Kun je dagelijkse conditioner gebruiken als leave-in? | NL.Inspinre.com
De mode

Kun je dagelijkse conditioner gebruiken als leave-in?

Kun je dagelijkse conditioner gebruiken als leave-in?

Op Facebook, CurlTalk, en in de commentaren hieronder artikelen, curlies vragen ons vaak: kan een dagelijkse conditioner gebruikt worden als een leave-in? Laten we beginnen met de bedoeling. Waarom zou iemand gebruik maken van een dagelijkse conditioner (aka een spoeling-out conditioner) op deze manier?

 • Je liep uit de leave-in conditioner
 • Je moet om geld te besparen
 • U wilt uw product arsenaal krimpen
 • U houdt van het ruim en het gewicht van de dagelijkse conditioner, die gewoonlijk wordt gebruikt voor het wassen en go's (bijvoorbeeld Mahogany Curls)

Wat is het verschil tussen de dagelijkse conditioners en leave-ins?

Hoewel je niet weet dat je haar bezit is van een elektrische lading kan zijn, cosmetische wetenschappers, en ze dienovereenkomstig te formuleren uw haarproducten. Hair heeft een negatieve lading en de kracht van die kosten zijn gebaseerd op de porositeit van het haar. Bijvoorbeeld, droog, chemisch behandeld en beschadigd haar zal een sterke negatieve lading hebben. Conditioners zijn geformuleerd om een ​​positieve lading te houden, dus het aantrekken van de ene naar de andere.

load...

Daily Conditioner

Dagelijkse conditioners houdt een positieve lading en werken om praktisch in de gaten en scheuren in de cuticula of buitenste beschermende laag van de haarschacht te vullen. Dit cuticula kan veranderen in de tijd chip van gewone weersinvloeden, chemische verwerking, en overmatige manipulatie en een conditioner moet glad en de strengen versterken door herstellen zijn as.

Leave-in conditioner

De leave-in conditioning formule lijkt, omdat het ook een conditioner die aantrekt de negatieve gebieden van het haar. Er zijn echter belangrijke verschillen. De leave-in is licht geformuleerd en kunnen worden toegepast na de dagelijkse conditionering formule is uitgespoeld. De conditioner fungeert als een barrière rondom de haarschacht terwijl het haar wordt voorbereid, uitgekamd en vormgegeven na reiniging en conditionering. Hoewel het vol van conditionering agenten, in een poging om te overleven op uitsluitend leave-in conditioner zou onvoldoende conditionering voor de gewone slijtage van het haar. Het is in uw eigen belang om producten te gebruiken zoals ze werden geformuleerd voor de beste resultaten.

Het is in uw eigen belang om producten te gebruiken zoals ze werden geformuleerd voor de beste resultaten.

Aan de andere kant kunnen er momenten dat je uit je leave-in conditioner te zijn en ervoor kiezen om niet uitspoelen uw gewone conditioner. Als dat het geval is, laten we horen van een deskundige. We vroegen een vertegenwoordiger van Miss Jessie's, of hun Miss Jessie's Crème De La Crème Conditioner gebruikt kan worden als een leave-in plaats van de Miss Jessie's Leave-in Condish, en ze zei dat “Ja, u mag onze vaste conditioner te gebruiken als een leave-in als een alternatief als je niet beschikt over een leave-in, maar zorg ervoor dat u minder gebruiken dan het bedrag dat u zou doen als u deze uit te spoelen, om afzettingen op het haar en de hoofdhuid te voorkomen, waardoor het te schilferen en beïnvloeden het resultaat van uw styling resultaten.”

Pas op voor opbouw

Een opeenhoping van product residu op de haarschacht kan van invloed zijn het vermogen van uw haar worden versterkt door andere haarproducten (dwz styling producten), omdat de formule van een dagelijkse conditioner is sterker dan die van een leave-in conditioner. Helaas, te veel van het goede kan een slechte zaak zijn. Dus wat maakt DevaCurl en conditioners Miss Jessie's zonder risico? Het is de afwezigheid van niet-wateroplosbare siliconen. Gebruik deze handleiding bij het kiezen van je conditioner om product opbouw te voorkomen door Audrey Davis Sivasothy, auteur van The Science of Black Hair: A Comprehensive Guide to haarstructuur. 

load...

Gemakkelijk verwijderd worden met water

 • Dimethiconcopolyol
 • PEG / PPG siliconen
 • Laurel methicon copolyol
 • Hydroxypropyl

Hardnekkige / Vereist Wasmiddel / oppervlakteactieve verwijderen

 • Dimethicone
 • Dimethiconol
 • Behenoxy dimethicon
 • Fenyltrimethicon
 • Simethicone
 • Trimethicone
 • Polydimethylsiloxaan

Als uw dagelijkse conditioner één van de koppige ingrediënten op de bovenstaande lijst bevat, dan is het het beste als je het niet gebruiken als uw leave-in conditioner.

Neem de informatie die je hebt geleerd en beslissen wat het beste is voor uw kostbare strengen. Misschien is je haar is gevoelig voor opbouw, zodat je niet voor kiezen om risico's te nemen of misschien wilt u uw merk van conditioner veranderen om het gemakkelijk om ingrediënten te verwijderen naar uw smaak te nemen. De keuze is aan jou!

Dus, wat doe je als een leave-in conditioner? 

load...