Je haar laat je niet in de steek, het kan dit zijn | NL.Inspinre.com
De mode

Je haar laat je niet in de steek, het kan dit zijn

Je haar laat je niet in de steek, het kan dit zijn

Dus als je het ziet niet vraag je je af: "Waarom is mijn natuurlijke haren mij niet?" Nou, je haar niet lukt je nooit. Het is waarschijnlijk uw routine.

Als mijn haar bloeide, dat deed mijn klitten. Mijn washdays groeide langer en mijn frustraties begon te monteren. Gezond verstand is niet zo gebruikelijk als men zou denken, dus het was veel te lang voordat ik de verbinding die langer haar betekende meer klitten gemaakt. Het was zelfs nog langer voordat ik tot het besef dat ik nodig had om mijn routine te veranderen kwam. Ik verloor te veel haren om een ​​krankzinnige strijd die meer interne was (in mijn ogen) dan in mijn haar. Mijn haar was niet het probleem, ik was het probleem.

Vaak nieuwe naturals en zelfs gefrustreerd veteranen geven het natuurlijke haar reis voor het geven van een volledige en eerlijke kans. Mijn probleem was simpel. Ik moest mijn routine te veranderen. Ik nodig had om mijn haar te wassen in secties en zijn strategisch in mijn wassen routine. We hebben allemaal geworden comfortabel met een kapsel, een wassen routine, en een bepaald product, dus als je ziet het niet vraag je je af: “Waarom is mijn natuurlijke haar falende me?” Nou, je haar niet lukt je nooit. Het is waarschijnlijk uw routine.

load...

Is uw kapsel schade aan je haar?

Net als overmatig gebruik van eiwit of het dragen van vlechten te strak te vaak, te veel van het slechte haar praktijk kan schadelijk zijn voor gezond haar. Vaak een praktijk of stijl op zich is niet slecht, maar overmatig gebruik kan schade veroorzaken. Als u in uw haar op dezelfde plaats te vaak en je begint te breken zien, kan het tijd voor een ander deel zijn. Als u merkt randen zijn dunner en je draagt ​​strakke paardenstaart, dan kunt u verschillende stijlen te proberen. U kunt comfortabel met een kapsel, maar je haar kan een pauze nodig.

Als u in uw haar op dezelfde plaats te vaak en je begint te breken zien, kan het tijd voor een ander deel zijn. Als u merkt randen zijn dunner en je draagt ​​strakke paardenstaart, dan kunt u verschillende stijlen te proberen. 

Dunner wordend haar of kale plekken moet altijd een waarschuwing dat er iets mis is. Het hoeft niet altijd voorkomen meteen nadat u een stijl die te veel spanning toegevoegd of te hoog vuur werd tijdens een steiltang toegepast droeg. Soms duurt het tijd voor de schade te voorkomen, zodat het kan moeilijker zijn om vast te stellen wat de oorzaak is. Houd in gedachten dat de gemiddelde persoon overal zal verliezen van 50 tot 100 haren per dag en dunner wordend haar is heel gebruikelijk bij vrouwen.

Dunner wordend haar of kale plekken moet altijd een waarschuwing dat er iets mis is.
Laat uw styling gewoonten veroorzaakte schade?

Volgens Health.com, kan haar dunner of verlies van fysieke stress, zwangerschap, te veel vitamine A, en erfelijkheid als vrouwelijke kaalheid (alopecia androgenetica). Een ander groot probleem is slecht haarverzorging, die uiteindelijk droog, bros haar of haar dunner kan creëren. Livestrong merkt agressieve producten, excessing warmte styling, en zelfs strakke paardenstaarten kunnen allemaal schuldigen voor haar dunner.

Je haar is groeiende en veranderende met u mee, en zoals we comfort met stijlen, producten en routines, kunnen ze vast te zitten in de tijd als alles is verhuisd. Luister naar je haar en kijk naar de tekenen van overmatige shedding, droogte, breuk, of dunner wordend haar. Soms is een eiwit behandeling is niet de enige oplossing. Soms is het tijd voor een nieuw kapsel.

load...