerkelijk kan worden opgehangen vrijwel overal. Check this out:

load...

Dat deel van mijn badkamer niet de beste verlichting te krijgen, maar je ziet waar ik ga met dit. Dat is alles gewoon chillen op sommige anders ongebruikte wallspace in mijn badkamer. En het werkt fantastisch! Toen ik op de universiteit, ik eigenlijk gebruikt mijn douche hanger vanuit huis als het verzorgen opslag hij is aangesloten op het stapelbed rails van mijn dorm bed. Het is iets goeds.

Dus wat als ik een appartement bewoner?

Eerlijk? Gewoon investeren in een aantal spackle. Ik heb geprobeerd om het hele gat-ding minder te doen, ik heb het echt. Maar mijn ziel schreeuwde om kunst op mijn muren, en mijn hoofdhuid riep voor de gemakkelijk bereikbare hydratatie. Als het helpt, het enige wat ik niet laten mezelf genoeg tijd voor toen ik mijn laatste plaats was het vullen van de gaten in de muren, en ik heb nog steeds het grootste deel van mijn borg terug, omdat ik diep gereinigd alles anders. Geloof me, mensen die een bedrijf maken van het bezit van onroerend goed weten te kleuraanpassing verf en de muur patching apparatuur bij de hand hebt, gaat het goed komt.

Getting even welke ideeën? U helemaal klaar om uw voorraad terug in je zichtlijn te krijgen?

Laat ons weten of je hebt gekregen geïnspireerd om Schoonmaak, of als je een know-it-all al, wat uw andere onconventionele storage oplossingen zijn in de comments! Ik ben altijd het maken van aantekeningen.

load...