Hoe ik zelfzorg doe met herstellende yoga | NL.Inspinre.com
De mode

Hoe ik zelfzorg doe met herstellende yoga

Hoe ik zelfzorg doe met herstellende yoga

Deze maand op NaturallyCurly we hebben het verkennen van Self-Care Beyond Hair. Onze Editor Devri beoefent zelfzorg door middel thrifting en Gerilyn, onze senior copywriter, beoefent vrijwilligerswerk (met puppies!). Voor mij, zelfzorg is iets wat ik de praktijk in de privacy van mijn huis, als een toevluchtsoord uit het dagelijks leven. Ik wil herstellende yoga doen 's nachts voordat ik ga slapen, want het is de beste manier om te ontspannen en rustig mijn gedachten voor mijn meest rustgevende slaap. Het betekent dat voor 10 of 15 minuten Ik ging in een yoga houding en te doen. Niets.

Dat klinkt misschien makkelijk voor u, maar als een nachtbraker die altijd gevoeld meest creatieve en alert 's nachts, ik vind het ongelooflijk moeilijk om mijn hersenen uitgeschakeld en in bed te krijgen. Rond 23:00 is wanneer ik plotseling het gevoel gemotiveerd om mijn hele appartement schoon te maken, te reorganiseren mijn kast, en start een nieuwe creatieve project. Omdat ik een nachtbraker die ook krijgt vroeg om mijn hond te lopen en dingen gedaan te krijgen in de ochtend, dat betekent dat ik ben voortdurend bezig met te weinig slaap. Dit is de reden waarom mijn zelfzorg sessies zijn van cruciaal belang voor mijn gezondheid en het zijn mijn meest productieve zelf gedurende de dag. Plus als ik ooit ga naar de resolutie van steeds een ochtendmens mijn New Year's te bereiken, moet ik beginnen met mijn nachtelijke routine. 

load...

Wat is herstellende yoga?

Het kan zijn dat het afbeelden van inspannende poses, 100 + graden temperaturen en overvloedige hoeveelheden van zweet, maar dat is niet het punt van het herstelrecht yoga. Het is eigenlijk precies het tegenovergestelde. Restorative yoga het aanhouden van eenvoudige poses voor langere tijd en ontspannen diep in hen zonder na te denken of beweging. Een bekende pose is savasana, of lijk pose, dat is net zo eenvoudig als op je rug ligt. Maar je kunt ook opnemen zachte wendingen of strekt zich uit tot echt het meeste voordelen voor uw lichaam. Restorative yoga is een zachte en helende manier te rekken en te bewegen wanneer gewond, en is ook een manier om te beginnen met het beoefenen van mindfulness.

U kunt zien hoe ik de praktijk zelfzorg in mijn woonkamer hier.

Zoals we al het verkennen van zelfzorg deze maand dat het viel ons dat er zo vele unieke en persoonlijke manier die iedereen beoefent zelfzorg in hun eigen leven.

Ik zou graag horen wat zelfzorg betekent voor u in de reacties hieronder!

Let op de volgende:

Hoe Devri beoefent zelfzorg door middel thrifting

Waarom Gerilyn zelf-zorg is in dienst van anderen

Als wat u ziet? Voor meer artikelen zoals deze, meld je aan voor onze nieuwsbrief!

load...