Ik kom uit een familie die echt lang haar koestert | NL.Inspinre.com
De mode

Ik kom uit een familie die echt lang haar koestert

Ik kom uit een familie die echt lang haar koestert

Ik werd een transitioner, want ik kom uit een familie die echt koestert lang haar. Mijn haar was altijd raakte mijn maag, totdat ik besloten om het bleken van een ombre effect. Ik zou mijn haar recht te maken elke dag en ik kreeg een perm want ik wilde het uit te proberen; geen van deze geholpen mijn haar. Mijn haar geleidelijk kreeg korter en korter. Ik wist niet dat het beginnen aan mijn schouders aanraken totdat mensen me vroegen, “waarom heb ik mijn haar knippen?” Ik was zeker een transitioner. Ik was nog niet klaar praktisch kaal te zijn, wist ik dat ik zou geen vertrouwen in mezelf te hebben.

Hoe zou je je haar beschrijven?

Mijn haar heeft veel volume en is erg dik. Ik zou zeggen dat ik een 3b krulpatroon. Het is niet al te veel nodig om mijn haar te hydrateren.

Wat vind je het over je haar lief te hebben?

Ik hou van hoe veelzijdig het is. Het duurt echt goed te worden rechtgetrokken, maar eerlijk gezegd heb ik niet meer de zorg voor dat.

Wat is het meest memorabele deel van uw reis geweest? Is het makkelijk of moeilijk of allebei geweest?

load...

De meest memorabele deel was toen ik waste mijn haar en hoefde niet te perm staven aan de uiteinden van mijn haar te zetten, omdat het van nature gekruld op zijn eigen. Het is zeker moeilijk, want ik was de enige natuurlijke in mijn familie. Iedereen om me heen hield me te vertellen om mijn haar recht en ik zou gewoon niet toegeven.

Wat zijn (of waren) sommige van uw favoriete overgang kapsels of de huidige dos'?

Sommige van mijn favoriete overgang stijlen werden vlecht outs, ik denk dat ze zeker mijn leven gered. Perm staaf en Flexilat sets gaf me wand krullen zonder de staf. Ik zeker nog wel permanenten staaf sets op mijn haar. 

Wat zijn uw ervaringen geweest als een 'natuurlijk'? Elke memorabele reacties van familie of anderen?

Toen ik mijn haar rechtgetrokken voor het eerst over een lengte check iedereen in mijn familie was geschokt, maar ook vrienden. Mijn haar is nog nooit zo dik en gezond geweest.

Wat is je haar regime?

Nadat ik mijn haar te wassen, neem ik een spray fles gevuld met 1 deel conditioner en 2 waaraan water en spuit mijn hele hoofd vochtig na ontwarren het. Daarna heb ik deel mijn haar in vier delen. In elk deel gebruik ik de Shea Moisture Hair Mask en Curl Cream naar het midden van de as en de uiteinden van mijn haar voor de ultieme vocht. Na, ik olijfolie van toepassing op al mijn haar en enkele Vaseline Cocoa Butter aan mijn uiteinden. Vul ik het hele proces met Curl Cream Bedhead op mijn krullen te definiëren. En dan heb ik het gedaan.

Wat zijn sommige van uw favoriete natuurlijk haar websites, YouTubers of blogs?

Ik kijk veel Naturals op YouTube, zoals NaturalNeiicey, SunKissAlba, Andreaschoice, BerryBeautiful, SayriaJade, Leahallyannah, Glamtwinz334, Muchmorethanbeauty en Lanasummer. Ik heb mijn eigen Youtube kanaal om anderen met natuurlijk haar en make-up tutorials te helpen.

Alles wat u wilt dat de lezers om te weten? Inspirational woorden?

Geef niet op! Eerlijk gezegd, het is moeilijk in het begin gaat natuurlijk want iedereen is zo gewend geraakt aan steil haar, maar geloof me, het gaat af te werpen in de lange termijn. Denk niet over het proces, na te denken over de uitkomst en hoe mooi en stralend je haar gaat worden. Hou van je natuurlijke zelf.

load...

Waar kunnen mensen vind je meer informatie?

Je kan me vinden op Instagram @ Royal.tee en op YouTube @ Royal.tee  

Hoe is uw dating leven als een natuurlijke? Is het een positieve of negatieve ervaring geweest?

Ik heb zeker hebben gekregen veel meer aandacht zijnde een natuurlijk omdat mijn haar is zo groot in het algemeen. Ik zou zeggen dat het een positieve ervaring, omdat de jongens die ik heb gedateerd vond dat mijn haar was echt en niet een weefsel. Bovendien is het een conversatie starter.

Dit interview werd dat geleid door Global Couture en gepubliceerd door CurlyNikki.

load...