Iedereen doet het, niemand heeft het erover: Greenwashing | NL.Inspinre.com
De mode

Iedereen doet het, niemand heeft het erover: Greenwashing

Iedereen doet het, niemand heeft het erover: Greenwashing

Volgens Perry Romanowski, ervaren cosmetisch chemicus, auteur en bedenker van Chemici Corner, zijn er drie categorieën die een vennootschap kan vallen bij het formuleren van natuurlijke producten, hier vermeld in volgorde van minst schoon schoonste.

  • Niveau 3 - Greenwashing
  • Niveau 2 - Het formuleren van een standaard
  • Niveau 1 - Het formuleren van de natuur

Greenwashing

De meest populaire van de drie niveaus wordt greenwashing. Als de trend van het leven een schoner, groener leven, hebben de grote schoonheid merken gevangen op en op maat van hun producten aan onze taal spreken. Veel van de belangrijkste product bedrijven vallen in deze categorie en met goede reden. Het is goedkoper om producten met synthetische ingrediënten te maken en als we een aantal van de siliconen te leren kennen en oppervlakteactieve stoffen zijn erg goed in het beheer van onze haren voor de korte termijn, waardoor de consument koopt meer product en de cyclus gaat verder.

load...

Het formuleren van een standaard

Niet alleen populair retailer Whole Foods hun eigen formules, ze zijn ook zeer selectief over de producten die ze verkopen in hun winkels. Hun bedrijf beschrijft trots hun selectief proces, “Momenteel zijn er 50 ingrediënten voor bij conventionele body care producten die niet zijn toegestaan ​​in een body care producten die wij verkopen. Dat geldt ook voor ftalaten, micro beads, triclosan, BHT, BHA, aluminiumchloorhydraat, en nog veel meer. Echter, het creëren van een product met geen onaanvaardbare ingrediënten garandeert niet dat Whole Foods Market zal verkopen. Onze kopers zijn over het zoeken naar de meest verse, meest gezonde, minimaal bewerkte producten gepassioneerd.”Ja om Carrots zegt ja tegen natuurlijke ingrediënten en gerecyclede materialen, de productie van 95% natuurlijke producten en zegt nee tegen‘parabenen, petroleum, ftalaten en SLS.’

Het formuleren van de natuur

Een van de grootste uitdagingen van het formuleren van natuurlijke cosmetische producten is het vinden van natuurlijke manieren om het product te bewaren zodat het niet kan bederven in de winkelrekken. Helaas, de cosmetische industrie moet nog een volledig natuurlijk bewaarmiddel voor de producten te vinden, zodat ze moeten creatieve manieren om hun producten laatste te maken. Dat wil niet zeggen dat het onmogelijk is, maar we moeten nog een natuurlijk bewaarmiddel oplossing voor op water gebaseerde producten zoals shampoos en conditioners te vinden.

Waarom is dit zo belangrijk?

Het varieert voor algemene consumenten, afhankelijk van uw niveau van bezorgdheid over ingrediënten, maar in de krullend haar gemeenschap is het zeer belangrijk. Geweven haar heeft de neiging om op de droger of potentieel kwetsbare kant, zoveel krullend consumenten steeds meer bezig met de ingrediënten die ze op hun haar. Het kennen en begrijpen van deze drie niveaus helpt de gekrulde consument om weloverwogen beslissingen te nemen bij het maken van aankoopbeslissingen.

load...

Bijvoorbeeld, als u vindt dat synthetische ingrediënten (voorbij conserveringsmiddelen) schadelijk zijn voor je haar, dan kunt u naar een hoger niveau te formuleren, zoals niveau één of zelfs niveau twee te kiezen. Dit kan extra onderzoek in het maken van keuzes nodig, maar het verschil wordt weergegeven in uw haar gezondheid. Als u vrij zorgeloos met ingrediënten kunt u zich vrij om selecties te maken uit alle drie niveaus van het formuleren van voelen.

Ga je uit uw manier om producten samengesteld uit de natuur te kopen?

load...