Mijn blanke begrijpt het | NL.Inspinre.com
De mode

Mijn blanke begrijpt het

Mijn blanke begrijpt het

Ik las een interessant artikel in het novembernummer van Essence magazine. Een paneldiscussie werd uitgevoerd met een aantal Afro-Amerikaanse celebrity vrouwen om de kwestie van “ons haar” debat in het licht van de nieuwe film Chris Rock's “Good Hair”, dat is in de theaters nu. Een van de panelleden een opmerking maakte over hoe “witte jongens niet begrijpen”. Hmmm echt? Ik ben het er niet mee eens. Mijn blanke man niet begrijpt en na 12 jaar huwelijk voor mij, een Afro-Amerikaanse vrouw, hij begrijpt volledig.

Dat artikel heeft me aan het denken over hoe mijn man echt voelde over mijn haar problemen. Ik bedoel, hij is al met mij door dit alles-vlechten, weeft, relaxers, hoogtepunten en de grote chop vier keer... Niet om het geld besteed aan producten en diensten te vermelden. Heck, kunnen we een kind te sturen naar de universiteit met het geld dat ik heb uitgegeven door de jaren heen. Nou... Misschien community college voor een jaar, maar je krijgt mijn punt! Ik besloten om gewoon mijn man wat hij dacht te vragen. Wat was zijn voorkeur? Hoe heeft hij het gevoel over mijn eigen haar? Nou, ik was niet verrast door het feit dat hij lang en recht geeft de voorkeur aan, maar ik was krabben mijn TWA af wat hij zag in mij sinds lang en steil haar was iets dat ik heb nooit echt gehad.

load...

Toen mijn man en ik beginnen teruggaat in het midden van de jaren 90, ging ik van een korte, ontspannen “Halle Berry cut” naar een gevlochten, asymmetrische bob. Ik wist dat hij een keeper als hij niet het moment dat hij zag die blik had lopen was. In de loop der jaren heb ik alles van een korte afro te ontspannen haar verleden mijn schouders gedragen; vlechten van elk type, grootte en lengte; 3 rampzalige weeft, en nu ben ik weer terug op mijn natuurlijke reis. Ik heb ook in geslaagd om onze badkamer te zetten in een schoonheid aanbod winkel die rivalen Sally's!

Hilary en haar man Bob

De een kapsel dat ik weet dat emotionele vibes te roepen is micro vlechten. Het loutere suggestie van het brengt hem in een minor tizzy. Het is niet dat hij niet van de blik... Hij vindt het, eigenlijk. Het probleem is het nemen van ze uit. Hij weet dat hij zal worden aangeworven met Mij te zitten voor 4 of 5 uur uitvoeren van de hand kramp, back-breaking,-butt verdovende werk. Niet zijn ideale manier een zaterdag nacht doorbrengen. De mijne ook niet, wat dat betreft - gezien het feit dat hij houdt om me eraan te herinneren tijdens die 4 tot 5 uur waarom ik ben zo gelukkig, en welke andere blanke jongens zijn dit te doen of zou iedere man dit doen, wat dat betreft. Blah, blah, hebben blah.Most van mijn haar problemen is voldaan met gemeten reacties. Mijn man is een militaire man die zelden wordt emotioneel. Na thuiskomst van mijn laatste grote karbonade, voelde ik me gesterkt en gratis. Ik had mijn romige crack gewoonte geschopt voor goed! Toen hij me zag, hij keek me alleen maar, uitdrukkingsloos. "Dus, wat denk je?" Ik heb gevraagd. Ik zou bijna het debat gaande is in zijn hoofd horen. “Als ik haar de waarheid, en dat is dat ik haat het vertellen, dan zal ze boos zijn. Maar als ik lig, dan zal ze weten dat ik lieg...”. Hij was het antwoord was een heel voorzichtig: “Het zal groeien op mij.” Hij duidelijk niet eens met mijn enthousiasme, maar ik neem het.

Mijn haar is een constante werk in uitvoering en de reactie van mijn lieve man op mijn steeds veranderende, steeds groeiende, nooit eindigende haar saga? Een eenvoudig “doe wat je gelukkig maakt”.

Laatste gedachten

Ik zeg niet dat je nodig hebt om een ​​blanke man te trouwen om comfortabel te verkennen van je haar opties voelen. Dit gebeurt alleen maar om mijn verhaal. Wat ik wil zeggen is dat we moeten allemaal comfortabel genoeg om te doen wat we willen met onze haren wanneer de stemming slaat, ongeacht wie we kiezen als partner voelen. Vandaag ben ik rocking een 1-inch curly 'weer maar volgende week kan ik de behoefte aan een weefsel te voelen en wat denk je? Mijn man zal waarschijnlijk niet vinden het geweldig, maar hij zal zeker begrijpen.

load...