Kianas type 3c krullerig haarroutine | NL.Inspinre.com
De mode

Kianas type 3c krullerig haarroutine

Kianas type 3c krullerig haarroutine

Als bleekmiddel blond krullend meisje, Kiana's Type 3c regime is alles over het maken van zorgen dat haar krullen gezond te blijven en poppin' ondanks haar kleur onderhoud. Door haar reis als een blonde, Kiana ontdekte de producten en trucs die haar vocht te stimuleren en de toon van de messing. Kijk maar eens wat ze in dit jaar de Editors' Choice awards gestemd, en hoe ze gebruikt ze.

Wash Routine

Pre-Poo: De Mane keuze Heavenly Halo Herbal Hair Tonic & Sojamelk Deep Hydration Pre-Poo

Omdat paarse toning shampoos kan worden drogen aan haar krullen, Kiana graag pre-poo met een hydraterende olie, zoals deze van de Mane keuze.

Shampoo: Up North Naturals Clean Curls Cleanser

Kiana beschikt niet over een set wassen schema, zodat ze wacht tot haar krullen de behoefte voelen om te worden gereinigd. Zodra ze dat doen, ze bereikt voor iets dat zal haar niet uitdrogen verder.

load...

Conditioner: Conditioner Eden Bodyworks Citrus Fusion

Deze rijke conditioner is super hydraterende en net wat Kiana om haar krullen voelen bouncy nodig heeft.

Style Routine

Styler: Redavid Olie van de orchidee Dual Therapy

Kiana heeft bijna iedereen omgezet in het kantoor om het gebruik van deze Redavid Olie van de orchidee. De unieke dubbele pomp betekent dat je cocktail precies de juiste hoeveelheid van room en olie voor uw krul op een bepaalde dag.

Eenmaal per week Routine

Behandeling: Olaplex No. 3 Hair Perfector

Hoewel dit technisch gezien een spoelen-out behandeling, Kiana vindt dit het beste werkt voor haar toen ze een beetje laat in. Ze gebruikt het een paar keer per week na het krijgen van haar haar gebleekt, en gebruikt ze het wassen dag een keer per week.

Deep Conditioner: DevaCurl Melt Into Vocht Matcha Butter Conditioning Mask

Dit masker is een luxe wekelijkse traktatie die Kiana bladeren op een keer per week gedurende 10-15 minuten voor het spoelen.

Vernieuwen Routine

Tool: krullend haar Solutions H20 Water Bottle

Terwijl Kiana haar haar borstelt uit en de toepassing van haar producten, ze houdt haar haren nat te weken. Als het begint te drogen tijdens haar styling proces ze rewets het met deze lekkere fles mist water. Ze gebruikt deze om haar te krullen te vernieuwen voor de rest van de week.

Laat In: Mielle Pomegranate & Honey Leave In Conditioner

Kiana houdt van de manier waarop dit leave-in geuren en dat ze kan het gebruikt als een licht opfriscursus gedurende de week, want het geeft haar houvast, zonder de crunch.

Bekijk hieronder de volledige routine Kiana's.

Vind de volledige lijst van Choice Award winnaars Editors' hier.
load...