Hoe maak ik een oude twist wakker nadat ik erop heb geslapen? | NL.Inspinre.com
De mode

Hoe maak ik een oude twist wakker nadat ik erop heb geslapen?

Hoe maak ik een oude twist wakker nadat ik erop heb geslapen?

Het is al eerder gebeurd voor ons allemaal. We brachten uur op het wassen, conditioneren en styling onze haren, alleen voor het aan slechts één dag duren. We sliepen met sjaals, satijnen kussenslopen, en gebruikte elke truc in het boek, maar de stijl net lijkt niet te lang duren. Onze krul vriend, queent_nae, vraagt ​​ons de volgende in Curly Q & A.

Vraag

Hoe kan ik vernieuwen een oude twist out nadat ik heb geslapen op het? Als ik slaap op een twist met slechts een satijnen sjaal op, vind ik mijn kapsel oud en gematteerd aan te kijken. Het is te veel gedoe voor mij te re-twist of opnieuw vlechten mijn 4a haar elke nacht. Dus wat zou je aanraden me doet om mijn krullen fris op de tweede dag te houden? Btw, werkt pineappling niet voor mijn haar omdat mijn haar is niet lang genoeg voor het.

Antwoord

Iets dat je in gedachten moet houden terwijl u styling is om ervoor te zorgen dat u voldoende product aan te brengen en de juiste techniek te gebruiken tijdens het stylen van je haar. Onthoud altijd dat de manier waarop je je haar ingesteld zal worden weerspiegeld in de resultaten. Dit is een belangrijke factor voor langdurige kapsels. Voor uw twist outs, probeer dan het maken van kleinere secties, die kleiner wendingen zal veroorzaken. Probeer ook rodding de uiteinden van je wendingen. Deze tips zal je haar meer definitie en de krullen zal strakker, waardoor het wat langer duren.

load...
Optie 1: Retwist

Er zijn een paar manieren waarop u uw kapsel kunt bewaren na een lange styling sessie. Re-draaien is een optie, maar je hoeft niet opnieuw te draaien elke nacht. U kunt uw haar overmanipulate door te doen die elke nacht. Probeer opnieuw draaien om de 1-2 dagen. Terwijl opnieuw draaien, spray je haar lichtjes met water en een kleine hoeveelheid van het product aan te brengen om het haar tijdens het opnieuw draaien. Dit zal de twist toestaan ​​uit om meer definitie, die het kan veroorzaken om langer mee te hebben. 

Optie 2: satijnen kussensloop

Een andere optie kan zijn het overschakelen van uw satijnen sjaal voor een satijnen kussensloop. Je zei dat je haar oude en gematteerd eruit zal zien. Bent u zweten 's nachts? Sweat een rol kan zeker spelen in uw kapsel niet blijvend. Het kan de mat kwestie absoluut veroorzaken. Het overkomt ons allemaal, waaronder ikzelf. Misschien is de satijnen dop waardoor je te zweten. De satijnen kussensloop kan toestaan ​​dat je haar om te ademen en te minimaliseren zweten 's nachts en ook het beschermen van je haar.

Optie 3: Wijzig uw ananas

Tot slot, ik weet dat je zei dat ananassen niet voor je haar werk doen. Maar, heb je gekeken naar de aangepaste manieren om je haar ananas? Ik dacht precies hetzelfde ding en ananas paardenstaarten niet voor mij werken. Ik realiseerde me dat een singlepineapple paardenstaart niet mijn krullen heeft behouden. Echter, twee paardestaarten (een aan de voorkant en de achterkant) beter werken en laat me de definitie houden en strek de wortels van mijn haar. Check dit artikel over hoe je haar ananas, ongeacht uw lengte. Probeer het gebruik van satijn scrunchies om je haar te beschermen en het behoud van uw krullen ananas.

NaturallyCury wereld wegen, hoe doe je vernieuwen uw twist out?

load...