Mijn favoriete pruiken voor natuurlijk haar | NL.Inspinre.com
De mode

Mijn favoriete pruiken voor natuurlijk haar

Mijn favoriete pruiken voor natuurlijk haar

Elke kant van het hek heeft een goed argument voor hun houding en vrij dus. Persoonlijk, pruiken zijn een favoriet van mij! Sterker nog, ik begon pas het dragen van hen toen ik natuurlijk ging. In de afgelopen vijf jaar van mijn natuurlijke haarverzorging, heb ik geleerd hoe ze te dragen als beschermende stijlen. Ik gooi ze op wanneer ik wil om te veranderen van mijn stijl als wanneer ik moet blijven mijn haar beschermd tegen barre weersomstandigheden.

Op een gegeven moment heb ik een tiental eenheden binnen bereik, maar in de loop van mijn natuurlijke haar reis, heb ik tot eigendom tot dertig. Ik weet dat dit misschien een paar te veel voor de meeste naturalistas maar als een natuurlijke haar blogger, haar veelzijdigheid is mijn passie! Hier is hoe ik categoriseren mijn units: 

Op Prijs

Ik wil graag een aantal goedkope pruiken bij de hand voor korte trips hebben naar de supermarkt of als ik ben uit vrijwilligerswerk bij een buurthuis. Ik koop de meeste van mijn goedkope synthetische pruiken online en hen houden, omdat ik mijn geld uit hen te krijgen. Ik spaar mijn dure, menselijk haar units voor speciale evenementen als ik moet, weet je, doden!   

load...

Het is een pruik - Kesa

Noot van de redactie: De Divatress website leek te gaan op het moment dat dit artikel werd gepubliceerd, maar u kunt Divatress volgen op hun Facebook-pagina. 

Op kleur

Ik wil de kleur van mijn eenheden zo dicht mogelijk bij mijn natuurlijke haarkleur mogelijk te houden, maar er is niet te ontkennen Ik hou ervan om zo nu en dan zweep uit sommige whacky kleuren. Ombre bruin en grijs zijn mijn all-time favoriet. Deze units zijn zeer geschikt voor kunstzinnige evenementen wanneer ik wil mijn creatieve kant te tonen - denk Coachella vibes. Gekleurde units kan een geweldige manier om persoonlijkheid, houding en stijl van communiceren zonder de schadelijke effecten van kleurstoffen op onze natuurlijke haar.

Sensationnel Instant Fashion Couture Pruik - Taraji

Door Texture

Net als bij mijn keuze van de haarkleur, ik mijn pruik textures zo natuurlijk mogelijk te houden. Ik heb de neiging om neigen naar eenheden met een natuurlijke haren blow-out structuur of mensen met een afro-krullen en knikken.

Silky, doe piekerig texturen geen voorstander van mijn etnische kenmerken - laten we niet eens praten over hoeveel gel ik moet gebruiken om slick langs mijn kinky randen voor een naadloze mix in! Het is geen wonder dat ik heb maar een zijdeachtig eenheid in mijn stash. Dat gezegd hebbende, als je te popelen om steil haar te dragen en willen voorkomen dat het gebruik van warmte op uw eigen haar, te werpen op een rechte toog.

Haar geven het haar - krullend getextureerde Wefted Hair

Door Lengte

Op verschillende momenten in de loop van mijn natuurlijke haar reis, heb ik mijn afro-geweven pruiken gebruikt als motivatie voor mijn haar reis. Ik koop kinky-straight eenheden die dicht bij mijn doel lengte zijn en gebruiken deze als een dagelijkse motivatie om mijn eigen haar eronder te voeden. Als alternatief, soms ben ik echt enthousiast over het dragen van een afro, maar wil krimp te vermijden, zodat ik gewoon te werpen op een afro pruik. Dit bespaart me de moeite van krimp en stelt me ​​in staat om te veranderen van mijn stijl in een handomdraai.

Model Model Pruik - Jupiter

load...

Wat zijn sommige van uw favoriete eenheden en waarom? Laat ons een briefje beneden. We willen graag weten.

load...