Hoe je je haar kunt conditionen met henna, volgens curlynikki | NL.Inspinre.com
De mode

Hoe je je haar kunt conditionen met henna, volgens curlynikki

Hoe je je haar kunt conditionen met henna, volgens curlynikki

Waarom moet een henna verdoezelen?

Een henna gloss wordt gebruikt wanneer u subtiele kleurverandering samen met diepe conditioning willen. Het is makkelijker om toe te passen vanwege de prachtige slip door de conditioner, veel gemakkelijker te spoelen, en laat je haar glad en zacht, in tegenstelling tot krakend en droog na een rechte of volle sterkte henna behandeling.

Ik belde onlangs het een "mild henna," maar ik zou graag terug te trekken dat. Ik begon te denken.. Het zou worden beschouwd als een milde henna als ik minder henna en conditioner gebruikt. Mijn mix was 50/50.. Dus ik denk dat ik meer van een "conditioning henna behandeling!" Vergeet niet dat het onroerend goed in henna dat het haar rode kleurstoffen is dezelfde die omstandigheden, versterkt, defrizzes en verzacht. Het mengen in 1 of 2 eetlepels van henna (in een kopje of twee van conditioner) zult u zeer weinig kleurverandering geven, maar u zult ook missen op de volledige effecten van henna conditionering krachten.. Dus je zult moeten maken dat noemt jezelf.

load...

Dit zou een geweldige optie voor twee soorten mensen zijn:

  • Degenen onder jullie die willen zien wat de hype over is, zonder dat de kleur inzet. Zorg er wel voor om te testen streng, en tot mijn recept te wijzigen. Je moet meng 1-2 eetlepels van henna rechtstreeks in uw conditioner (niet toe te staan ​​voor het vrijmaken van kleurstof) en slechts leave-in 20-30 minuten. Henna is sterk, dus altijd testen streng. De rode zal kruipen op ya er snel bij!
  • Faithful henna-ers die willen zacht, glad resultaat te ervaren bij het spoelen. Het is echt geweldig! Mijn 50/50 mix liet me met soortgelijke vrijmaking van kleurstof, kleur opname (ik was verrast), versterking, en glad te maken. Ik ben onder de indruk.

Wat je nodig hebt:

  • BAQ Henna (ten minste 100 g) - Ik gebruik Jamila henna
  • Groene thee
  • Een lichte, eiwit-vrij conditioner - Ik hou van Tresemme Naturals
  • Optioneel: honing, ongezoete yoghurt (sommige mensen gebruiken Yoghurt in plaats van de conditioner)

Instructions

Meng het
  • Voeg 100g Jamila henna tot 1,5 kopjes warme groene thee met 2 of 3 theezakjes
  • Meng 1 kop conditioner

Het toepassen

Mijn recept aan te passen en laat het in minder tijd als je slechts een subtiele kleurverandering willen. Als u wilt dat de volledige voordelen van kleur en henna conditionering bevoegdheden, laat voor minstens 4 uur (ik laat mijn in 's nachts).

Spoel het
Opvolgen

Daar heb je het mensen! Ik hoop dat dit nuttig is.

Heeft u vragen over henna hebben, controleer mijn Henna Q & A.

load...