Hoe te reageren wanneer iemand zegt, ik hou niet van mijn haartype | NL.Inspinre.com
De mode

Hoe te reageren wanneer iemand zegt, ik hou niet van mijn haartype

Hoe te reageren wanneer iemand zegt, ik hou niet van mijn haartype

Wanneer iemand het sentiment uitspreekt: “Ik hou niet van mijn haar type. Hoe kan ik dit oplossen?”Mijn gedachten beginnen te spiraal in een afgrond van frustratie en empathie. Mijn geest loopt meteen door wat ik heb gepland voor de dag in het geval dat dit gesprek wordt langer dan ik had verwacht. Soms zijn ze beknopt en de andere keer meer tijd nodig. Sommige mensen misspeak wanneer ze zeggen dat ze niet graag hun haartype. Natuurlijk in onze niche online community gaan we ervan uit dat het gebruik van haartype betekent krulpatroon maar dat is niet altijd het geval. Ik mensen vragen altijd om hun bezorgdheid uit te leggen, zodat ik kan beter inzicht krijgen in hun behoeften en hen op de juiste wijze, of het nu NaturallyCurly.com, een product aanbeveling of een trichologist. Hier zijn een paar uitspraken die veel nieuwelingen geneigd te zeggen bij het delen van hun zorgen. 

“Mijn haar is zo droog.”

Soms als mensen zeggen dat ze niet graag hun haartype, ze zijn echt in de war over hoe om hun zorgen goed te communiceren. Voor sommige vrouwen is haartype opgevat als puur tactiele. Als ik hen vragen om uiteen te zetten, hebben ze de neiging om te zeggen: “Het is zo droog.” Vandaar dat we in een aangenaam gesprek over regimes, producten en ingrediënten te gaan. Vragen over hun regime en producten die gewoonlijk zorgen voor meer duidelijkheid over de reden waarom ze niet zouden kunnen worden het bereiken van de gewenste resultaten. Veel nieuwelingen zijn niet goed geïnformeerd over het lezen van etiketten. Net als veel, ze vallen ten prooi aan reclame. Zij zien de 4 € prijskaartje met het woord natuurlijk op het etiket en gaan met haar.

load...

“Mijn haar zit vast aan mijn hoofd.”

Wanneer mensen zijn gewend aan het föhnen en plat strijken, natuurlijk is er kans dat het beheersen van een twist out, een flatscreen-twist uit, en vlechten uit een uitdagende aanpassing zal zijn. Geduld is de sleutel. In Jenell B. Stewart's video 8 redenen waarom uw Twist Outs zijn A Hot Mess ze geeft zeer specifieke tips over het bereiken van een bepaalde twist out. Het geven van les suggesties is een geweldige manier voor mensen om de veelzijdigheid van hun structuur te zien.

“Mijn haar is mooi als het nat is.”

Handhaving van de definitie van je haar terwijl het nat is een combinatie van het juiste product en de techniek. Zuster Scientist richt zich op hoe om te krullen definitie in haar uiteenzetting van Hoe Frizz Tame te behouden, volgens de wetenschap. Merk op hoe ik zei te behouden en niet te creëren. Haarverzorgingsproducten kan niet krullen maken, alleen vast te leggen of te verbeteren. De beste manier om je krullen definitie te verbeteren is om te beginnen met gehydrateerd haar. Droog haar is meer kans op kroezen, dus zorg ervoor dat je haar goed gehydrateerd is de eerste stap. Sommige textures zijn van nature kroes, zodat kroes is niet altijd een indicator van droogte of schade. Hier heb ik de neiging om te vragen over moisturizers en styling product en hen om een ​​paar wassen en ga tutorials met vrouwen die hun krulpatroon gedeeld.

“Mijn haar niet krullen.”

Ik wilde deze verklaring van vorige aanpakken omdat het altijd brengt me het meest verdriet. Op dit moment is het belangrijk om niet zo overweldigd door frustratie dat je reactie is neerbuigend te worden. Gebruik je onderscheidingsvermogen om te beslissen of dit is een tijd voor een geschiedenisles die gepaard gaat met liefde en aanmoediging of gewoon een simpele “Je haar is mooi ook.” Er zijn talloze vrouwen die willen gaan of terug te keren natuurlijk, maar zijn zich niet bewust van het potentieel emotionele of mentale aspecten die zich kunnen voordoen wanneer uw werkelijkheid je verwachtingen niet voldoet. Ik weet dat het niet zo diep voor iedereen, maar het is inderdaad voor velen. Dit is een tijd zacht, liefdevol en vriendelijk te zijn. Iedereen komt niet naar dezelfde plaats je zo snel als je deed en wat er nooit! Een ander ding dat we (gekruid of veteraan naturals) hebben de neiging om te vergeten is dat je niet kunt verwachten dat iedereen een haar liefhebber. Hoewel ik altijd mensen te stimuleren om hun onderzoek te doen, niet gapen wanneer ze je vertellen dat ze gebruik maken van Pink Lotion of bespotten wanneer ze niet weten over de verschillende soorten van siliconen.

load...

Wanneer mensen minachting over hun haartype te uiten, niet meteen te ontslaan als zelfhaat. Vraag meer vragen om te zien waar het concern echt ligt. Wanneer (niet als) je onwetend zijn over een onderwerp dat u niet weet welke vragen te stellen of hoe om hen te vragen. Als het niet haarverzorging, het is een autodealer, spreekkamer, sollicitatiegesprek, of grote universiteitscampus. Geloof het of niet, hebben we er allemaal geweest dus laten we zien een beetje meer liefde aan de newbies.

load...