Meisje, je haar heeft dorst | NL.Inspinre.com
De mode

Meisje, je haar heeft dorst

Meisje, je haar heeft dorst

We hoeven niet een raket wetenschapper om ons te vertellen of ons haar droog is. Voor de meeste curlies, dat is volledig natuurlijk. Maar er zijn veel factoren die ons haar zelfs thirstier kan maken. Ik heb een paar trucjes in mijn mouw die uiteindelijk dorst je uitgedroogd sloten zal uitdoven.

    Stop het gebruik van sulfaten

Dit is een no-brainer. Sulfaten zijn agressieve reinigingsmiddelen in veel shampoos (en wasmiddel) dat het haar van talg strip, de natuurlijke olie onze hoofdhuid produceert om zich te hydrateren. Als u wilt vocht vast te houden, moet je sulfaat shampoos te voorkomen.

  1. Start co-wassen

Soms kan zelfs sulfaat-vrij zijn te drogen voor krullend haar. Het gebruik van conditioner op de hoofdhuid te wassen is een alternatief voor shampoo. U kunt een dagelijkse conditioner te gebruiken of u kunt speciaal samengestelde co-wast kopen. Co-wassen hydrateert droog haar en voorkomt dat het steeds ontdaan van zijn natuurlijke oliën.

load...

  1. Deep staat regelmatig

Ik ben er zeker van dat velen van jullie al diepe staat, maar hier is het ding, is het tijd om een ​​echte diepe conditioner te kopen. Veel curlies willen om geld te besparen door het maken van doe-het-maskers of met behulp van reguliere conditioner diep conditie, maar geen mengsel zal doen wat een speciaal samengestelde diepe conditioner kan doen. Uitgeven aan een goede diepe conditioner, je haar nodig heeft! En hoewel diepe conditioning een keer per week wordt aanbevolen een of twee keer, het is goed om diep conditie van je haar elke keer dat je douche. Voor een diepere toestand, op een douche-cap te vangen de warmte in.

  1. Seal met olie

Krullend haar heeft de neiging om droog te zijn omdat het haar cuticula van nature dus wordt verhoogd leidt tot vochtverlies. Help je droog haar vocht vast te houden door het onmiddellijk oliën na het douchen. De olie zeehonden in al het water en conditioner uit je wassen en gaan en het creëren van een barrière om vochtverlies te voorkomen en het bevorderen van glans. Elke olie is prima, kokosolie is zeer populair voor de versterking van de eigenschappen.

  1. Voorwaarde alledaagse

Je hebt mensen horen zeggen om niet elke dag shampoo, maar niemand zei dat je niet elke dag te conditioneren. Als je haar raakt uitgedroogd aan het eind van de dag dan zal het geen kwaad voor u om uw haar de dorstlessende vocht die het nodig heeft. Je kunt gewoon springen in de douche en conditie van je haar elke ochtend. Conditioning elke dag zal ook leiden tot haar met minder klitten!

  1. Slapen met satijn

Bescherm je haar 's nachts om vocht vast te houden. Slapen op een satijnen kussensloop of slapen met een satijnen motorkap. Katoen is zeer absorberend en kan het vocht stelen van uw haar terwijl u slaapt. Satin is een slanke materiaal dat niet kroezen zal leiden en zal helpen met het vasthouden van vocht.

load...